Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok naif bi düşünce bende düşünceniz için teşekkür etmeue geşdüm umarım ihtiyaç sahibi birine gider o gelinlik
Ince düşünceniz için teşekkürler demeye geldim
Öyle bir sevap işlendiniz ki bu hayat pahalılığında Allah razı olsun sizdenHayat şartlari o kadar zor ki satmaya gönlumuz el vermedi şimdi genç bir bayan arkadaşmza gidiyor gece içim çok rahat uyudum
Tebrikler çok güzel bir davranış yaptığınızMerhaba arkadaşlar elimde pronovias gelinlik var 38 beden ihtiyaci olana hediye edecegim iletişime gecmeniz yeterli tek istedigim gerçekten ihtiyaç sahibi olmasi
Davranışınıza hayran kaldım. Çok teşekkürler.Merhaba arkadaşlar elimde pronovias gelinlik var 38 beden ihtiyaci olana hediye edecegim iletişime gecmeniz yeterli tek istedigim gerçekten ihtiyaç sahibi olmasi
merhaba evet her şey o kadar pahalıki ben de hiç evlenmedim ama önümüzdeki ay evleniyorum inşallah bir eve kapora verdik ama bana 38 beden olmaz ((( yine de teşekkürler Allah razı olsun böyle bir yardımın düşüncesi bile güzelMerhabalar elimee 38 beden bir gelinlik daha ulaştı fakir kol yani kol dirseğe kadar dantel ve prenses model ilgilenen ihtitaci olan var midir acaba ??
çok güzel birşey yapıyorsun seni canı gönülden tebrik ederim büyük sevap yaptığın çünkü durumu olmadığı için gelinlik alamayan çok kardeşimiz var bende gelinliğimi bir arkadaşımın kızına vermiştim üzerinde gördüğümde de o kadar mutlu olmuştum ki anlatılacak bir duygu değil dolapta güveler yiyeceğine böyle değerlendirmek en güzeli.Merhaba arkadaşlar elimde pronovias gelinlik var 38 beden ihtiyaci olana hediye edecegim iletişime gecmeniz yeterli tek istedigim gerçekten ihtiyaç sahibi olmasi