Bebek İkinci El ikea mula boncuklu helozon, çekiç blogu ve mammut masa sandalye arıyorum

bloody1001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
439
14
118
Oglum icin ikeanin mula cekic blogu , mula boncuklu helezon ve mammut masa Sandalye arıyorum elinde olupta satmak isteyen var mi?

Oglum icin ikeanin mula cekic blogu , mula boncuklu helezon ve mammut masa Sandalye arıyorum elinde olupta satmak isteyen var mi?
bende helezon mula var büyük boy alındığı gibi duruyor 2o tl ye vereceğim
005.JPG
007.JPG
007.JPG
tl

ELC mothercare nin direksiyon ouyncağı da var ilgilenirseniz müzikli sesli ışıklı sorunsuz
010.JPG
011.JPG

Merhaba
Oyuncaklarinizla ben de ilgileniyorum ancak sanirim Artvin'desiniz??? Ben Istanbul'dayim. Hasarsiz sekilde kargo ile gonderilebilir mi ve kargo ücreti ne kadar tutar emin degilim.

Merhaba
Oyuncaklarinizla ben de ilgileniyorum ancak sanirim Artvin'desiniz??? Ben Istanbul'dayim. Hasarsiz sekilde kargo ile gonderilebilir mi ve kargo ücreti ne kadar tutar emin degilim.
Hangi ildesiOTE="koroleva, post: 36692274, member: 482141"]bende helezon mula var büyük boy alındığı gibi duruyor 2o tl ye vereceğimEki Görüntüle 1230187 Eki Görüntüle 1230188 Eki Görüntüle 1230188 tl
Hangi ildeniz acaba?[/QUOTE]
artvindeyım .merak etmeyın güzel sarıp gönderebilirim kargo 1o tl civarı olur

[QUOtesekE="koroleva, post: 36704331, member: 482141"]Hangi ildeniz acaba?[/QUOTE]
artvindeyım .merak etmeyın güzel sarıp gönderebilirim kargo 1o tl civarı olur[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim tek parça için kargo odemek istemiyorum elinde olan var mi hala arıyorum

Back