zyx321 snn için 1 ihlas okudum...
zyx321 snn için 1 ihlas okudum...
Tolinin 150 eksiğini tamamladım
senin için okudum muhat, Allah kabul etsinCanim olur. Diğer arkadaslarda listeye dahil olmak isteyecektir. Ben diğer arkadaşlara DA ileteyim. Daha cok katılım olsun:)kimin duasinin kabul olacağı belli olmaZ:)
senin için okudum muhat, Allah kabul etsin
çok teşekkür ederim allah razı olsun bende okudum senin için.bu arada buraya yazmıstım sevgilimle barıstım tartıstım diye dün gece yıne konustuk ve bu sefer cok kötü tartıstık artık bi dahası olurmu bilmiyorum olursa tamamen sizlerin sayesinde olucak bu dua sayesinde olucak ne kadar kızsamda ona seviyorum onu.hayırlısı diyip beklemedeyim şuan.bu duanın gücüne çok inanıyorum eger olursa yazıcam yine buraya.
Canim olur. Diğer arkadaslarda listeye dahil olmak isteyecektir. Ben diğer arkadaşlara DA ileteyim. Daha cok katılım olsun:)kimin duasinin kabul olacağı belli olmaZ:)
canım benim dertlerimiz ortak . dermanımız da ortak. dualardan baska yapacak bişeyimiz yok. inanıyorum hersey düzelecek. hatta dualarımız hürmetine düzelmeye basladı bile belki henüz biz farkında degiliz
seniin için de dua ettim şimdi
Allah kabul etsin
bende okumak istiyorum arkadaslar
canım bi daha liste yaptıgımızda senide eklicez o zaman pazartesiye bence listeyi tamamlamıs olalım cuma gunu yıne duamızı yaparız.yavas yavas rahatca okur hem herkes.lıste yapılana kkadar sıteye gırdıgınde ıhlas okuyabılırsın girenler böyle yapıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?