neden arama bence,muhalefet olduğu için,muhalefet herkes işe yaramazNedir Ekmelettin İhsanoğlu ile alıp veremedikleri anlamış değilim.
Meclise girdiğini biliyordum da Mhp'den girdiğini bilmiyordum. Ülkücülere pes diyorum sadece..
Pes derken ? Neden ki?Meclise girdiğini biliyordum da Mhp'den girdiğini bilmiyordum. Ülkücülere pes diyorum sadece..
Neden pes anlamadım MHP den olması mı acabaMeclise girdiğini biliyordum da Mhp'den girdiğini bilmiyordum. Ülkücülere pes diyorum sadece..
Neden pes anlamadım MHP den olması mı acaba
Gerçi boşa soruyom çünkü cevapsız kalıyor bizim sorularımız ama...
Hayir... ChP den aday oldu diyeyse zaten cati adaydi.
Onuda gectim c.b. olsaydi tarafsizlik yemini edip tarafsiz olmayacakmiydi zaten ???
Yani cati aday. Ortak girildi. Neden mhp aday cikarmadi o dönem..Bir de adam Türkeş'in danışmanı filanmış zamanında. Çatı aday da Mhplilerin desteğiyle olmuştur muhtemelen.
Bir de adam Türkeş'in danışmanı filanmış zamanında. Çatı aday da Mhplilerin desteğiyle olmuştur muhtemelen.
Tuğrul Türkeş'in bacanağı ve Alparslan Türkeş'in danışmanı idi. Ne var bunda.
İşte onu diyorum, öteden beri Mhp'ye yakın bir isim zaten.
ohooo sen geride kaldın akp mhp anlaşmış bilebenim bildiğim mhp/chp birbirine çok zıt partidir; lakin Ekmeleddin, Mansur Yavaş oldukça ilginçtir ki ülkücüler nasıl solla birleşir anlamıyorum. Ha senin salaksın ondan anlamıyosun diyebilirsiniz lakin gerçekten anlamıyorum "Chp Atatürk'ün kurduğu gibi kalsaydı Mhp yi kurmazdık" diyen Türkeşin ülkücüleri.. (ki ben de turancıyım) Chp ile birlikteler. Kendileri bilirler, hayırlısı siyaset bu
ohooo sen geride kaldın akp mhp anlaşmış bile
Ozman bundan sonra rte ile birlikte sacmalarlar ha !bahçeli benden daha az saçmalar diye düşünmüş olacak ki bahçeliyi hedef göstermiş....
bende söyle düşündüm...
tencere dibin kara,benim ki senden kara....