Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba;ikea antilop tepsili mama sandalyesi arıyorum.içinde orjinal sırt destekli minderi ile beraber olmak şartıyla.temiz kullanılmış kırık çizik leke olmaması önemli .elinde olan varsa resim eklemesini rica ediyorum.
Merhaba;ikea antilop tepsili mama sandalyesi arıyorum.içinde orjinal sırt destekli minderi ile beraber olmak şartıyla.temiz kullanılmış kırık çizik leke olmaması önemli .elinde olan varsa resim eklemesini rica ediyorum.
Merhaba. Bende ikeanin mama sandalyesini kullaniyorum ogluma. Cok memnunum
Burda cok aradim ama bulamadim. Sonunda kendim gittim sifirini aldim. En uygunu ikeada zaten. ins gonlune gore bulursun sifir 60 tlydi sanirim. Minderide 15 mi neydi hafta sonu. Iyi alisverisler
arkadaşın dediği gibi sıfırı uygun , ben de ikea mama sandalyesi kullanıyorum uzun süre kullanılıyor zaten en az 2 yıl gibi sırt destek minderini de annem küçük bi yastık yapmıştı onu kullandım iyi oldu...
ama illa daha uygun diyorsan kendi ilinden almaya bak yoksa kargoyla beraber bi anlamı olmaz ... sahibinden.com a da bak istersen...