- 22 Ocak 2025
- 17
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Patika yolda yuruyen kisi
-
Boşanacaksanız delil toplayınMerhaba,
Eşimle yaklaşık 6 yıl evvel evlendik. Evlendikten iki yıl sonra ben işimden ayrılınca başka şehre taşınmayı teklif etti ve kabul ettim. İki şehirde de evimiz var ve bir ay orada iki ay burada vs gidip geliyoruz. 5. yılımızda çocuğumuz oldu ve ben ailemin şehrine geldiğimde bebeğe yardım ettikleri için(uykusuzluk, diş çıkarma vs) diğer şehre hemen gitmek istemedim. Eşim de gidip işlerini halledip döneceğini söyledi. Sonrasında gelip beni ve çocuğumuzu da alıp yaşadığımız diğer şehre geçtik. Evi temizlerken çöp kutularının hepsinin boşaltılmış olduğu dikkatimi çekti ama poşet takılmamış ve bende poşet takarken yatak odasındaki çöpe prezervatifin iç duvarına yapışmış olduğunu gördüm. Eşim benimleyken hiç kullanmadı ve kullanmıyor! Psikolojim o kadar bozuk ki anlatamam. Neyse, bunu bulduktan ve dünya başıma yıkıldıktan sonra arabaya airtag koydum ve takibe başladım. Bazı gittiği yerleri yalan söylediğini fark ettim. Mesela sanayiye deyip sahildeki kafe bölgesine gitmek gibi... Tabi başka arabalarımız da olduğu için yeni takip cihazları da aldım onlara da koyayım diye ama bebekten fırsatım olmadı yerleştirmek için veya gittiği yerleri gözlemlemek için. Günlerce bu şekilde bekledikten sonra bugün başka arabayla gitti ve geç geleceğini söyledi. Alışverişler yapıyor kendine, gezmelere filan gisiyor ben ve çocuğumuz olmadan ve geldiğinde çantasında HPV için kullanılan bir ilaç gördüm AHHC gibi bir şey yazıyordu. HPV cinsel yolla bulaşıyormuş ve kadınlarda rahim kanserine sebep olabiliyormuş. Artık bekleyip suç üstü ile gözlerimle görmek beni sağlığım açısından da korkutuyor ve üzüyor. Bebeğim olmasa yüzüğü fırlatıp çıkardım ama bebeğim elimi bağladı.Artık sağlığımı da tehdit ediyor bu durum. Ne yapmalıyım, nasıl konuşmalıyım veya nasıl davranmam gerekiyor bana akıl verin nolur düşünemez oldum
İşte ne yapacağım bilmiyorum güven bittikten sonra zaten bir manası yok ama bebeğim için devam etmeli miyim o yüzden kafam karışık. Ayrılsam bebek için yine yüz yüze geleceğiz ve bebeğimi sorunlu bir duruma da sürüklemiş olacağım. Prezervatif kullanmadı ki hiç bunu nasıl talep edeceğim o zaman bildiklerimi yüzüne vurmalı mıyım?Konuşunca bırakacağını mı sanıyorsunuz ? Dahada cesaretle gızlemeden yapmaya devam edecek
Boşanmayı düşünmüyorsanız prezervatıfle korunmaya başlayın
Boşanıp boşanmamayı bilmiyorum. Karar vermeedim çünkü bebeğim var. Bebeğim olmasa direkt yüzüne vurur kovardım evden. Ama bebeğim için sabretmeli miyim delil toplayıp bak ben artık istemiyorum ama bebeğimiz için devam edeceğim mi demeliyim ya da gözümü karartıp boşanmalı mıyım yeterli olur mu bu deliller?Boşanacaksanız delil toplayın
Toplayıp üstünü kapatacaksanız olan size olur.
Ayrıca boşanmayacaksanız haberiniz olduğunu da söylemeyin söyledikten sonra gemileri yakmazsanız
Bir sonrakinde gözünüze sokarak yapar.
Karar sizin
Tam da öyle oldu ama bebeğim için güçlü olmaya onun için doğru kararı vermeye çalışmam lazım. Kendimi düşünemem derken şimdi bu çıktı. Allah korusun bana bulaşırsa hasta olursam bebeğime zaten bakamam. O yüzden kafam çok karıştı. Artık yüzüne karşı söylesem mi diye…Ayrıca şüpheyle yürüyen evlilik görmedim. Günün sonunda hayat enerjisi çekilmiş kadın gördüm sadece.
Tam da öyle oldu ama bebeğim için güçlü olmaya ve onun için doğru kararı vermeye çalışmam lazım. Kendimi düşünemem derken şimdi bu çıktı ki sağlığım söz konusu kendimi de düşünmem gerekiyor. Allah korusun bana bulaşırsa hasta olursam bebeğime zaten bakamam. O yüzden kafam çok karıştı. Artık yüzüne karşı söylesem mi diyeAyrıca şüpheyle yürüyen evlilik görmedim. Günün sonunda hayat enerjisi çekilmiş kadın gördüm sadece.
Konuda eksik ya da yalan olan bir şeyler var airtag ın menzili o kadar uzun değil airtag le takip etme ihtimaliniz sıfır siz bir şekilde aldatıldığınıza zaten eminsiniz eminliğinize rağmen boşanmıyorsunuz yani ne yapabilirsiniz ki ? Nasıl davranılır yani çözemedim beklediğiniz akıl ne ?Merhaba,
Eşimle yaklaşık 6 yıl evvel evlendik. Evlendikten iki yıl sonra ben işimden ayrılınca başka şehre taşınmayı teklif etti ve kabul ettim. İki şehirde de evimiz var ve bir ay orada iki ay burada vs gidip geliyoruz. 5. yılımızda çocuğumuz oldu ve ben ailemin şehrine geldiğimde bebeğe yardım ettikleri için(uykusuzluk, diş çıkarma vs) diğer şehre hemen gitmek istemedim. Eşim de gidip işlerini halledip döneceğini söyledi. Sonrasında gelip beni ve çocuğumuzu da alıp yaşadığımız diğer şehre geçtik. Evi temizlerken çöp kutularının hepsinin boşaltılmış olduğu dikkatimi çekti ama poşet takılmamış ve bende poşet takarken yatak odasındaki çöpe prezervatifin iç duvarına yapışmış olduğunu gördüm. Eşim benimleyken hiç kullanmadı ve kullanmıyor! Psikolojim o kadar bozuk ki anlatamam. Neyse, bunu bulduktan ve dünya başıma yıkıldıktan sonra arabaya airtag koydum ve takibe başladım. Bazı gittiği yerleri yalan söylediğini fark ettim. Mesela sanayiye deyip sahildeki kafe bölgesine gitmek gibi... Tabi başka arabalarımız da olduğu için yeni takip cihazları da aldım onlara da koyayım diye ama bebekten fırsatım olmadı yerleştirmek için veya gittiği yerleri gözlemlemek için. Günlerce bu şekilde bekledikten sonra bugün başka arabayla gitti ve geç geleceğini söyledi. Alışverişler yapıyor kendine, gezmelere filan gisiyor ben ve çocuğumuz olmadan ve geldiğinde çantasında HPV için kullanılan bir ilaç gördüm AHHC gibi bir şey yazıyordu. HPV cinsel yolla bulaşıyormuş ve kadınlarda rahim kanserine sebep olabiliyormuş. Artık bekleyip suç üstü ile gözlerimle görmek beni sağlığım açısından da korkutuyor ve üzüyor. Bebeğim olmasa yüzüğü fırlatıp çıkardım ama bebeğim elimi bağladı.Artık sağlığımı da tehdit ediyor bu durum. Ne yapmalıyım, nasıl konuşmalıyım veya nasıl davranmam gerekiyor bana akıl verin nolur düşünemez oldum
Bu arada zaten evliliğimizde aldıklarını kendi üstüne veya benim üstüme almadı kız kardeşi ve annesinin üzerine yaptı. Araba ev vsKonuşmayın direk inkar edip önlemler almaya başlar . Hatta yani biliyordun zaten bu rahatlık için bilmezden geldin moduna kadar gider sonu .
Rahat davranacağı şekilde davranın açın yolunu defolsun gitsin . ihaneti tüm belgelerini toplayıp dava açıp maddi manevi tazminatınızı alıp çocuğunuzla temiz bi sayfa açın mallara şerh koydurun satamasın mahkeme süresinde
Eksik olabilir ama yalan hiçbir şey yok. Airtag cihazını araca gizledim ve işe yarıyor ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem üzgünüm diğer şehirdeylen takip etmiyordum zaten birlikte aynı şehre evimize geldiğimizde şüphelendikten sonra emin olayım diye bu yola başvurmuştum bana yalan söyleyecek mi diye. Çünkü ben diğer şehirdeyken yurt dışından dayısı gelmişti ve eve misafir davet ettim sevgilisiyle kullanmış yalanını söyleyebilir diye düşünmüştüm.Konuda eksik ya da yalan olan bir şeyler var airtag ın menzili o kadar uzun değil airtag le takip etme ihtimaliniz sıfır siz bir şekilde aldatıldığınıza zaten eminsiniz eminliğinize rağmen boşanmıyorsunuz yani ne yapabilirsiniz ki ? Nasıl davranılır yani çözemedim beklediğiniz akıl ne ?
İşte bu sorular benim de kafamda dönüyor. Ne yapayım? Ne yapmalıyım? Psikolojim de bozulduğu için doğru düşünemiyorum. Sizlerden fikir almak için buraya yazdım. Direkt konuşayım mı?Ya size de hastalık bulaştırırsa ve rahim ağzı kanseri olursanız ne olacak çocuğunuz? Adamın ihanetini kapatmak için çocuğu mu kullanacaksınız? Evinize yatağınıza hayat kadınları getirmiş. Bazen bazı kararlar çocuğa rağmen alınmalı. Affederseniz daha rahat takılacak istediği kadınla. Nasılsa biliyor boşanmıyor hatta ses etmiyor diyecek. O zaman ne olacak çocuğunuz? Siz bir adamla kendi yatağınızda aldatsaydınız ne yapardı kocanız?
Şunu emin olarak söylüyorum 2 yıl önce airtag ım vardı net konumu uzaktan asla alamıyordum menzili düşüktü şu an farklı mı bilmiyorum ama ben sizin yazım tarzınızdan ayrılmayacağınızı anladım eşiniz malı mülkü de ailesinin üstüne yapmış yani sabancı ya da koçla evli değilseniz kusurla boşanmanın size hiçbir faydası yok boşanmayacağınıza göre peşini tutup ortaya çıkarmayın bu sadece adamı yüzsüzleştirir yani adam oturup aaa ben hata yaptım gül gibi karım var demez iyi ya demek ki bu bi yere gidemiyo diyip azıtır siz salın bu işiEksik olabilir ama yalan hiçbir şey yok. Airtag cihazını araca gizledim ve işe yarıyor ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem üzgünüm diğer şehirdeylen takip etmiyordum zaten birlikte aynı şehre evimize geldiğimizde şüphelendikten sonra emin olayım diye bu yola başvurmuştum bana yalan söyleyecek mi diye. Çünkü ben diğer şehirdeyken yurt dışından dayısı gelmişti ve eve misafir davet ettim sevgilisiyle kullanmış yalanını söyleyebilir diye düşünmüştüm.
Bu arada zaten evliliğimizde aldıklarını kendi üstüne veya benim üstüme almadı kız kardeşi ve annesinin üzerine yaptı. Araba ev vs
Ek ücret ödeyip GPS desteği alırsanız mesafe sınırsız diye biliyorum.Şunu emin olarak söylüyorum 2 yıl önce airtag ım vardı net konumu uzaktan asla alamıyordum menzili düşüktü şu an farklı mı bilmiyorum ama ben sizin yazım tarzınızdan ayrılmayacağınızı anladım eşiniz malı mülkü de ailesinin üstüne yapmış yani sabancı ya da koçla evli değilseniz kusurla boşanmanın size hiçbir faydası yok boşanmayacağınıza göre peşini tutup ortaya çıkarmayın bu sadece adamı yüzsüzleştirir yani adam oturup aaa ben hata yaptım gül gibi karım var demez iyi ya demek ki bu bi yere gidemiyo diyip azıtır siz salın bu işi
Hayır hayır. Ayrılıp ayrılmamaya karar veremedim ki. Dediğim gibi kafam çok karışık. Sizin yorumlarınız beni aydınlatsın diye ümit ediyorum. Airtag belki tam yerini bildirmiyor ama sanayiye gittiğinde belli oluyor ve gittim deyip de sahile veya başka yere gitmişse gösteriyor, tam yerinin bir önemi yok benim için yalan söylemiş olması yeter zaten. Elbette nokta atışı olsun olmasın ama sanayi ve sahil çok farklı konumlarda…Sizce ne yapayım gururlu bir kadın gibi davranıp yüzüne karşı bildiklerimi söylemeli ve boşanmalı mıyım yoksa bebek biraz daha büyüsün deyip hiç konuşmayıp sineye mi çekeyim veya konuşayım ama yine de devam mı edeyim offf. Başıma böyle bir şey geleceğini düşünmezdim hiç. Severek evlenmiştik…Şunu emin olarak söylüyorum 2 yıl önce airtag ım vardı net konumu uzaktan asla alamıyordum menzili düşüktü şu an farklı mı bilmiyorum ama ben sizin yazım tarzınızdan ayrılmayacağınızı anladım eşiniz malı mülkü de ailesinin üstüne yapmış yani sabancı ya da koçla evli değilseniz kusurla boşanmanın size hiçbir faydası yok boşanmayacağınıza göre peşini tutup ortaya çıkarmayın bu sadece adamı yüzsüzleştirir yani adam oturup aaa ben hata yaptım gül gibi karım var demez iyi ya demek ki bu bi yere gidemiyo diyip azıtır siz salın bu işi
Hiç bilgim yok ne yalan sölim ben sadece kullanıcı olarak uzaklaştıkça konumda netlik olmadığını konumu net alamadığını ve ses çıkardığını hatırlıyorum o yüzden biraz airtag olayı bana ilginç geldi an an takip ve konum imkansız gibi ya da eşi yakından biriyle aldatıyorEk ücret ödeyip GPS desteği alırsanız mesafe sınırsız diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?