iir yarmas

kolkesen

nülifer
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
38
0
86
53
İstanbul
:1no2:kızım çanakkale şehitlerine şiirini ezberledi ve yarışmaya gitti.Fakat 4. oldu 2.3. şiirler çok kısaydı haksızlık yaptılar emeğe saygı göstermediler 3 sayfa ezberledi.lmaz::umursamaz:klava:

Hiç bu şekilde düşünmeyin de kızınız daha çok üzülmesin..
Ne güzel 4. olmuş!
Aferin ona!:lepi:

kendileri mi yazdılar şiirleri? şöyle söyleyeyim kısa şiirde duyguyu vermek daha zordur... ve hiç bir yarışmada uzunluk kriter olamaz...ayrıca 4.lük de gayet güzel....

3 sayfa şiiri niye ezberledi ki, sonucta şiirin kısa ve öz olanı güzeldir, 4. lük te güzel

Belki okuyuş şekline, etkileyici olmasına, diksiyonuna vs göre puanlama yapmışlardır..

Boşverin önünde uzun bir ömür var ,daha çookk yarışmalara girer:)

ne güzel 4. olmuş. çok güzel bir başarı bence. hem o sizin gönlünüzün birincisiyken, başkalarının da onayına gerek yok.

sakın çocuğunuzun yanında " sen hakediyordun, haksızlık yaptılar" gibi şeyler söylemeyin.

valla ben de sayfalarca ezberleyebılıyorum ama okumaya gelınce hıç de güzel okuyamıyorum. önemli olan uzunluğu değıl duygulu bır şekılde okunması. 4. olması kızınızın güzel okumadığı anlamına gelmez. diğerlerinin daha ıyı okumuş demek ki..

hem kazanmaktan daha önemli şeyler var. bakın kızınızın özgüvenli olmasında büyük bir katkı yapmış bu yarışma. topluluk karşısına geçmiş... bunlar kazanmaktan çok daha önemli....

:1no2:kızım çanakkale şehitlerine şiirini ezberledi ve yarışmaya gitti.Fakat 4. oldu 2.3. şiirler çok kısaydı haksızlık yaptılar emeğe saygı göstermediler 3 sayfa ezberledi.lmaz::umursamaz:klava:

kafana takma o an çok şey etkiler, çocuğun duruşu, sevimli oluşu, bakışı ,kıyafeti

biraz gülümsemesi ,saç rengi ...... hayatta kayıp etmeyi öğrenmekte kötü değil

yetişkin olmayı öğretir çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…