- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ben ilkini çok beğendim canım çocuklarima bu tarz yataklardan aldık ikeadan su an için herhangi bir sorunla karsilasmadim.yatak odamizdaki sifonyeri ikeadan aldık (yatagim baza onu değiştiremedm maalesef) kurulmasi zor oluyor ama sifonyerden çok memnunum tavsiye ederim.
Teşekkür ederim yani iki koca insan yatacak üstüne biraz tereddüt ediyorum aslında ama modelleri deçok hoşuma gidiyor ..Gidip istikbale ,ya da bellonaya 6000-7000 vermek istemiyorum ..Eşya bu bir süre sonra sıkılıyoruz maalesef ..Benim yatak odam doğtaş 8 yıllık tek bir gıcırtısı bile yok ama ben bunaldım o takımı görmektenŞifonyeriniz kaçlı ,baya eşya alıyor mu içine ,boya atması falan olmuyor dimi mobilyada
Benim de hoşuma gidiyor ama bazamin tek bir sorunu yok degistiremiyorum o yüzdenvalla istikbal vs kendini hic gelistirmiyor gibime geliyor çok da pahalı yani aslında diyorum keşke ilk evlenirken herşeyi mi ikeadan alsaymisim ama o zamanlar da nedense hic bilmiyordum ikeayi o yüzden gidip istikbalden aldık herşeyi.beninkiler de yaklaşık 7 yıllık oldular ama bozulmayinca kirilmayinca atamayan değiştirmeyen zihniyetimiz sağolsun kullanıyoruz bakalım
Sifonyeri alalı 9-10 ay filan oluyor sanırım çok memnunum 6 li sifonyer uzun cekmeceli çoğu şeyimi toparladi yalan olmasın da 350ye filan aldık sanırım bi de üstüne cami vardı onu da aldık rengi de beyaz tabii çok şık görünüyor bugüne kadar boşuna sıkış depiş eşyaları kullanmaya çalışmışım aslında ben ikeadan koltuk takimi ve mutfak masası tv ünitesi yemek masası filan istiyorum ama bu eşyalar ne olacak iste
hahahah kadınlar ne çok şey istiyor benim de bütün mobilyalar doğtaş taş gibiler değil kırılmak yerinden kıpırdamıyor koltuklar o kadar ağır o kadar sağlam ..Ne süngerine bir şey oldu ne kumaşına ama sinir ediyor beni işte ..Bir eşya hiç mi eskimez yaaaaaa
Ikeaya kefil olabilirim , yataklari cok saglam bendede var aynisi hic problem yasamadim , fiyatina bakmadan al derim :)Merhaba ,yazın yatak odamı değiştirmek istiyorum ama gidip ağır takımlar almak istemiyorum ,hem fiyat olarak bana abartı geliyor hem de ben klasik takımları çok sevmiyorum ..Karyola ve komidinleri ayrıca şifonyeri İkea dan alayım,gardrop ve makyaj masasını da özel yaptırayım istiyorum ..Yalnız sağlamlık açısından biraz tereddütlerim var,yani sağlam mı değil mi ? Kullananlar var mı aranızda özellikle karyolayı ?Yani fiyat olarak çok ucuz sonra başıma bir iş açmasın.. Bir de bu karyolalara istediğin yatağı koyabiliyor musun? Benim sırt problemim var her yatakta uyuyamıyorum ağrılarım oluyor ..Size bir kaç fotoğraf göstericem oradan yorum alabilirim ..Bir de oturduğum yerde ikea yok gidip sipariş vericem ama bir sorun olur muuu Eki Görüntüle 1352292 Eki Görüntüle 1352291 Eki Görüntüle 1352289
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?