Bilmiyodum TGRTde izledim şimdi. Doğru ama bilgiler..Link paylaşmazsan kapatırlar sumoshh
Elleri kirilsin adamin ölüsü bile o kadar güzeldi ki bembeyaz masum bi yüz3 kişi daha öldürülmüş. Siddetle kiniyorum. Rabbim mekanini cennet etsin Aytaç hoca Elleriniz kirilsin insallah. .
amin..neden öldürmüşlerki3 kişi daha öldürülmüş. Siddetle kiniyorum. Rabbim mekanini cennet etsin Aytaç hoca Elleriniz kirilsin insallah. .
amin..neden öldürmüşlerki
G.doğuda hüdapar ve pkk yillardir catisma icinde. Iki tarafta kürt ama hüdapar koyu islamci ve pkk yi reddeten kesim. Bu yüzdenamin..neden öldürmüşlerki
Demirtaş mi kinamış pehhh. Hüdaparlılar ağliyodu demirtas baraji gecti diye, iki taraf birbirine düşmanBilmiyorim. Demirtas falan hepsini kinamis. Kesinlikle oldurenler cezalarini cekmeli yakalanmali demişler.
YDGH'liler yapmis diyorlar. ( Yurtsever Devrimci Genclik Harekati)
Demirtaş mi kinamış pehhh. Hüdaparlılar ağliyodu demirtas baraji gecti diye, iki taraf birbirine düşman
Hüdapar ne zaman kuruldu ki yıllardırrr çatışma halindeler. Ben galiba 2012 de görmüştüm açılışını. Gözlerimle gördüm yani çok eski olmasa gerek. Açıldığı zaman da ordaki ler ak Parti destekli parti olduğunu söylüyorlardı. Ben duyduğumu diyorum. Pek de rağbet yoktu zaten halk tarafından da o gün.G.doğuda hüdapar ve pkk yillardir catisma icinde. Iki tarafta kürt ama hüdapar koyu islamci ve pkk yi reddeten kesim. Bu yüzden
2012 ama öncesi de var tabiki, kisacasi birbirlerine düşmanlarHüdapar ne zaman kuruldu ki yıllardırrr çatışma halindeler. Ben galiba 2012 de görmüştüm açılışını. Gözlerimle gördüm yani çok eski olmasa gerek. Açıldığı zaman da ordaki ler ak Parti destekli parti olduğunu söylüyorlardı. Ben duyduğumu diyorum. Pek de rağbet yoktu zaten halk tarafından da o gün.
Buradaki üyelerini bizzat tanıyorum, benim görüşlerime uymuyorlar ama medyadan değil bizzat biliyorum. Devlet ya da pkk yaptı başkasi olamazŞimdi hdp çok kötü gösterilmek yaptığınız seçimler yanlıştı bak denmek için ortalık karıştırılabilir. Medyanın her dediğine bakmamak gerek. Allah rahmet eylesin. Kim vurduya gitmiş adamcağız
İslamcı bir parti derken. Hiç inanmıyorum islamcı partiye. Siyasetle yan yana olmuyo bozuyor. Zaten ne demiş Yunus: sermayesi din olanın rehberi şeytandır[/QUOTE]"sumoshh, post: 41323788, member: 616377"]Kızlar bu arada, Hüdaparı iyi bilirim. Annem derneklerine gidiyor, islamcı bir parti. Amaçları da islam. Bunlar pkk ile birlikte olmayı reddetmişlerdir (iki taraf da kürt). Yasin Börüyü bu yüzden öldürdüler. Ve birileri gibi baskıya tehdite boyun eğmeyip, partilerine sonuna kadar destek cikmislar ve canlarini vermislerdir. Yillardir pkk ile catisma icindeler.
Islam taraftari kisacasi. Bozuyor bozmuyor bilemem. Benim tek diyebilecegim helal olsun.[/QUOTE][QUOTEshh, post: 41323849, member: 616377"]İslamcı bir parti derken. Hiç inanmıyorum islamcı partiye. Siyasetle yan yana olmuyo bozuyor. Zaten ne demiş Yunus: sermayesi din olanın rehberi şeytandır