Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İkea

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.575
598
Selamlar & sevgiler herkese,

Yaz başı gibi evleneceğim, müstakbel eşim de ben de çalışıyoruz, hafta sonumuz boş ama ben hem uygun hem de modern tasarımlar sevdiğimden, mobilyacı mobilyacı gezmeden tüm evimi İkea'dan döşemek istiyorum.

Evini İkea' dan döşeyen arkadaşlar var mı ? Fikir alış-verişinde bulunabilir miyiz ?

Selamlar & sevgiler herkese,

Yaz başı gibi evleneceğim, müstakbel eşim de ben de çalışıyoruz, hafta sonumuz boş ama ben hem uygun hem de modern tasarımlar sevdiğimden, mobilyacı mobilyacı gezmeden tüm evimi İkea'dan döşemek istiyorum.

Evini İkea' dan döşeyen arkadaşlar var mı ? Fikir alış-verişinde bulunabilir miyiz ?

Var :3:
Masa,sandalye,koltuk,yatak odası aplikleri,banyo aydınlatma,salon ve banyo için bazı aksesuarları İkea'dan aldım,
hepsinden de memnunum..

Marangozumuza masa ve konsol yaptırıyorduk,masayı yaptı gönderdi konsolu bir türlü yapmıyor,rest çekip çekmeme arasında
kaldık ama eğer konsolu iptal ettirirsek konsolu da İkea'dan alacağım,aklımda var bir model..:34:

Benim evimde hiç bir şey takım değil,ikeadan aldığım ürünler de birbirinden bağımsız,ben kombine ettim ve çok daha şık ve özgür oldu..
Bütçenizi bilmiyorum ama Tepe Home ve Mudo'yu da tavsiye ederim,ben bu üç mağazadan alıp kombine ettim mobilyaları..

Kolay gelsin..

Bütçe sıkıntımız yok Allah'a şükür, zaten İkea seçme sebebim de modern bir tarzının olması. Bellona, İstikbal vs. tarzlar bana göre değil. Tepe Home evet çok güzel biz de sıkça gezip dolaşıyoruz. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Sevgilerimle,

İkeayı ailecek seviyouz :) bir çok eşyamızda ikeadan alınmıştır :)
Kızımın yatağını, şifonyerini, oyuncak dolabını ordan aldık. Eşim monte etti :) Vede memnunuz .
Aama Büyük parçalarda özellikle gardrop yatak vs. kurulumu ve nakliyesinin sorun oldugunu biliyorum. Bir arkadaşım gardolaob ve yatağı için bayağı zorluk çekti :( nakliyesi problemdi artı nakliye ücreti cabası :( artı montajı için bayağı zorlandı eksik gelen parça için bekledi :( müşteri ilişkileriyle problem yaşadı vs vs .. sonuç memnun olanda var memnun olmayanda .

Umarım sizde memnun kalırsınız :) ben memnunum çünkü :)

Bende evimi ıkea dan döşedim. Çok memnunum modern eşyalar ve kullanışlı.
Salonum,yatak odam,çocuk odam hepsi ıkea.
Aydınlatmalarım,aksesuarlarım çok güzel.

Back
X