kendi tabani tarafından cuma saati siteni kapatma basini kapat baskisi yogun
Haber cnn . Tabi ki ...
o değil de Fransada ki Osmanlılar bunları görüp ne diyordur acaba?
Benim için Cuma günü sitesini kapatmasında bir sorun yok. Nitekim "Cuma günü namaz için çağrıda bulunulduğu ,ezan okunduğu zaman, Allah'ı zikretmeye koşun, alış verişi bırakın." emri var. Bu emre uyana da uymayana da saygımız var.
Sitesini isterse istediği zaman kapatabilir. Zaten benim buna bir şey deme hakkım yok. Ama benim için şöyle bir sorun var, benim dinimi kullanıyor. Eğer gerçekten içindeki samimi duygularla o siteyi kapatıyorsa benim içim kötü. Ama öyle olduğunu sanmıyorum. Üstüne kendisi ibadetine koşsun zaten site kapatmak nedir. Üstüne 21. yyda ben İslamı güzel göstermeye çalışırken şu teknoloji çağında yapılan inanılmaz komik.
Ay neyse ben sinir oldum kısaca.
Kiz bizde belki oyleyizdir sonucta osmanli soyuyuz diyoruzKadın baktı dönem osmanlıcılık dönemi e ben niye bunun ekmeğini yemeyeyim dedi, hanedan soyundan gelmesinin avantajlarını hertürlü kullanmaya başladı. Dedelerinin adını kullanarak kazanabildiği kadar kazanıyor işte, ama eminim kemikleri sızlıyordur onların da bir sultanın! düştüğü duruma.
Yok kız benim dedeler sütçüymüş, napsam bende bakraçlarını mı satsam sutcuden.com diyeKiz bizde belki oyleyizdir sonucta osmanli soyuyuz diyoruz
Hahaha benim dedeler urun degisimi yapiyorlarmis adi birsey di de hatirlamiyorum :))Yok kız benim dedeler sütçüymüş, napsam bende bakraçlarını mı satsam sutcuden.com diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?