• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları ihtiya listelerinizde neler var?

karakedibu

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
251
1
296
44
Diğer
merhaba ihtiyaç listemiz belli oldu

-zambak yayınlarından 3 ceşit kitap
-coşku yayınlarından 3 çeşit kitap
-monami 18 li pastel
-amos kuruboysa
-faber marka simli kalemler keçeli kalemler sulu boya
-sim ve boncuklar
-kutu klasör
-fotokopi kağıdı 1 paket
-renkli fotokopi kağıdı
-sıvı yapıştırıcı faber marka
-oyun hamuru 2 paket 5lisinden artcolor marka
-elişi kağıdı
-dosyalı fon kağıdı
-fon kartonu büyük 4tane
-oluklu mukavva
-makas
-gramafon kağıdı
-kalem silgi kalemtraş
-lego
-matara
-terlik
kalem kutusu
-parmak boyası

dahada liste vereceklermiş
sadece kitaplar 170 milyon tutuyor daha gerisi yok.
çarşamba günü başlıyoruz.
sizin okulunuzdan neler istendi paylaşalımmı:))))))))))))))))))):lepi:

Son düzenleme:
- 1 adet pandif
- Yedek kıyafet
- Faber marka sulu boya
- Faber marka kuru boya
- Monami marka çantalı boya takımı
- Plastrin marka oyun hamuru
- Kalemlik (Kurşun kalem, silgi, Kalemtraş,Küt uçlu makas)
- Bant,Prit yapıştırıcı
- Elişi kağıtları, fon kartonları ( her renkten en az 1 adet)
- Klasör
- 1 adet sıvı sabun
- 2 adet ıslak havlu
- 1 peçete
- 2 havlu kağıt
- 5 tuvalet Kağıdı
- Oyun hamuru için plastik Kap
Daha eklenecek eşya varmış...

pandif 8 li tuv kağıdı 6lı kağıt havlu ıslak mendil sıvı sabun
diğer kırtasiye malzemeleri hemen hemen aynı
1 kutu oyun hamuru play doh keçeli kuru ve sulu boya faber castel pastel monami marka
4 tane prit bir büyük yapıştırıcı, grafon kağıtı, fon kartonu,bir top fotokopi kağıdı,pul, sim vs bence bunlar gayet normal olması gereken eşyalar ama kitapı anlıyamıyorum çok gereklimi bilenlere sormak lazım bizde kitap yok bizim okulumuz devlete bağlı özel anaokulu aylık taksitimiz 90 lira inşeallah yavrularımız için en iyisi olur

ne kitabı oo 170 milyn tutan anlamadım kitaplar devletten
hade ek kitap falan istense test kitabısu bu :1shok:

50 bilemedin 90 olsun ki olmaz bile sasırdımm kafamçokkarıştı

kızlar aynen aktarayım kitap listesini
-MıNıK YILDIZLAR EĞıTıM SETı(ZAMBAK YAYINLARI)
-ARKADAŞIM MATEMATıK 6 YAŞ(Z.Y)
-SANAT CANTAM(ZAM.YAY.)
-HıKAYE KıTABI 6NYAŞ(Z.Y)
-MıNı VAKLA MATEMATıK(COŞKU YAYINLARI)
-MıNı VAKLA CıZGı VE SES(C.Y)
-MıNı COŞKU ÇALIŞMA YAPRAKLARIM(C.Y)

OĞLUM DEVLET OKULUNUN ANASINIFINA BAŞLIYOR.AYRICA DAHA BAŞKA LıSTEDE VERECEKLERMıŞ.
yiyecek meselesini ise her veli sırayla sınıf adedine göre ogünki listede ne varsa onu getirecekmiş.36 kişi sınıf bize 35 seferde bir gelecek
mesela kek +meyve suyu diyecek bir veli her öğrenci sayısına göre getirecek.sabah 8.30 öğlen cıkış 1.30. ayrıca kayıtta 350 lira bankaya yatırdık.

Benimde oğlumun dün belli oldu sonunda yazıldık okula çarşamba günü başlayacak hayırlısıyla Benden sadece idare 1 top fotokoği kağıdı,10 adet pilot kalem,10 adet yazı tahtası kalemi birde 100 lira aidat istedi.Çarşamba günü esas liste elimize verilecek Galiba onlarda hemen hemen yazılanlarla aynı olabilir Bu kitap mevzusuna gelince geçen arkadasımın kızı gitti ondanda 150 tl lik kitap istemişlerdi büyük bir ihtimalle bizdende isteyecekler

bizim liste henüz verilmedi ama ben makul fiyatta olduğu sürece kitap alınması taraftarıyım. aslında gayet yararlı çünkü çizgi çalışmaları,kavramlarla ilgili çalışmalar yapıyorlar bu çok iyi bişey ama maalesef artık okullar da yayınevlerine ortak oldu galiba çünkü en pahalı dergileri seçiyorlar.

kızlar benim oğlumda başladı ama bu kadar masraf etmedim.kayıtta 20 lira ve 2 top kağıt sonra ise;
fon kartonu
elişi kağıdı
grafon kağıdı
büyük boy prit
makas,silgi,kalem,kalemlik,beslenme çantası,
sulu,kuru,pastel boya faber marka
mukavva
kaliteli oyun hamuru,
sıvı sabun,havlu ve tuvalet kağıdı
pantif,beslenme için tabak kaşık ve çatal
yedek çamaşır ve kıyafet
tüm bunlar 110 lira ayrıca 80 liraya üç taksitle eğitim seti alcaz.aylık 20 lira aidat var.beslenmemiz toplu hergün bir anne getircek devlet okulundayız.aslında buda fazla ama 7 çok geç ve eğitim şart dimi?

ana okulları zorunlu diyorlar ama bakıcı ablaların paralarını biz ödüyoruz öğretmenimiz devlet ana okulu masraflarını karşılamıyor dedi her ay 25 milyon vericez listemizde
10 adet karton
10 adet elişi
faber marka oyun hamuru
monomi pastel
faber sulu boya
faber keçeli kalam
nova kolor boya
12 adet simli yapıştırıcı
1 top A4 kağıt
2fon kağıt
pantif
6tuvalet kağıdı
2 adet peçete
ıslak mendil
2 adet peligon sıvı yapıştırıcı
2 adet prit yapıştırıcı
1kg faaliyetler için çay
pamuk
mum
sim ,pul, parça ip,düğme
zambak yayınlarının 2 adet kitabı(50tl)
LC marak eşoftman
10 tl oyuncak ve hikaye kitabı için
makas
liste kabarık ama öğretmenimiz her güne bir faaliyeti şu hazır olanlarından değilde kendisi kestirip yaptıracakmış nitekimde başladı

kızlar aynen aktarayım kitap listesini
-MıNıK YILDIZLAR EĞıTıM SETı(ZAMBAK YAYINLARI)
-ARKADAŞIM MATEMATıK 6 YAŞ(Z.Y)
-SANAT CANTAM(ZAM.YAY.)
-HıKAYE KıTABI 6NYAŞ(Z.Y)
-MıNı VAKLA MATEMATıK(COŞKU YAYINLARI)
-MıNı VAKLA CıZGı VE SES(C.Y)
-MıNı COŞKU ÇALIŞMA YAPRAKLARIM(C.Y)

OĞLUM DEVLET OKULUNUN ANASINIFINA BAŞLIYOR.AYRICA DAHA BAŞKA LıSTEDE VERECEKLERMıŞ.
yiyecek meselesini ise her veli sırayla sınıf adedine göre ogünki listede ne varsa onu getirecekmiş.36 kişi sınıf bize 35 seferde bir gelecek
mesela kek +meyve suyu diyecek bir veli her öğrenci sayısına göre getirecek.sabah 8.30 öğlen cıkış 1.30. ayrıca kayıtta 350 lira bankaya yatırdık.

şoktayım desem az kalır....akannehir
bu kadar kitap ne için alınır?

Allah akıl fikir versin ne diyeyim....

Son düzenleme:
valla bize hala liste verilmedi, sorduğum zamanda bu konuda daha toplantı yapmadık denildi ama oğluma almaya gittiğimde her çocuğun boyaları, kağıtları makaslar var

12 li kağıt havlu
12 li tuvalet kağıdı
2 büyük boy sıvı sabun
3 büyük ıslak mendil
1 top fotokopi kağıdı
1 sulu boya önlüğü
makas
40 milyon kitap
70 eşofman
20 su ::::::)))))))))))))))))) şirket gibiler valla bu okullar

Oo az bunlar cemre 595 buna ek 12 lı kuru kalem
12 lı pastel
12 lı sulu boya
12 lı mum
6 lı zıplayan hamur
6 lı normal hamur
6 stıck yapıstırıcı
6 metaryel yapıstırıcı
boya onlugu
30 adet renklı karton
10 ar oluklu karton
her renkten grafon kagıdı
parmak boya
makas
a-4kagıt
resım kagıdı
esofman
tuvalet kagıdı
sıvı sabun
havlu pesecet
dosya
bunlar aklıma gelenler
hı bıde 100 mılyon tutan dergı setımız var

şu anda yardımcı öğretmenimiz için galiba usta öğretici oluyır kendisi onun maaşını ve temizlik ve kahvaltıda yardım eden bayana verilmek üzere her ay 35 lira veriyoruz.
bu hafta bir yazı vermişler cocuğunuzun müsamerelere katılmasını istiyorsanız ve folklor gibi etkinlik öğrenmesini isterseniz öğretmenimiz gelicek diye yazıyo.yıllık 150 milyon.ben katılmasını istemiyorum acıkcası.
okullar yemekten başka bişi yapmıyorlar.
oyun parkımız hala yapılmadı bakalım.bu klasik okul yönetimlerinden sıkıldım artık.......

şu anda yardımcı öğretmenimiz için galiba usta öğretici oluyır kendisi onun maaşını ve temizlik ve kahvaltıda yardım eden bayana verilmek üzere her ay 35 lira veriyoruz.
bu hafta bir yazı vermişler cocuğunuzun müsamerelere katılmasını istiyorsanız ve folklor gibi etkinlik öğrenmesini isterseniz öğretmenimiz gelicek diye yazıyo.yıllık 150 milyon.ben katılmasını istemiyorum acıkcası.
okullar yemekten başka bişi yapmıyorlar.
oyun parkımız hala yapılmadı bakalım.bu klasik okul yönetimlerinden sıkıldım artık.......

canım yardımcı kadının parasını sen veriyo olabilirsin ama öğretmenin parasını senin verdiğin kanısına nerden kapıldın anlamadım... O devletin öğretmeni maaşını devletten alır sizden değil. Kaldı ki usta öğretici yada kadrolu fark etmez eğer adam gibi görevini yapıyorsa o öğretmendir .kötükedihüso

canım yardımcı kadının parasını sen veriyo olabilirsin ama öğretmenin parasını senin verdiğin kanısına nerden kapıldın anlamadım... O devletin öğretmeni maaşını devletten alır sizden değil. Kaldı ki usta öğretici yada kadrolu fark etmez eğer adam gibi görevini yapıyorsa o öğretmendir .kötükedihüso

toplantıda okul müdürümüz söyledi.2 sınıfın yrddımcı ögretmenlerinin maasları ve sigortaları ayrıca yardımcı bayan için toplanıyor bu paralar dedi.hatta 35 fazla diyenler oldu acıklaması aynen söyle 3 kişinin maaşı artı sigortaları ancak denk geliyor dedi

Back