Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, çeyizim için,ihlasın temizlik robotunu almayı düşünüyorum evlere gelip tanıtım yapıyorlarmış bir kaç kişi çok iyi olduğundan bahsetti kullanan varmı aranızda memnunmusunuz?
babam aldı 2 senedir koltuklarmızı halılarımız onunla yıkıyoruz. sadece haznesi küçük sürekli değiştirmek gerekiyor ama pırıl pırıl yapıyor. o kadar pahalısını almaya gerek yok ama bir taraftan deterjanlı su püskürtüyor diğer taraftan çekiyor. lekeli yerleri pek çıkartmıyor ayrıca leke çıkarıcıyla fırçalıyorum ben.
bahsettiğiniz ihlas aura cleanmax temizlik robotu değilmi fiyat olarak 1500 dedıler bırde thomas var 5000 tl ama hiç gerek yok ona çok pahalı.siz memnunmusunuz saglık acısındanda ıyı dıyorlar dıye ihlasa takıldım .
ben kullanıyorum ama esımın ısrarıyla aldık bu urunu bana kalsa ben o kadar para vermezdım pesın aldık ve 1700 tl odedık taksıtte yapıyorlar ama 2100 u buluyor o zaman.bence cok gereklı degıl tamam guzel temızlıyor ama agır bı robot kolun agrıyor supururken.suda var tabı koltukları falan supurunce acayıp toz yumagı cıkıyor koltuklardan ustelık 2 senelık koltuklarım daha.
ben kullanıyorum ama esımın ısrarıyla aldık bu urunu bana kalsa ben o kadar para vermezdım pesın aldık ve 1700 tl odedık taksıtte yapıyorlar ama 2100 u buluyor o zaman.bence cok gereklı degıl tamam guzel temızlıyor ama agır bı robot kolun agrıyor supururken.suda var tabı koltukları falan supurunce acayıp toz yumagı cıkıyor koltuklardan ustelık 2 senelık koltuklarım daha.
canım temizliğe ve hijyene takmış durumdayım öyle böyle değil viledayla sildiğim yeri tekrar tekrar silen bir insanım (en basit örnek olarak) bu robot sağlık acısındanda çok iyiymiş fayanslardaki küfü kiri falan buhar gücüyle temizliyormuş,koltuklar ve halılar prırıl pırıl oluyo dediler ama kullananlardan duymak daha başka tabiki bişeye bosuna para vermeye değmez ben zaten yeterince kendımı yıpratıyorum temizlik için bana kolaylık olur dıye dusunmustum bu robotu sen önermiyormusun şimdi?
ben önermiyorum bende 5 senelik evliyim çeyizime almıştı annem bikere çok teferuatlı ağır düvücüsünü taksan parkeleri çekmiyo şimdi aldım 380 vat emme gücü olan süpürge ohh mis gibi yıkamaya sene 1 veya 2 kere fabrikaya gönderiyorum zaten süpürgede emiş gücü önemli tavsiyem emiş gücüne bakıp alın
komşumunda var.ama her gün için kullanmıyor.sanırım buhar gücüylede temizlemiyor.yanlız halıları süpürünce çok güzel olyor.temiz diye düşündüğü halıdan bile kir çıkıyormuş.bu süpürge günlük kullanıma uygun değilmiş.komşum 1500tl almıştı.
her gün kullanıma uygun değil.dövücü başlığı güzel haftada iki kere ya açıyorum yada açmıyorum .çekim gücü çok az çekirdek kabuğunu bile nazlanıyor.şimdiki aklım olsa o parayı ona vermezdim.çok teferruatlı.çok ağır diyemem.süpürmesi kolay