iİk ilişkide emla kullandım uyuştu...İkinci denemede kullanmayacağım nasıl olur?

selenor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
38
0
0
Aydın
ilk gece hıssetmeyım dıye kullandım ve uyuştu kızlık zarım kırmızı geldı. ancak ıkıncı kez kullanmayacağım bu sefer acır mı kızlar? cunku hadı ılkınde hıssetmedım ıkıncı denemede nasıl olur acaba ılkınden sonra acıma hıssı gecıyor mu?

neden ilkindede kullandın ki dayanılmıcak kadar acımıo asla ve tekrar kullanma nasıl normal ilişkiye girceksin sonra

ılkınde acır dıye kullandım zaten 3 aydır yapamadık vajınusmustan korkmustum ama onu kullandım uyustu oldu bıttı. en azından zar gıttı. ıkıncı denemede yıne bır acı hıssedılır mı acaba?

ilk gece hıssetmeyım dıye kullandım ve uyuştu kızlık zarım kırmızı geldı. ancak ıkıncı kez kullanmayacağım bu sefer acır mı kızlar? cunku hadı ılkınde hıssetmedım ıkıncı denemede nasıl olur acaba ılkınden sonra acıma hıssı gecıyor mu?

ilk ilişki esnasında acımasının sebebi zarın delinmesi degildir..
alan dar oldugu için,ilk girişte acı olur.. amaa daha sonraları alan genişlediği için acı kalmaz.. sen öyle yada böyle ilk olarak ilişkiye girmişin dolayısıyla artık acı olmaz. emla kullanmana gerek yok yani.
bu arada emla yüzeysel olarak kullanıldığı için etkisi çok azdır aslında.. %5 oranında acıyı azaltabiliyor.. nerdeyse hiç denilecek kadar az yanii korkmana gerek yook..

Son düzenleme:
dımı sonucta ben ılıskıye gırdım uyusuk vazıyette. ıkıncıde ınsallah korktugum acıyı hıssetmem

emla ile uyuşması zor yaa sen kesin psikolojik etkilendin kullanma derim yavaş yavaş deneyin alışırsın ona sonra

dımı sonucta ben ılıskıye gırdım uyusuk vazıyette. ıkıncıde ınsallah korktugum acıyı hıssetmem

hayır hayır rahat ol.. hissetmezsin kesinlikle.. dediğim gibii emla sadece %5 oranında etki yapıyor..
ilk ilişkiye girerken sen bu oranı %5 lik oranla azalttın sadece.. hiç olmadanda yapabilirdin yanii.. bide bu 2. için rahat olsun,olmaz bir şey..

emla a gerek yok artik. ön sevismeyi etkili sekilde uygulayin sürekli mucu mucu olmasin :) seni seviym seni seviym askim canim balim yerine..
daha atesli sehvetli ve vajinayi kiskirtici sekilde uygulayiniz. vajinaniz hazir olacaktir. sadece sex e odaklanmaya calisalim.. esinize yuzde yuz acik olamasanizda beyninizde kendinizi kiskinrtin serbest birakin..

kesinlikle jele ihtiyac kalmayacaktir.

Back