İkea Yatak Odası Sorunsalı ...

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Merhaba ,yazın yatak odamı değiştirmek istiyorum ama gidip ağır takımlar almak istemiyorum ,hem fiyat olarak bana abartı geliyor hem de ben klasik takımları çok sevmiyorum ..Karyola ve komidinleri ayrıca şifonyeri İkea dan alayım,gardrop ve makyaj masasını da özel yaptırayım istiyorum ..Yalnız sağlamlık açısından biraz tereddütlerim var,yani sağlam mı değil mi ? Kullananlar var mı aranızda özellikle karyolayı ?Yani fiyat olarak çok ucuz sonra başıma bir iş açmasın..Bir de bu karyolalara istediğin yatağı koyabiliyor musun? Benim sırt problemim var her yatakta uyuyamıyorum ağrılarım oluyor ..Size bir kaç fotoğraf göstericem oradan yorum alabilirim ..Bir de oturduğum yerde ikea yok gidip sipariş vericem ama bir sorun olur muuu

Ben ilkini çok beğendim canım çocuklarima bu tarz yataklardan aldık ikeadan su an için herhangi bir sorunla karsilasmadim.yatak odamizdaki sifonyeri ikeadan aldık (yatagim baza onu değiştiremedm maalesef) kurulmasi zor oluyor ama sifonyerden çok memnunum tavsiye ederim.

Teşekkür ederim yani iki koca insan yatacak üstüne biraz tereddüt ediyorum aslında ama modelleri deçok hoşuma gidiyor ..Gidip istikbale ,ya da bellonaya 6000-7000 vermek istemiyorum ..Eşya bu bir süre sonra sıkılıyoruz maalesef ..Benim yatak odam doğtaş 8 yıllık tek bir gıcırtısı bile yok ama ben bunaldım o takımı görmekten Şifonyeriniz kaçlı ,baya eşya alıyor mu içine ,boya atması falan olmuyor dimi mobilyada

Benim de hoşuma gidiyor ama bazamin tek bir sorunu yok degistiremiyorum o yüzden valla istikbal vs kendini hic gelistirmiyor gibime geliyor çok da pahalı yani aslında diyorum keşke ilk evlenirken herşeyi mi ikeadan alsaymisim ama o zamanlar da nedense hic bilmiyordum ikeayi o yüzden gidip istikbalden aldık herşeyi.beninkiler de yaklaşık 7 yıllık oldular ama bozulmayinca kirilmayinca atamayan değiştirmeyen zihniyetimiz sağolsun kullanıyoruz bakalım

Sifonyeri alalı 9-10 ay filan oluyor sanırım çok memnunum 6 li sifonyer uzun cekmeceli çoğu şeyimi toparladi yalan olmasın da 350ye filan aldık sanırım bi de üstüne cami vardı onu da aldık rengi de beyaz tabii çok şık görünüyor bugüne kadar boşuna sıkış depiş eşyaları kullanmaya çalışmışım aslında ben ikeadan koltuk takimi ve mutfak masası tv ünitesi yemek masası filan istiyorum ama bu eşyalar ne olacak iste

hahahah kadınlar ne çok şey istiyor benim de bütün mobilyalar doğtaş taş gibiler değil kırılmak yerinden kıpırdamıyor koltuklar o kadar ağır o kadar sağlam ..Ne süngerine bir şey oldu ne kumaşına ama sinir ediyor beni işte ..Bir eşya hiç mi eskimez yaaaaaa

Koltukların kılıfları çıkarılıp yikanabiliyor ama o kadar fiti fitine yapmışlar ki yikamasam daha iyi çocuklarım da küçük habire kirleniyor pasta sürülüyor cikolata sürülüyor silsem olmuyor bir de kumaşı kışlık gibi yazın çok terletiyor ikeadaki l tarzı füme rengi koltukları çok begeniyorum seni bilemem ama bende 3 çocuk var hakkından gelecekler o koltukların

Ben ikeadan tv ünitesi ve sehba aldım cokta memnunum yurt dışındaki çogu kişi ikeadan alıyorlar hem ucuz hem kullanışlı ben tavsiye ederim

Canım ben komidin aldım ikeadan, çok memnunum. Çok kaliteli, leke tutmuyor, iz kalmıyor, boyası da dökülmedi. Sadece ayağı sallanıyor biraz ama onda nişanlımın payı var, sağlam birleştirememiş sanırım, uygun bir zamanında düzelticek :)

Kime sorduysam kalitesiz diyor, bilmiyorum kullananlarda çok. Ben komidinden çok memnunum. Hatta şöyle diyeyim sana, parça şeklinde kutuyla geldi ve nasıl birleştireceğimize dair içinden çıkan talimatlar, numaralandırmalar falan çok ustacaydı.

Bende yakın zamanda aldığım komidine uygun dolap almayı düşünüyorum. İlerde yedek dolap olarak kullanırım diye.

Ikeaya kefil olabilirim , yataklari cok saglam bendede var aynisi hic problem yasamadim , fiyatina bakmadan al derim :)

benım karyolam, ilk fotoğraftaki, sadece yatağın altına ahşap sıra sıra bir destek konuluyor, onun bır tanesını ıpı kopmuş ( umarım acıklayabıldım :) ) oylecede kaldı hıcbır sorun yaratmıyor, ben sırf tarz olsun dıye bu karyolayı tercıh ettım ahşap mobılyalarımın ıcıne, dıger modellere bakma bıle bence :) fıyatı da cok uygun, ıkeanın dıger urunlerı hakkında fıkır sahıbı degılım fakat, gunumuz evlerı ıcın cok ıdeal hem mekanı cok kaplamıyor, hemde her mekana uygun demontelerle eve gore yerlesım olabılıyor, ozellıkle gardropları ...
yatak ayrı... 1. karyolanın 2 cesıdı vardı, 140X200 ve 160X200 yerınız musaıtse 160 lık olan cok ıdeal.
her zaman olmasada bazen gıcırdadığı oluyor onuda demeden gecemeyecegım

Biz yazlıkta ilk olan karyolayı kullanıyorduk. Sağdan sola dönerken bile gıcırdıyordu. Gevşemiştir dedik, bağlantı yerlerini sıktık, söktük tekrar monte ettik, yok olmadı. Yataş'tan bazalı yatak aldık mecburen… Onun dışında ikeadan koltuk takımı, masa, tv ünitesi, sehpa, komodin, şifoniyer, açık dolap ünitesi, kitaplık aldım. Onlardan çok memnunum.

Biz de evlenirken koltuk kitaplik yemek masasi sandalyelerimizi ordan aldik tv unitesi vs ufak esyalari da aldik ama koltuk 1 yilda kotu oldu simdi istikbalden aldik ve inanilmaz memnunum.
ama masa ve sandalyelerimizden cok memnunuz buyuk esya olarak. Bence ikeadan ucuz yerine pahali serileri tercih edilmeli. Masa ve sandalyeler pahaliydi ama koltuklarimiz uygundu. Ikeadan buyuk esya bidaha almam sanirim...

İlk karyolayı kullanıyorum. Fiyatı makul ve şık duruyor. Yalnız gıcırtı sorunu oluyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…