Doğuma Hazırlık İkea dan bebek yatağı alanlar var mı? (VYSSA VACKERT YATAK)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

extraterrestrial

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
378
181
103
Merhaba,
İkeadan aldığım beşik için uygun olabilecek bir bebek yatağı arıyorum. İKEA VACKERT bebek yatağını almayı planlıyorum ancak 10 cm kalınlık az mı bana mı öyle geldi bilmiyorum.. Diğer büyük firmaların yatakları 20 cm genellikle onlar da çok hantal geliyor.. Beşiğim orta kademedeyken yatak neredeyse yukarıdan çıkacak gibi hissettiriyor.. İKEA dan VACKERT yatak kullanan birileri varsa lütfen fikir verebilirler mi bana da

Bende merak edıyorum sağlamlığı nasıl ? Benim arkadasım alacak ben buyuyen karyola bakıyorum ikeada sadece bebek beşiği var sanırım dolapları cekmecelerı standı hoşuma gıttı ama gözümle görmedim sitesinden bakıyorum

Gidip görmeden almanızı pek tavsiye etmiyorum.. Ben de hep internetten baktım modele bile karar vermiştim eşimin ısrarıyla 4 saatlik yolu gidip gördük iyi ki de görmüşüz.. Bazı ürünleri göründüğü kalitede değil ve bazı modeller internettekinden çok daha güzeldi.. Biz yalnızca beşiğimizi ikeadan aldık yatak konusunda da farklı ve 18 cm kalınlığında bir yaylı yatak tercih ettim dr.otto marka.. Güzel bir yatağa benziyor umarım rahatlık konusunda da öyledir :)

İnşallah memnun kalırsın almaya karar verınce gormeden almam çünkü ben büyüyen daha sonra karyola tarzı olan birsey bakıyorum
Hiç dikkatinizi çektimi?

İnşallah memnun kalırsın almaya karar verınce gormeden almam çünkü ben büyüyen daha sonra karyola tarzı olan birsey bakıyorum
Hiç dikkatinizi çektimi?
Mothercare de var öyle karyolalar, ben çok beğendim ama odam küçük olduğu için İKEA' dan aldım 2 yaşına kadar idare etsin sonra ev değiştiririz diye düşündük. Mothercare de bir tane baktım 5 yaşına kadar kullanılıyordu

Saol cnm önerin için sitesindende inceliyim oda küçük olunca yatak seçimi ona göre yapıyorsun haklısın

İkea da begendim aslında büyünce yan korumalıklardan biri cıkıyor yanı acık kalıyor karyola boyutu 120cm ama cocuk 5 yasına gelınceye kadar boyutu yeterlı olrmu bilemedim....aldgm karyola 5 yıl gitsin dıyorum ılk okul cagında alırım yenıden bi kucuk yatak ama odamız kucuk ılerde ev alırsak tasınabılırz ozaman alınır ikeadan şirin yatak etti 2 Allah kısmet ederse 10 yasına gelınce kendı odasını kendı secsın istıyorum

Aman be cok kafa karstırıcı ıkeada cok uygun

Hiç dikkatinizi çektimi?

İkeada dikkatimi çekmedi ama bebek mağazalarında var o modeller.. Umarım içine sinen bir tane bulursun.. Çok şükür benim oda hazırlıklarım da bitti az kalsın bnde bitiyordum ama :)

İkeada dikkatimi çekmedi ama bebek mağazalarında var o modeller.. Umarım içine sinen bir tane bulursun.. Çok şükür benim oda hazırlıklarım da bitti az kalsın bnde bitiyordum ama :)
Güle güle kullan cnm hayırlı olsunikeadan baska bır magzada da arasam bulurum heryerde modeller ayrı ama ikea dolapları kombini hosuma gıttı mesele ben bu yatagı 3 4 yasına kadar kullanabılırmıyım 60 ×120

Tabikii o senin kullanışına bağlı.. Bu model de çok tercih ediliyor.. Ben yalnızca beşiği ikeadan aldım sundvik modelini.. Valla ne yalan söyliim en az 4 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum.. Onunda sonradan önü açılıyor senin gönderdiğin gibi.. Ve 5 yaşında bir yeğenimiz var açık halini şu an rahat kullanır yani o şekilde.. İkeanın dolapları bizi pek memnun etmedi eşim de kendisi yaptı dolabını ve şifonyerini işi gereği zaten mobilyadan anlar.. Biz hem hesaplı hem de özel bi şekilde kurtulmuş olduk bu durumdan :) darısı başına inşallah.. Odasını hazırlayınca hiç oradan çıkmak istemiyorsun valla biz girip girip duruyoruz hala her gün :)

İçim rahatladı ozaman cnm kullanıslı tercıh etmıssın ılkolula baslayana kadar kullansın ben beşılk düşünmüyorum tiny love anakucagı evde yatırıp ogle uykularını uyutabılecegım onun harıcınde yatagımın yanında kose takımının orta pufu var 3 5aya kadar orada yatabılır yanımda yatması ıcın pufun ustune baby nest alırım park yataga gerek kalmaz cunkı oda takımı olsun uzun süre kullansın arkdsm oglu ayaklanınca park yatagı sallayıp cıkmaya ugrasıyor ıkeadan sızın karyola gibi birsey aldı memnun kaldı darısı basıma odası kucuk oldugu ıcın yatakta cekmece dolaptada cekmece olsun istıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…