haziran ayında evlencez kısmetse. yavaş yavaş eşya bakmaya başladık.. ikeanın bir kanepesi var KIVIK serisi... aman yarabbi nasıl rahat.... ama ilerde sorun çıkarır mı, minderleri ezilir büzülür mü çok korkuyorum... deneyimleri olan ?
Kendi evime ikeadan koltuk dışında her şeyi aldım :) ama koltuklarını kullanan arkadaşlarım oldukça memnun.Oturmaya bağlı olarak yastıklar biraz eziliyor ama onuda elinizle düzeltip eski formuna getirebilirsiniz.
Bizde koltuk almayı düşündük ama sonradan daha başka beğenince vazgeçmiştik. Uzun yıllardır kullanan arkadaşlarım var oldukça memnunlar. Koltuk kılıflarını yedekli alıp koltuklarını sürekli yeniliyorlar hatta. Bence gayet güzel bir koltuk, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Biz kullaniyoruz evimizde kivik serisini:)) biz de nisanliyken ikeayi gezerken bu koltugun rahatligina bayilip karar vermistik. 2 aydir kullaniyoruz, hep ayni koltuga oturdugumuz icin biraz minderi ezildi ama elimde kabartip duzeltebiliyorum. Cok rahat. Tek dezavantaji acilip yatak olmamasi ya da bazasinin olmamasi.
ikea dan ne aldıysam asla pişman olmadım ve çok ta uyguna geldi ama bi koltuk alamadım evim küçük ikeanın koltukları biraz hantal ama müthiş rahat daha büyük bir evim olursa ilk işim bu koltuğu almak olacak
artık büyük bir evim var çok şükür ve kıvık almayı düşünüyorum ama beni tek düşündüren altı çok alçak sanırım süpürge ya da vileda girmez bu konuda sıkıntı çektiniz mi çok ağır mı çekerken iterken zorlanır mıyım acaba bir de uzanma koltuklu 3 lü kanepesini almak istiyoruz onu çekmesi daha bir zor olur sanırım aklıma tek takılan şey bu
Yeni evlendigimizde iki adet üçlü kanepe aldık kivik serisinden kum beji renginde. 7 sene olacak agustosta. Hâlâ eski formunu koruyor. Inanilmaz konforlu ve pratik. Görsel olarakta güzel. En az 5/10 yıl daha kullanmayı düşünüyorum
Ben Ikea koltuklarimi dört senedir kullanıyorum ama ilk firsatta yenilemeyi düşünüyorum çünkü çokta memnun kalmadım özellikle kargoda hep sorun yasadim bir koltuk defolu geldi falan şimdide bazen alttan yayı atiyor.ha ama dört beş sene goturur ilk başta büyük masraf yapmaktan kurtarır o kadar da kötü değil sonuçta şahsen ben düğüne daha çok harcamak için ikeayi tercih etmiştim uygun olsun fiyatı diye.ama sizin imkaniniz varsa daha kaliteli birşey alın derim