Bebek İkinci El Ikea hensvık bebek karyolası satıyorum hiç kullanılmadı!!

ggddd

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
14
0
16
Düzce
İKEA HENSVİK BEBEK KARYOLASI
BEBEĞİM BENİMLE UYUDUĞU İÇİN KARYOLAYI HİÇ KULLANMADIK PAKETİNDEN ÇIKTI KURULDU VE ÖYLECE DURUYOR.İKEADA ŞU ANKİ FİYATI 229 TL.YATAĞI 100 TL ALEZİ 20 TL YE ALMIŞTIM.BEN YATAK VE ALEZİ DAHİL 180TL YE SATIYORUM
.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ BURDAN BAKABİLİRSİNİZ: bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

Son düzenleme:
.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİNE VE FOTOĞRflRINA BURDAN BAKABİLİRSİNİZ: bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

fiyatla ilgili yardımcı olabilirseniz ben ilgileniyorum. bir de beşiğin kendi fotoğraflarını ekler misiniz?

fiyatla ilgili yardımcı olabilirseniz ben ilgileniyorum. bir de beşiğin kendi fotoğraflarını ekler misiniz?

İKEA HENSVİK BEBEK KARYOLASI
BEBEĞİM BENİMLE UYUDUĞU İÇİN KARYOLAYI HİÇ KULLANMADIK PAKETİNDEN ÇIKTI KURULDU VE ÖYLECE DURUYOR.İKEADA ŞU ANKİ FİYATI 229 TL.YATAĞI 100 TL ALMIŞTIM.BEN YATAK VE KARYOLA DAHİL 180TL YE SATIYORUM
.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ BURDAN BAKABİLİRSİNİZ: bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…