Maske Tarifleri Ihlamurun faydaları

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

maden suyu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
748
1
cildi derinlemesine temizler,yumuşatır. cildiniz hassassa ılık kompres olarak uygulayın. soğuk olarak sürdüğünüzde cilde parlaklık verir,cildin rengini açar. çilleri köreltir,kırışıklıkları geciktirir. dipnot:annemin eski bi kitabından yazıorm bunları ben de lekelerim için denicem soğuk olarakyerimseniben

cildi derinlemesine temizler,yumuşatır. cildiniz hassassa ılık kompres olarak uygulayın. soğuk olarak sürdüğünüzde cilde parlaklık verir,cildin rengini açar. çilleri köreltir,kırışıklıkları geciktirir. dipnot:annemin eski bi kitabından yazıorm bunları ben de lekelerim için denicem soğuk olarakyerimseniben

acaba kırmızı küçük sivilce izlerine iyi gelir mi canım sence? bi de nasıl uygulicaz bilgin varsa?a.s.

Önerin için teşekkürler basitmiş hemen mutlaka deniycema.s.

canım ben uygulamak istiyorum ama cildin rengini açar demişsin ne ölçüde açıyor..yani çok fazla açacağını sanmıyorum fakat yine de ne gibi etkisi olur cilt rengine..yani kullanıcam fakat cilt rengimin açılmasını filan istemiyorum yeterince açık olduğunu düşünüyorum...

ona bakarsan ben de beyaz tenli bi hatunum ama hani mesela sizin kullandığınız yoğurt karışımı cildi nasıl açıosa onun gibi bişeydir herhalde gidip de soluk beyaz yapmaz kendisi zaten sarı bi ot çilleri açıodur leke mahiyetinde ben de denemedim daha işte

kıslar bend ıhlamuru buhar banyosu olarak kullanıodum bi ara ve cok faydasını gördüm cildini gercekten temizlio ve rahatlatıo haberiniz olsun..ıhlamuru kaynatın soora da 5 dk gafanızı havuyla kapatıp buhara tutun..bi de ben haftada 1 ya da 2 kez yapıodum..bir de her yapışınızda yeni ıhlamur kaynatmanıza gerek yok bi kere kaynattııığınızı 3 4 kez kullanıodum ben..:içelim:

bacım ne güzel yapmışsın yeni bi bilgiyi bizimle paylaşmışsın ama bunun nasıl kullanıldığını da açıklamalıydın,sorduğumuzda cevap alabilmeliydik...bu kadarına cevap veremiceksen konuyu da açmamalıydın başka bir konunun içinde yazmalıydın kanımca...yine de sağolasına.s.

nasıl kullanılcağını ii okursan anlarsın soğuk kompres ne demek ıhlamuru kaynatcan çay olcak sonra da soğuk olarak pamukla ıslatıp sürcen ayrıca ben sadece önerdim ve dediğim gibi kendime daha uygulamadım da dedim üstüme gelmene bi anlam veremedim

kardeşim oyun oynuo E haliyle ben de mesajları genelde sabah kaçak kaçak okuorm öle işte Arada beyfendinin rızası olursa anca pc bana kalıo AFBUYURUN

bugün kaynatıp soğutup pamukla sürdüm yumuşacık oldu ama sonra hafif ısladım yüzümü benim cildim hassas da ama hala yumuşak hehe:dance:

yaw nie kimse beni kaileye almadı ki.. beni dinleyin beniiiii...kaynatıp buharına dutun diom yaw alllaaa allaaaaa :KK70: boşverin dertli kızın dediiini :KK70: buhara tutun:KK70:

bence pamukla silin şu saat oldu hala yumuşak cildim silmek daha etkili olur kanımca:enbuyukkk:

konuyu ben açtım ve benim kitabımda kompres yapın diodu öle buhara tutmakla uğraşamam direk sürerim ki daha ii işlesin cildime:enbuyukkk:

Dün akşam kaynatıp buharını tuttum yüzüme yaklaşık 5 dakika kadar iyi geldi yumuşacık oldu yüzüm. Teşekkür ederim tavsiyeniz için:1hug:

ben çayını yapıorm az miktar ayırıorm o soğuyuncaya kadar da çayımı içiorm sonra bi güzel yüzüme sürüorm pamıklan zuhaha:enbuyukkk:

X