Ikea buyuyen karyola kullanan var mi? Cocuk yatagi tavsiye?

GeReNk_YoK

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
132
8
Merhaba

Cocuk icin simdilik ufak sonra buyuyebilen yataklar dikkatimizi cekti ikea da.
Kullanan var mi? Memnun musunuz?
Baska urun kullaniyorsaniz tavsiyeleriniz neler?
Simdiden tesekkurler

Merhaba

Simdiden tesekkurler
Biri 8 diğeri 3 Yaşında kızlarımın karyolası İKEA büyüyen karyola ben çok memnunum hem şık hem kullanışlı yatak rahatlığıda cabası

Merhaba

Simdiden tesekkurler

Merhaba bende 10 yaşındaki kızımı büyüttüm ve şimdi 6 yaşında kızım kullanıyor çok memnunum. Bizimkisi ahşaptı .

Ben de doğacak bebeğim için busunge modelini aldım:) Odasına kurduk çok güzel oldu. Bana çok kullanışlı geldi açıkcası. Şimdi en küçük boyutunda büyüdükçe açacağız.

Büyüyebilen karyolaları açarken içindeki yatağı nasıl oluyor boyuna göre yeniden mi almak gerekiyo.

Ben bunu aldım çocuk için kullanılır diye düşünerek şimdilik bilemiyorum ama biri geldiği zaman va gayet kullanışlı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 2.395
bende montessori tarzı yataklardan istiyorum.

Montessori mantigi cocugun ulasabilir olmasi bu tarz yataklar tam da buna uygun bende o yuzden begendim ☺ 1000 1500 e montessori yatagi diye eve benzeyen tarzda bsyler satiliyor ama degmez bence o fiyata. Goruntu guzel ☺ birde cok yer kapliyor

Ben de doğacak bebeğim için busunge modelini aldım:) Odasına kurduk çok güzel oldu. Bana çok kullanışlı geldi açıkcası. Şimdi en küçük boyutunda büyüdükçe açacağız.

Masallah erkenden baslamissiniz ☺
Oglum 3 yasinda
Yanimda yatiyor zaten en guzeli bence ❤
Buyudu artik tabi onceki yataklarinda bi kere yatmadan

Montessori mantigi cocugun ulasabilir olmasi bu tarz yataklar tam da buna uygun bende o yuzden begendim ☺ 1000 1500 e montessori yatagi diye eve benzeyen tarzda bsyler satiliyor ama degmez bence o fiyata. Goruntu guzel ☺ birde cok yer kapliyor

Benim kızım çok dönerek uyuyo o yüzden yer yatağı tarzı almam lazım.

X