- 13 Ocak 2012
- 682
- 331
- 73
mrb krıstın hannah ve hasret duruyormu ?
yok canım onlar bı arkadasımıza satıldı. kalanların fotolarını ekledım ıstersen 4 tanesı ıcın uygun bısıler yaparım. bitsin kıtaplarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb krıstın hannah ve hasret duruyormu ?
arkadaşlar elimde bu dört kıtap kaldı. daha da eklemeye devam edıcem.
canan tan eroinle dans. 3 tl
dar ağacında üç fidan 6tl
tutulma 3 tl
kızıl soruşturma 6tl
arkadaşlar 4 kitabı birden alan arkadasa 15 tl yapıyorum toplu alım fiyatını. hadi bakalım :):):)
arkadaşım bu dört kıtabı 15 tl ye vereyım sana bıtsın ktaplarım ıstermısın. ptt nın kıtap kampanyası ıle gönderırım 3 -4 tl de kargo masrafın cıkar ne dersın.
canım canan tanın okumadıgım kıtabı kalmadı hatta ilk kitabı oydu :) diğerleri ilgimi çekmiyor ptt ye gelince bende tekirdağdayım olsaydı sorduklarım elden alcaktım :)
canan tan ve sinan akyüz hastasıyım bu arada yenı kıtabı cıkmıs sınan akyuzun eger okuyorsan dıye soyledım.yok sıfır almam hasreti sahafcılara bakarım çarsıda:)
çünki daha dun 0 aldım 3 tane
sinan akyüz ün son kitabının adı ne canım ? bende burdan bakayım.
mrb canım kıtapların elıne ulaşmış sanırım. nasıl begendın mı ?
arkadaşlar elimde bu dört kıtap kaldı. Daha da eklemeye devam edıcem.
Canan tan eroinle dans. 3 tl
dar ağacında üç fidan 6tl
tutulma 3 tl
kızıl soruşturma 6tl
arkadaşlar 4 kitabı birden alan arkadasa 15 tl yapıyorum toplu alım fiyatını. Hadi bakalım :):):)
tatlim listeni guncller ms
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım onlar orj ve sıfır almış gıbı olucaksın kıtapcıdan daha 2-3 ay önce tanesını 20 yada - 25 tl ye almıstım. 3 u 13 tl olmaz malesf
tanesini 12 tl ye yaparım. cep boyları da 5 + 5 = 10 tl olur.
hangi kitapların duruyoralmak istedklerim varda
mrb canım kalanları yazdım. fotolarnı görmek ıstersen 3. veya 4. sayfa da sanırm.