Dene bakalım, umarım istediğin gibi olur.benim saçım da kumral ve ince telli, yani çabuk açılıyor, yine de açıcısız biraz dorelik oluyor.benim uçlar açılmış dipler sırf boya idi, o yüzden sırf boyayla dip-uç aynı rengi elde edemedim kendim boyarken.yeni kuaförüm saçı çok yavaş açan papatya özlüymüş bir açıcı kullandı boyadan önce ve tam istediğim gibi doğal bir sarı tutturdu.dipleri uçlardan biraz daha koyu boyadı.uçlardaki eski röfleler de belli belirsiz ışık kattı saçıma ve açık kumral kız çocuklarının saçı güneşten açılır da çok tatlı bir renk olur ya, aynı öyle bir renk tutturdu.O kkadar karışık bir renkle gitmeme rağmen harikalar yarattı, Allah ondan razı olsun.
Bu diplerdeki koyuluk akacak biraz, 1 ay sonra tekrarlayacağız, ondan sonra da dip boya fln istemez demişti.4 gün sonra 1 ay olacak ama ben şehir dışında olacağımdan ayın 10u gibi gidebileceğim.bu kez açıcı kullanacak mı merak ediyorum.
Bu kuaförden sonra anladım ki: 'bir defada tutmaz istediğiniz renk' fln hepsi yalan.Yapan yapıyor kardeşim.yapamayan da 'yapamadım' demiyor da bahaneler üretiyor.
Bir kuaför de boşuna isim yapmıyor bunu anladım.İstediğin gibi olmazsa saçın kuaförünü değiştir bence.turuncu azaltıcıları filan sen düşünmemelisin.sen ne istediğini söylemelisin, kuaför de işinin ehli olmalı ve yapmalı.
Antalya da yaşıyorum ben, yaz tatili vs bu tarafa geleceksen kuaförüme yönlendireyim seni istersen ?