Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ikea ve dogtas

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gzd05

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
71
14
Kizlar mrb..yardiminiza ihtiyacim var.oturma odama koltuk bakiyorum.kose koltuk.iki yerden begendim.dogtasta carina kose ikeada stöchlm diye biseydi ismini tam hatrlayamdim smdi ama ikeaya gidenler bilir baya buyuk genis gri kose ikeadakinn kiliflarinin cikaribilir olmasi iyi ama bulundugum yerde ikea yok internetten sipars edicem olursa bu koseyi kullananlar varsa bna bilgi verebilirmi rahatmi en onmlisi rahat olmasi bnm icin bu ikinci koltuk olucak cnku digeri dogtas carmina oda baya buyuk yatak ve bazali suan indrimde szce hngisni almaliyim ikea ve dogtastan alisvers yapanlardan blgi bekliorum koltuklari nasil saglammi? smdiden tsk.edrim ..

Hngi kose szinki bnm bgendigim carmina c seklndeki kose nasl szce bakrmisnz dogtasn sitesnden resm ekleeyemedim.bide kumasi ckmiomus suan indrimde 5 bn kusurden 3.5 dusuo kiliflari kolay temizleniomu szinkinin.

Pardon yalnis yazmisim carina olucakti.cseklinde kose gri rengi dogtasin kose takimlari bolumunde.

Yeni seri eski degil kose takimlari bolumunde.sizinki hangisi.kilifi cikiormu kilif cikmamadi szce problem olurmu k.bkmain ck soru sordum.)))

kuzularinannesi arkadaşıma katılıyorum . İkea kalitesi ile doğtaş kalitesini kıyaslamak doğru olmaz bende doğtaş mobilyaşarı ile ev kurdum çok da memnunum. Köşe takımı lucca var bende kumaşıda kendiside gayet iyi , kesinlikle öneriyorum. Bu köşede yastıkların kılıfları çıkıyo ben arada çıkarıp makinaya atıyorum. Koltuğum çıkmıyo, gerek de duymuyorum açıkcası sene de bi halı yıkama fabrikasından çağırıp makinaları ile yıkatabilirsiniz ...

Eski koltugumun kiliflari cikio.hani cikmamasindan dolayi cok zorlanirmiyim diorum 2yasinda oglum var malum.:)) ama koyu renk olursa prblem olmaz heralde kose takiminin hem baza hem yatak oluo hmde kocaman fytatta uygun gldi baya.ama netten dgtasin servisi bide koltuklarla ilgili iyi yorum cokazdi daha oncde kullanmadigimdanbide size soriim dedim ;)

Hadi kizlar ) baska yokmu dogtas koltuk kullanan aranizda?yada ikea kose kullanan?

benim de 28 aylık oğlum var onun odasında zaten koltuk, rengi de krem koltuğun kılıfı çıkmıyor ama beyaz sabunlu bezle daha yeni sildim tertemiz oldu

Ilki dogtas ikinci ikea ucuncu bi magazada begendgim ndesign nin kosesi szce hangisi dogtastaki ortasi bazali yatakli dger ikili sandkli snradan ayrilabilior uclu ikili olarak.

Eklentiler

• dogtas+carina+salon+takimi+4.jpeg
    205 KB · Görüntüleme: 280
  • 20141120_113642.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 397
  • 44889822.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 134
Enpahalisi ndesignin oda sabit yatak felan olmuo ama kumasi cok kaliteli gldi bana 4 bn ikeadaki 3bne yakin dgtastaki 3.5 bin.

Enpahalisi ndesignin oda sabit yatak felan olmuo ama kumasi cok kaliteli gldi bana 4 bn ikeadaki 3bne yakin dgtastaki 3.5 bin.

İkincisi güzel görünmedi bana, 1 ve 3'ü beğendim ama yataklı olması açısından 1 daha iyi gibi göründü. Kalite olarak bilemem. Umarım tercihinizde mutlu olursunuz ama uzun vadeli bir mobilya için 500 lira fark etmesin, daha kaliteli denileni alın bence içinize de sindiyse :) Yani ben olsam öyle yaparım

Fiyatta pek bi fark yok dediginiz gibi uzun vadede kullanicam bidaha degstrme sansim yok ikeadaki rahata benzio ama kalitesiz diolar dogtasnki yatak ve bazali aslinda sonuncusu hosuma gidio daha cok ama sabit yatak olmuo.

Fiyatta pek bi fark yok dediginiz gibi uzun vadede kullanicam bidaha degstrme sansim yok ikeadaki rahata benzio ama kalitesiz diolar dogtasnki yatak ve bazali aslinda sonuncusu hosuma gidio daha cok ama sabit yatak olmuo.

Evet sonuncusunu ben de beğendim ama yatak olmaması size uzun vadede zorluk çıkartır, misafir gelince yatak kur, kaldır, taşı, eziyet bence. Doğtaş'ınki güzel görünüyor. garanti olsun bence :)

Evet sonuncusunu ben de beğendim ama yatak olmaması size uzun vadede zorluk çıkartır, misafir gelince yatak kur, kaldır, taşı, eziyet bence. Doğtaş'ınki güzel görünüyor. garanti olsun bence :)
Tesekkur ederim baska arkadaslarinda onerisi varsa bekliorum kizlar baska oneride olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…