ben herkesın ıkıncı bır sansı hakettıgını dusunurum ..ama sanırım aldatmada bır kere oldu mu ve sız affettıgınızde ılıskının ılerleyebılcegını hıc zannetmıyorum..allah kımsenın basına vermesın...
YOK BENİM KESİN TAVRIM..AFFETMEM..!! ZATEN BENİM AİLE YAPIMA TERS...İSTERSE 10 TANE ÇOCUĞUM OLSUN ARADA..ASLA AFFETMEM..NE ALDATILMAYI NE DE TEK BİR TOKADI AFFETMEM GİBİ BİŞİ SÖZ KONUSU OLAMAZ..BİR KEZ AFFETTİN Mİ GERİSİ GELİR..ALIŞIR ERKEKLER BUNA..
AFFEDİP AFFEDİP TAVİZ VERMEK BANA GÖRE DEĞİL...BANA SAYGI DUYMAYAN ADAMLA İŞİM OLMAZ....
Affederim Diyen Kadinlarin Kişiliklerinin Zayif Olduğunu Düşünüyorum....belki Ailesi çocuklari Dağilmasin Diye Affetmiş Gibi Görnünür,asla Affetmez..ve Asla Unutmaz...birlikte Olduğu Insana Güveni Kalmaz Artik Diye Düşünüyorum...
Affedilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum yapılan hareketin
Ben affedemezdim 1-2 kere yapıldı affedelim tarzında düşünmezdim.
İhanete uğradığımı öğrendiğim an benim için herşey biterdi açıklaması olmaz bunun
Cinsel temalı aldatmaysa başka bir insana dokunmasını hazmedemezdim birlikte olamazdım aklımdan çıkmazdı bu durum
Duygusal temalıysa ben onu sever sayarken başka bir insana ilgi duyabilmesi sevmesi hoşlanması zaten olayın bittiği anlamına gelirdi benim için
valla soruyu cevaplamam için önce şunu söylemem gerekir. ihanet bence sadece kadın yada başka bir aşk değilde arkamdan çevrilmiş her hareketdir benim için. ve kadınlar affeder ama neyi affettiklerini asla unutmazlar sözü doğru geliyor. ben affedermiyim sanırım çok zor affederim.
ne cinsel ne duygusal..hiç biri hoş görülmez..erkektir bir gecelik kaçamaktan ne olur ..erkeğin elinin kiri diye düşünüp kadınlık onurumuzu kırdırmayalım lütfen....tavrımızı almazsak bize saygı duymaz karşımızdaki..ve pişkince devam eder...