İhsanoğlu'ndan Koalisyon Sorusuna Cevap

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.230
İhsanoğlu'ndan koalisyon sorusuna yanıt

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) İstanbul milletvekili seçilen Ekmeleddin İhsanoğlu, kendisine yöneltilen koalisyon sorusu için Bahçeli'yi adres gösterdi.

Ekmeleddin İhsanoğlu, kayıt için TBMM'ye geldi. Basın mensuplarının soruları üzerine Türk milletinin Ramazan'ını tebrik eden İhsanoğlu, Demirel'in vefatı ile ilgili ise, "Türk demokrasisi için büyük mücadele veren, Türk sanayinin ve kalkınmasının temellerini atan, Türk milletinin gönlünde taht edinen Süleyman Demirel gibi bir lideri kaybettik. Onun üzüntüsü içindeyiz" dedi.

Gazetecilerin AK Parti-MHP koalisyonu iddialarını hatırlatması üzerine ise konuşma yetkisinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin olduğunu vurgulayan İhsanoğlu, "Onun dışındaki konulara müsaadenizle bu anda benim bir şey söylemem mümkün değil. Çünkü bunlar genel başkanlar seviyesinde yapılacak müzakereler içerisinde tespit edilecek hususlardır. Bunun muhatabı Sayın Genel Başkandır. Ben bu partinin bir milletvekiliyim. O bakımdan bu soruların muhatabı Sayın Genel Başkandır, başkanlık divanıdır. Onun için benim bu konuda herhangi bir beyan vermem uygun olmaz" karşılığını verdi.

http://www.timeturk.com/ihsanoglu-ndan-koalisyon-sorusuna-yanit/haber-17691

Meclise girdiğini biliyordum da Mhp'den girdiğini bilmiyordum. Ülkücülere pes diyorum sadece..

Hayir... ChP den aday oldu diyeyse zaten cati adaydi.
Onuda gectim c.b. olsaydi tarafsizlik yemini edip tarafsiz olmayacakmiydi zaten ???

Bir de adam Türkeş'in danışmanı filanmış zamanında. Çatı aday da Mhplilerin desteğiyle olmuştur muhtemelen.

Tuğrul Türkeş'in bacanağı ve Alparslan Türkeş'in danışmanı idi. Ne var bunda.
Mehmet Akif Ersoy'un el yazısı ile yazdığı Ku'an-ı Kerim tefsiri de kendisinde muhafaza edilmektedir. Başka ne öğrenmek istersiniz?

benim bildiğim mhp/chp birbirine çok zıt partidir; lakin Ekmeleddin, Mansur Yavaş oldukça ilginçtir ki ülkücüler nasıl solla birleşir anlamıyorum. Ha sen küçüksün o yüzden salaksın anlamıyosun diyebilirsiniz lakin gerçekten anlamıyorum "Chp Atatürk'ün kurduğu gibi kalsaydı Mhp yi kurmazdık" diyen Türkeşin ülkücüleri.. (ki ben de turancıyım) Chp ile birlikteler. Kendileri bilirler, hayırlısı siyaset bu

Son düzenleme:
ohooo sen geride kaldın akp mhp anlaşmış bile

turancılar akp ye oy verırken bişey yokta ihsanoğlu mhp ye yavaş chp ye geçincemi sorun oldu anlamadım yane
ayrıca mansur yavaş her ne kadar kazanamamış olsa da (kime göre!) belediye secımlerınde ankaralıların gönlunu chp li mhp li akp li ayırt etmeden kazanmıştır

bahçeli benden daha az saçmalar diye düşünmüş olacak ki bahçeliyi hedef göstermiş....
bende söyle düşündüm...
tencere dibin kara,benim ki senden kara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…