Maske Tarifleri Ihlamurun faydaları

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ben değişik bir yöntem denicem..buz kalıbına döküp dondurucam..ve sabahları yüzümde 1 adet buz kalıbını gezdirerek eriticem...bakalım sonuç ne olucakyerimseniben

deneyin valla bi ıhlamurdan bi sürü çeşit çıktı zuhaha:Roflol:

Hangi yogurt karışımı cildi açıyor lütfeeeeennnnnn

kıs sen neyden bahsedion kiii anlamadım..ama eğer lekelere ii gelen yoğurt maskesinii soruosan yoğurt ve karbonat karışımıydı tatlım..lekelerin rengini açıomuş

Ihlamur Nasıl Kullanılır? Ihlamur çoğunlukla çay olarak tüketilir. Bunun dışında cilt bakımı için de kullanılır. Ihlamur çiçeğini kaynatıp suyu banyo suyuna eklenirse sinirleri yatıştırır ve cildi yumuşatır. Ihlamur, cilde parlaklık ve renk verir. Deriyi güçlendirir ve cildin yenilenmesine yardımcı olur.Ayrıca ben ıhlamuru kaynattıktan sonra onu biraz bekletiyorum akışkan bir hal alıyor sonra pamukla cildime uyguluyorum bana çok faydası oldua.s

hanımlar birde yarıyarıya elma sirkesiyle suyu karıştırıp su kalıplarına döküp dondurun.sabah akşam birer kalıp cildinize uygulayın inanınki çok faydasını görceksiniz.Bir bu yoğurt karbonaat bir iki damla limon karıştırp cildinize sürün gerçekten bunların çok faydası var ben denemdim yaptım faydasını gördüm size faydası olur herhalde.

Ihlamur Nasıl Kullanılır? Ihlamur çoğunlukla çay olarak tüketilir. Bunun dışında cilt bakımı için de kullanılır. Ihlamur çiçeğini kaynatıp suyu banyo suyuna eklenirse sinirleri yatıştırır ve cildi yumuşatır. Ihlamur, cilde parlaklık ve renk verir. Deriyi güçlendirir ve cildin yenilenmesine yardımcı olur.Ayrıca ben ıhlamuru kaynattıktan sonra onu biraz bekletiyorum akışkan bir hal alıyor sonra pamukla cildime uyguluyorum bana çok faydası oldua.s

ben şimdi aynı şekilde papatya çayı yaptım sonra onu bi şişeye doldurdum buzdolabına koydum Makyajımı onunla temizliyorum Tonik olarak kullanıorm Lekeleri köreltiyomuşakannehir En önemlisi yüzüm yumuşacık oluo Hassas cltler için birebirzemuszemus

hazımsızlık sorunu olan varsa ıhlamur gerçekten çok iyi geliyor, bende gastrit var mideme de çok iyi geldi, bir haftadır mide ilacımı bıraktım sadece ıhlamur içiyorum günde 3 bardak herkese tavsiye ederim

X