İhtiyaç sahibi olana ücretsiz gelinlik

Çok naif bi düşünce bende düşünceniz için teşekkür etmeue geşdüm umarım ihtiyaç sahibi birine gider o gelinlik

Merhaba arkadaşlar elimde pronovias gelinlik var 38 beden ihtiyaci olana hediye edecegim iletişime gecmeniz yeterli tek istedigim gerçekten ihtiyaç sahibi olmasi
Tebrikler çok güzel bir davranış yaptığınız :KK9::KK9:

Merhabalar elimee 38 beden bir gelinlik daha ulaştı fakir kol yani kol dirseğe kadar dantel ve prenses model ilgilenen ihtitaci olan var midir acaba ??

Sarıyer'de, Telli Baba Türbesi var, gittiğimde çok şaşırmıştım.Yedi, sekiz tane gelinlik vardı ihtiyacı olan türbeden gelinligi alıp düğünden sonra geri iade ediyormuş.Allah sizden ve sizin gibi naif insanlardan razı olsun

Merhabalar elimee 38 beden bir gelinlik daha ulaştı fakir kol yani kol dirseğe kadar dantel ve prenses model ilgilenen ihtitaci olan var midir acaba ??
merhaba evet her şey o kadar pahalıki ben de hiç evlenmedim ama önümüzdeki ay evleniyorum inşallah bir eve kapora verdik ama bana 38 beden olmaz :KK43:((( yine de teşekkürler Allah razı olsun böyle bir yardımın düşüncesi bile güzel

Merhaba maaleseff şuan şartlar gerçekten çok zor ve herkesin her kadının en buyuk hayali ve hakkıdır bu beyaz gelinliği giymek hiç bir kadından esirgenmemelii tekrarı olmayan yeri dolmayan birşry çnkii rica ederimm ne dmk Mutlulukllarrr dilerimm 🦋🦋

Merhaba arkadaşlar elimde pronovias gelinlik var 38 beden ihtiyaci olana hediye edecegim iletişime gecmeniz yeterli tek istedigim gerçekten ihtiyaç sahibi olmasi
çok güzel birşey yapıyorsun seni canı gönülden tebrik ederim büyük sevap yaptığın çünkü durumu olmadığı için gelinlik alamayan çok kardeşimiz var bende gelinliğimi bir arkadaşımın kızına vermiştim üzerinde gördüğümde de o kadar mutlu olmuştum ki anlatılacak bir duygu değil dolapta güveler yiyeceğine böyle değerlendirmek en güzeli.

Bu gelinlik verildi ama birtane daha gelinlik var bildiginiz varsa ihtiyaç olan varsa verebilirim seve seve

X