Arkadaşlar bu aralar derdimden bayağı zayıfladım. Bir sürü kıyafetim üzerimden dökülüyor. Çok iyi durumda olanları ayırdım ve ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. 5-6 tane pantolon birkaç tane de bluz, tshirt var. Vereceğim kıyafetler 36 beden. Boyum da 1.68. Pantolonların boyunu anlayın diye söylüyorum. Kargo ücreti sizden olmak üzere ilk mesaj atana göndereceğim.
Ben de kıyafetlerimi hiçbir zaman çöpe atmam muhakkak ihtiyacı olan vardır diye veririm. Annem verir daha doğrusu.
Bir ay sonra falan köye gidecek bir kuzenim. Kendimden birkaç parça vereceğim sende bana yollayabilirsin.
Benimkiler zaten oyle eskimis falan degil, daha giymeye firsat bulamadiklarim bile var. Dedigim gibi cok zayifladim diye ustumden dokuluyor. Kilo alirsam diye saklayacagima ise yarasin diye dusunuyorum. Eger kimse istemezse sizden adres alirim, size gonderirim.
selam. kıyafetlerini atmayıp birine vermen çok güzel. ama etrafında verecek kimse yokmu. bence bildiğin bir kişiye vermek daha iyi olur. çünkü burda herkes iyi niyetli değil. çeşit çeşit insan var. tabii ki fikir çok iyi.
merhaba, yurttaki bir arkadaşım için isteyebilirim kıyafetlerinizi. gerçekten kötü durumda bayramlarda vs. ailesinin yanına gidemiyor yol parası olmadığı için. yalnız kargo parasını ben ödeyeceğim