iğrencimmm biliyorum

E

efor

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi efor
Lise yıllarımda kantinden bisküvi alıp derste yemeye bayılırdık sıra arkadaşımla önümüzde de fatih diye bir çocuk vardı ne çekti bizden hep kulağı bizdeydi ne konuşuyoz diye bizi dinlerdi lafa atlardı sinir oluyoduk.Dersteyiz ve biz bisküvi yiyoruz bizim fatih kaşındı döndü arkasını kızlar ne yiyoz dedi bisküvi dedik bize yokmu dedi dön önüne hoca görcek vercem ben sana bisküvi dedim o sırada saçlarımı topluyodum elime 1 tutam saç geldi şeytan bu yaa aklıma bi pislik geldi marka vermeyim şimdi kremalı bi bisküviydi arkadaşıma aç şunu dedim bisküviyi ayırdık o bir tutam saçıda içine koyduk güzelce kıvırıp kıvırıp kenarlardan taşmaması için baya bi uğraştık ve bisküvi hazır:dance: Fatih al dedik hoca görmeden bisküviyi verdik gerisini siz düşünün artık ben bakamadım da arkadaşım anlatıyo saçlarla bayağı bi demelleşmiş ben sıranın altında krizi girmiştim

• Konu Sahibi efor
offff offff gerçekten delilik seninki.nasıl bi işkencedir allahım bu:))ben olsam kesinlikle arkama döner ve yüzüne kusardım.kız miden de mi bulanmadı.benim okurken kusasım geldi:))))alınma ama gerçekten iğrenç bir şaka.ama şeytan işte gıdıklıyor:roflol:

• Konu Sahibi efor

Ama çok bunaltmıştı ya o kadar şey yapıyodum yok akıllanmıyodu çok çekti benden kravat yerine kurdele bağlıyoduk biz kurdelemi o kadar uzun alıyodumki sıranın altından onun kemer yerinden kurdeleyi masanın bacağına bağlıyodum teneffüs zili çaldığında bi hışımla kalkıyodu bizim masada beraberinde kalkıyodu ALLAH ALLAH noluyo diyoduk sırnaşık şey onca şeye rağmen akıllanmıyodu

• Konu Sahibi efor
Fatih seni şimdi görmesin :) fena intikam alabilir:)

• Konu Sahibi efor
itiraf et bacım rahatla fatih seni burda bulamaz... :roflol:

• Konu Sahibi efor
ayy hakkaten irençlikmiş bacım senin kisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

• Konu Sahibi efor
ayyyy allah iyiliğini versin. Başkasına yapmak güzel olurdu ama bana yapılsa idi böööğğğyyykkkk çok kötüüüü. Çok özledim ya lise yıllarımı.Dertsiz kedersiz.

• Konu Sahibi efor
Valla bende cok özledim o yillarimi off offff.. Hala görusuyorum bazi arkadaslarimla ama iste keske giden yillar geri gelse, giden yil demisken cok da gecmedi aslinda 2005 mezunuyum da Keske kendi el emegimiz ile, geriye dönusum makinasi yapsak ahh ahh ne guzel olurdu demi?

acaba diyorum okul yıllarımda bi hışımla ağzıma attığım bisküvilerde böyle bi numara olmasınn :)

kizlar bir igrenc seyde ben anlatayim.simdi.yaz ayinin sicak gunu teyze dayi annane hep beraberiz yenge kuzen herkez neyse.dedem dondurma ismarladi soyle 2 kilo ve benim bir teyzem var kendisi bayagi iri.dondurma eve geldi tam acacagiz durun dedi size bir fikra fikrayi anlatiyorum(iki adam iddiaya girmislerbir bardak BALGAM(cok affedersiniz)bunun yarim bardagini icersen her dedigini yapcam demis ve adam icmeye baslamis birden bardak bosalmis .adam demiski ben sana yarisini ic dedim niye hepsini ictin demis oda demiski KOPMADIKI N YAPIM DEMIS ) tabiki teyzem bunu anlattiktan sonra kimse o dondurmadan yemedi hepsini nerdeyse kendi yedijeyyar kizlar sizde simdi her dondurmada dusunursunuz artik

ıyıkı fatıh ıntıkamını almamıs zamanında

ya ben bu fatih olayını okuyunca resmen krize girdim ya
hakketen iğrenç bişi ama çok güldümmm :dance:

ama sizin anlattığınız iğrenç ötesi gece gece midem allak bullak oldu nerden düştüm busayfaya ya

ıyy..ne ıgrenc bır fıkradır bu da ya lısedeyken kuzenım gıcıklıgına her yemekte anlatır anlatamazsa pıs pıs gulerek mıdemızı agzımıza getırrırdı
:bbo:

yemek yicektim ben şimdi yaa :dilcikar: teyzede de ne mide varmış hiç etkilenmiyo tatlicadiarzu

süpermiş ya aklıımda bulunsun:)bundan sonra beni kızdıranlara bunu denicem:))ama ondan önce bende kusabilirim

yok bu kadarda olmaz günah değilmi ya başka yapacak muzurluk kalmadıda biküviyle yaptın oda aceba senin gibi anlatıyomu böyle anlatıyosa seni hiç iyi anmıyodur çocuk ismini söylediği anda kusuyodur emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…