II. Abdülhamid'in torununun sitesine Cuma namazı saatinde girilemiyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
II. Abdülhamid'in torununun sitesine Cuma namazı saatinde girilemiyor
30.01.2017 Pazartesi 12:40 (Güncellendi: 30.01.2017 Pazartesi 12:45)

Neler satıyor?

Sitede; "Bi'at et" logolu tişörtler, padişah, sultan, saray kokuları; fes, sarık, takke, tespih, tabanca, Osmanlı yüzükleri, padişahların portreleri ve İkinci Abdülhamid'le ilgili ürünler satılıyor.

Cuma selamlığı kokusu, devlet armalı çay bardağı seti, 14 ayar altın kaplama Osmanlı devlet arması, rozeti gibi ürünler de sitenin en çok satanları arasında gösteriliyor. Sitede fiyatlar hem Türk Lirası, hem de Osmanlı Akçesi'yle veriliyor.

Nilhan Osmanoğlu son olarak referandumla ilgili yayınladığı bir videoda "Cumhurbaşkanımızı Sultan Abdülhamid Han'ın yalnızlığına bırakmamak için. Daha güçlü bir Türkiye için. Artık kararlarını kendi verebilen bir Türkiye için 'evet' diyorum" açıklaması yapmıştı.

http://www.cnnturk.com/turkiye/ii-abdulhamidin-torununun-sitesine-cuma-namazi-saatinde-girilemiyor

Kadın baktı dönem osmanlıcılık dönemi e ben niye bunun ekmeğini yemeyeyim dedi, hanedan soyundan gelmesinin avantajlarını hertürlü kullanmaya başladı. Dedelerinin adını kullanarak kazanabildiği kadar kazanıyor işte, ama eminim kemikleri sızlıyordur onların da bir sultanın! düştüğü duruma.

Benim için Cuma günü sitesini kapatmasında bir sorun yok. Nitekim "Cuma günü namaz için çağrıda bulunulduğu ,ezan okunduğu zaman, Allah'ı zikretmeye koşun, alış verişi bırakın." emri var. Bu emre uyana da uymayana da saygımız var.

Sorun, bu hanımın bu kadar sık gündeme geliyor oluşu. Onun başkanlığa evet deyip dememesi benim için hiç ama hiç önemli bir husus değil; zira, başkanlık gelince, Osmanoğulları başa gelecek sanıyorsa o onun kendi komikliği...

Yaşasın Cumhuriyet

Sitesini isterse istediği zaman kapatabilir. Zaten benim buna bir şey deme hakkım yok. Ama benim için şöyle bir sorun var, benim dinimi kullanıyor. Eğer gerçekten içindeki samimi duygularla o siteyi kapatıyorsa benim içim kötü. Ama öyle olduğunu sanmıyorum. Üstüne kendisi ibadetine koşsun zaten site kapatmak nedir. Üstüne 21. yyda ben İslamı güzel göstermeye çalışırken şu teknoloji çağında yapılan inanılmaz komik.
Ay neyse ben sinir oldum kısaca.

çok basit amaç göze girmek.. hayır yani namaz 5 vakit, madem sitenin müslümanları meşgul edeceğine inanıyorsun açma o zaman değil mi :) kim bilir çıkarları ne, gerçi arkadaş tv de anlattı ama o beklediklerini hiçbir zaman alamayacaklar :)

Kiz bizde belki oyleyizdir sonucta osmanli soyuyuz diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…