İhsan Özkes'ten ilginç 30 Ağustos resepsiyonu tweetleri

Vaay ne kadar da dönek biri :confused:
Aferin iyi taraf değiştirmiş, dini kullanmaya başlamalar falan.
Devam devam :KK6:

Nedir bu Akp düşmanlığı anlamıyorum diyen adam geçen sene "Akp Üsküdar'da hile yaptı, oylarımı çaldı" diye bas bas bağırıp isyan ediyordu. Hey Allah'ım :)
Bunlar her konuda böyle 180 derece dönünce kendimi paralel bir evrende uyanmış gibi hissediyorum. (Öyle paralel değil, yanlış anlaşılmasın sakın.)

zamanın gerekliliği olabilir saray

ancak Efndimiz sav komşuşu açken tok yatan biden değildir diyor velevki saray konusu ayrı bi konu

şimdi mesele saray meselesimi bu amcanın oraya gitmesimi
bence sindirilemeyen en çok bu amcanın orada olması
kii bana da samimi gelmedi
malum milletvekili aday listelerine girmek var işin ucunda
ama rica edicem be dayı
gittiysen ne mutlu sana
ohhh miss tilavetini dinledin inşallah ruhuna gönlüne işlemiştir ancak lütfen hırslarınız ve menfaatlerinize Efendimiz(sav)karıştırmayın

haa inşallah hidayete ermişsindirde yaşarsında sonra ağzından çıkanın samimiyetine inanırız

sen aslında bu sözlerinle insanları kışkırtmak istemişsin basbayağıı
ancak yemezler umarım:KK54:

Bu ayni adam mi yav.. Bastan ne guzel tesbitlerde bulunmus.. Videoyu izledim de.. Hepsini saymis dokmus.. Bugun de sarayi ovuyor..:KK57: E yuh yani, boyle cark gormemistim hayatimda.. :KK57: Buna ne olmus boyle? Inanilir gibi degil..

Uc sey demis Napolyon "Para! Para! Para!" Bundan guzel ornek mi olur? Okullara ders olarak dagitacaksin bu cark etme rezilligini.. Ibret olsun dunya aleme.. Yozlasmanin dibi.. (hani adamin dibi oluyor ya, bu da tersi olmus) Boyle adamlar varken duzelir mi bu ulke?

X