Engıosh home semen tablo ne kadar ve ne ıse yararEnglish Homedan 2 adet kirlent ve somentabla takım Sıfırdir etiketli ürün ekledim
SomenTabla masa sehpa örtüsüdür. 2 yastık kılıfı ve ortu takım olmak üzere 3 Parça 60 TL Sıfır etiketli ürün hediye gelmişti, aynen paketiyle kargolayacagimEngıosh home semen tablo ne kadar ve ne ıse yarar
ben bır fıatt araştırması yapayımSomenTabla masa sehpa örtüsüdür. 2 yastık kılıfı ve ortu takım olmak üzere 3 Parça 60 TL Sıfır etiketli ürün hediye gelmişti, aynen paketiyle kargolayacagim
İstanbul beylikduzu.2 eşarbınıza talip olabilirim nerde oturuyorsunuz ist mu?
turunculu vakko eşarbın durumu nedir?
Turunculudan emin değilim ancak kahve vakkoyu bana ayırır mısınız Anadolu yakasındayım yakın zamanda donuş yapacağım size o eşarp çok hoşuma gitti inşallah eski gorunmuyordur.. Ben büyük eşarp sevdiğim için kaçırmak istemiyorum, turunculu da güzel lakin biraz canlı renkleri sade tercih ederim, diğeri gri siyah mı yakın resmi olsaydı..başka büyük boy eşarbınız yok mu, siz de hep büyük mu kullanırsınızİstanbul beylikduzu.
Eşarplar temiz, defosuz lekesiz deliksizdir. Buyuk boy esarptir 110cm civarı karedir
Bir de Anadolu yakasına kargo ne tutar acaba? Aslında kitap fuar günleri o tarafa geçeceğiz de elden alabilir miyim mümkün olur muTurunculudan emin değilim ancak kahve vakkoyu bana ayırır mısınız Anadolu yakasındayım yakın zamanda donuş yapacağım size o eşarp çok hoşuma gitti inşallah eski gorunmuyordur.. Ben büyük eşarp sevdiğim için kaçırmak istemiyorum, turunculu da güzel lakin biraz canlı renkleri sade tercih ederim, diğeri gri siyah mı yakın resmi olsaydı..başka büyük boy eşarbınız yok mu, siz de hep büyük mu kullanırsınız
Kahverengi desenli Vakko standart ölçüdedir. 90x90 cm sanırım. Twilldor. O birkac sezon öncesine ait yeni bir esarp. Diger yesil turuncu olan daha eski o büyüktür. 4 köşesinde desen Değişiyor yani turuncu Kısmi içe getirirseniz tamamen Yeşilli siyahlı bir esarp olur. Yüzde yüz ipektir ince hos bir kumaşı var. Gri siyah leopar gibi olan piramit marka gri renk hakî tonuna dönüktür. Bu da buyuk boy. Yüzde yüz ipek ama yeşile gore daha kalın dokusu.Bir de Anadolu yakasına kargo ne tutar acaba? Aslında kitap fuar günleri o tarafa geçeceğiz de elden alabilir miyim mümkün olur mu
Kargo 6 TL gibi tutuyor sanıyorum . Elden benim icin cok zor oluyor kargoyu tercih ederim.Bir de Anadolu yakasına kargo ne tutar acaba? Aslında kitap fuar günleri o tarafa geçeceğiz de elden alabilir miyim mümkün olur mu
tamam canım özelden no veriyorum sana bi kaç resim daha görmek isterim inş.Kargo 6 TL gibi tutuyor sanıyorum . Elden benim icin cok zor oluyor kargoyu tercih ederim.