Ihtiyaçtan satılık kitaplarım

dhasel

yuppiiiii bi bebek gördüm sanki :):):)
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
682
331
73
arkadaşlar meraba;

ihtiyaçtan dolayı bazı kitaplarımı satmak istiyorum. biraz da olsa ev bütçeme faydası dokunabılır dıye dusundum.
kitaplığımdan seçebildiklerimin isimleri ve resimleri aşağıdadır. şimdiden alıp okuyacaklara hayırlı olsun. kesinlikle yırtığı eksik sayfası yoktur. kitapçıdan almış gibi olucaksınız. hepsi orjinal ve tertemizdir.

1-Sherlock Holmes - Kızıl Soruşturma
2-Nihat Behram - DarAğacında Üç Fidan - Everest Yayınları - 2001 baskı
3-Canan Tan - Eroinle Dans Alevden Kule ( cep boy )
4-Stephenıe Meyer- Tutulma - ( cep boy )

elim de kalanlar.

alacak arkadaşlara şimdiden keyifli okumalar

arkadaşlar resimleri yüklerken hata oluşuyor. isteyenlere mail olarak gönderebilirim.

Son düzenleme:
canan tan kitaplarının fiyatını öğrenebilir miyim? alırsam ikisinide düşünüyorum

canan tan kitaplarının fiyatını öğrenebilir miyim? Alırsam ikisinide düşünüyorum

canan tanın hasret adlı kıtabını ılk cıktıgı gıbı almıstım 4 ay falan oluyor çok guzel kullanırım kıtaplarımı sıfır gıbı ıkısı de fıyatlarını da yazdın özelden :)

$rana.jpg $piruze.jpg $krýstýn hannah.jpg $kýzýl soruþturma.jpg $hasret.jpg $evden çok uzakta.jpg $eroinle dans.jpg $dar aðacýnda üç fidan.jpg $ateþböceði yolu.jpg $tutulma.jpg
canan tanın hasret adlı kıtabını ılk cıktıgı gıbı almıstım 4 ay falan oluyor çok guzel kullanırım kıtaplarımı sıfır gıbı ıkısı de fıyatlarını da yazdın özelden :)

arkadaşlar kitaplarımın resimlerini de yükledim. hepsi sıfır degerınce lutfen bakmadan gecmeyın

arkadaşlar kitaplarımın resimlerini de yükledim. Hepsi sıfır degerınce lutfen bakmadan gecmeyın

arkadaşlar fiyatlarında anlaşabiliriz yada farklı şeylerle takas yapabiliriz çanta ust kıyafet vs.

kristin hannah sinan akyuz ve canan tan kıtaplarına ne kdr ıstıyosun cnm

canım fıyatlar konusunda sen ne dusunuyorsun;

canan tan eroınman ve sinan akyuz piruze cep boy 5 er tl olur.
cana tan hasret,
krıstın hannah ateşböceği yolu
krıstın hannah evden çok uzakta

bu üç kitap tamamen orj ve en ufak bir sorunu yoksıfır almış gibi olucaksın ben onları yanılmıyorsam 25 er tl ye almıstım. sen bir fiyat söyle oluruna olursa anlasırız. benım gönlumden 3 u ıcınde 13 er tl gecıyor ama sende bır fıyat söyle

3 kıtap ıcın ayrı ayrı 13 tl mı yoksa toplam 3 kıtap ıcın 13 mu

canım onlar orj ve sıfır almış gıbı olucaksın kıtapcıdan daha 2-3 ay önce tanesını 20 yada - 25 tl ye almıstım. 3 u 13 tl olmaz malesf

tanesini 12 tl ye yaparım. cep boyları da 5 + 5 = 10 tl olur.

Canimm kristin Hannah kitaplarini kaca erirsin ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen ne verebırsın ıkısı ıcın ben tanesi 25 tl ye almıstım. bır fıyat söylemekte zorlanıyorum. sen verebılecegın bır tutar söyle ıstersen anlasalım.

meraba canım krıstın hannah kıtaplarını almayı dusunuyorsan fiyatta anlasabılırız. sen ne kadar verebılırsın anlasalım ıstersen

meraba canım krıstın hannah kıtaplarını almayı dusunuyorsan fiyatta anlasabılırız. sen ne kadar verebılırsın anlasalım ıstersen

Cnm 3 kitap
Rana
Piruze
Darağcaında üç fidan nekadar olur :)

Cnm 3 kitap
Rana
Piruze
Darağcaında üç fidan nekadar olur :)

canım fıyat soylemekte zorlanıyorum sen ne kadar verebılırsın benım aklımdan 5 er tl den 15 tl gecıyor ama sende bır sey söyle

mrb. orjinal boy 25 tl ye almıstım sanırım. 10 tl olsun canım. sana da uygunsa

Yok canım ya çok geldi de birden yukarıdaki mesaja 5 TL yazdığını görünce bir umut yazmıştım öyle. Takas düşünürsen alabilirim ancak.

Yok canım ya çok geldi de birden yukarıdaki mesaja 5 TL yazdığını görünce bir umut yazmıştım öyle. Takas düşünürsen alabilirim ancak.

canım onlar cep boy oldukları ıcın 5 tl yazmıstım. tmm sen bılırsın.

Back