Ihtiyaçtan satılık kitaplarım

mrb krıstın hannah ve hasret duruyormu ?

yok canım onlar bı arkadasımıza satıldı. kalanların fotolarını ekledım ıstersen 4 tanesı ıcın uygun bısıler yaparım. bitsin kıtaplarım.

arkadaşlar elimde bu dört kıtap kaldı. daha da eklemeye devam edıcem.

canan tan eroinle dans. 3 tl
dar ağacında üç fidan 6tl
tutulma 3 tl
kızıl soruşturma 6tl

arkadaşlar 4 kitabı birden alan arkadasa 15 tl yapıyorum toplu alım fiyatını. hadi bakalım :):):)

arkadaşım bu dört kıtabı 15 tl ye vereyım sana bıtsın ktaplarım ıstermısın. ptt nın kıtap kampanyası ıle gönderırım 3 -4 tl de kargo masrafın cıkar ne dersın.

arkadaşım bu dört kıtabı 15 tl ye vereyım sana bıtsın ktaplarım ıstermısın. ptt nın kıtap kampanyası ıle gönderırım 3 -4 tl de kargo masrafın cıkar ne dersın.

canım canan tanın okumadıgım kıtabı kalmadı hatta ilk kitabı oydu :) diğerleri ilgimi çekmiyor ptt ye gelince bende tekirdağdayım olsaydı sorduklarım elden alcaktım :)

canım canan tanın okumadıgım kıtabı kalmadı hatta ilk kitabı oydu :) diğerleri ilgimi çekmiyor ptt ye gelince bende tekirdağdayım olsaydı sorduklarım elden alcaktım :)

tamam canım sende benım gıbı canan tan severlerdensın heralde hasret son kıtabıydı zatne bende hemen aldım kacırmadım guzel bır kıtap umarım ıkıncı elden bulursun bulamazsanda sıfırını al derım.

canan tan ve sinan akyüz hastasıyım bu arada yenı kıtabı cıkmıs sınan akyuzun eger okuyorsan dıye soyledım.yok sıfır almam hasreti sahafcılara bakarım çarsıda:)
çünki daha dun 0 aldım 3 tane

canan tan ve sinan akyüz hastasıyım bu arada yenı kıtabı cıkmıs sınan akyuzun eger okuyorsan dıye soyledım.yok sıfır almam hasreti sahafcılara bakarım çarsıda:)
çünki daha dun 0 aldım 3 tane

sinan akyüz ün son kitabının adı ne canım ? bende burdan bakayım.

sinan akyüz ün son kitabının adı ne canım ? bende burdan bakayım.

piruze ve oğulları _şamda bir türk gelini piruza kitabının devamı canım onu okumadıysan bunu alma

arkadaşlar elimde bu dört kıtap kaldı. Daha da eklemeye devam edıcem.

Canan tan eroinle dans. 3 tl
dar ağacında üç fidan 6tl
tutulma 3 tl
kızıl soruşturma 6tl

arkadaşlar 4 kitabı birden alan arkadasa 15 tl yapıyorum toplu alım fiyatını. Hadi bakalım :):):)

canım elımde olan 4 kıtap var. Bunlar kaldı. Bunların hepsını uygun fıyata göndereyım sana.

Birde annemde 1 çuvala yakın kıtabım var onları getırmedım hafta sonu annemden alayım onları da ne tur kıtap okumayı sevıyorsun. Annemde olanların bırazı sıyası bırazı da türk romanları onları getırdıkten sonra yazarım sana.

tatlim listeni guncller ms

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım açıklamalı olarak yazdım. Sen ne tur kıtaplar sevdıgını de yazarsan bende evden bakarım. Sıır kıtapları da var.

canım onlar orj ve sıfır almış gıbı olucaksın kıtapcıdan daha 2-3 ay önce tanesını 20 yada - 25 tl ye almıstım. 3 u 13 tl olmaz malesf

tanesini 12 tl ye yaparım. cep boyları da 5 + 5 = 10 tl olur.

hangi kitapların duruyor :31: almak istedklerim varda

meraba canm

şimdilik bu dört kitap kaldı elimde

bende kendıme yenı kıtaplar alamadm bayadır. dımdılık bunlar kaldı.

canan tan eroinle dans.
dar ağacında üç fidan
tutulma
kızıl soruşturma

hepsini alana biişiler yapacagım.

Back