Bebek İkinci El ihtiyacı olana bedavaya biberon veriyorum

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
27
408
Ankara
benim oğlum biberon almadı o nedenle hemen hemen her marka biberon denemek durumunda kaldım sonuç hüsran tabi
biberonlar hiç kullanılmadı diyemem hepsini defalarca denedim uç kısmı kullanılmamış olsa da sağdığım sütleri içlerine koydum
ama aldıktan sonra kaynatırsanız hijyenik olur heralde
en azından sizin bebeğinizin hangi marka biberon kullanacağını benim gibi dünya kadar para vermeden öğrenebilirsiniz
gerçekten ihtiyacı olan birine sadece kargo parasını karşılıcak şekilde ücretsiz göndermek istiyorum
içinde chicco avent dr browns nuby gibi dört pahalı marka da var
onun dışında biri bebedor biri de farklı bir marka onu suluk olarak da kullanırsınız
benim gibi boşa para harcamayın tek amacım o
ilk yazana vericem

Son düzenleme:
Ben istiyorum

mamajoo Bebeğimi sevmez
şimdi ben süt gitti, Bebeğimi biberon kabul etmez

Son düzenleme:
Ben istiyorum

mamajoo Bebeğimi sevmez
şimdi ben süt gitti, Bebeğimi biberon kabul etmez
adresini özelden gönder bana ilk kargo vermeye gittiğimde biberonları da vericem
tlfnunu da yaz karşı ödemeli göndericem

kımse almadıysa ben alabılır mıyım
ilk arkadaşıma gönderiyorum ama fikri değişirse sana yollarım

benim almaya açıkçası durumum yok sadece bana yollarsanız size çok dua ederim şimdiden teşekkür ederim

benim almaya açıkçası durumum yok sadece bana yollarsanız size çok dua ederim şimdiden teşekkür ederim

kemapl arkadaşım nuby ve dr browns olanları alsam yeter dedi
geriye kalan 5 parçayı sana gönderebilirim
özelden adresini tlfnunu gönder istersen

kemapl arkadaşım nuby ve dr browns olanları alsam yeter dedi
geriye kalan 5 parçayı sana gönderebilirim
özelden adresini tlfnunu gönder istersen

siirt merkez ptt si adresten teslim alınacak berrin karadogan 0546 546 71 34 şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…