Saç Rengi ve Saç Boyama IGORA ROYAL Saç Boyası Renkleri

kızlar bu igoranın 12.1 ile 9.55 i deneyenler nasıl bi sonuc elde etti sacı neydi ne oldu yazabilirlermi?

kızlar bende 9- 1/2-1 platin sandre diyo onu aldım rengi katalogda gözüme mat küllü gibi göründü bu sandre nedir bilen söyleyebilir mi?

mrb. bende saçlarımı ıgora nın sarısı ile boyamak istiyorum ama daha önce kullanmadım hiç bir rengini. sen kullandın mı platin sandreyi nasıl bir rnk?

pr_01_534_min.jpg

9.1/2.1 platin sarısı sandre saç boyası

pr_01_535_min.jpg

9.1 sandre saç boyası bu renklre boyayan warmı acaba

en son igorayla boyadım boya kalitesi süper yalnız tek sorun heryerde bulunmuyor ! vede çabuk akmıyor diğer market boyaları gibi:34:

Kızlar saçımı koyultmakla altın sarı arasında kaldım. Saçımın yarısı altın sarı. Üstlerini de altın sarı yapacak tek hamlede boyayabilceğim bi igora var mı açıcılı? Saçlarımın dibi kestane.

ya benm saçm şu an çok srunlu bi drumda renagerenk.açtrp yptrsam dye dşündm renk uzmanı bi kuaförle görştm şu an saçnzda bkç ton farkllığı vvar,bu çarken de denk açılamaz,kmse ypamaz,yne renk renk açılır yne aynı sornla karşılşrsnz dedi. 2,3 ay 5.0 ile boyatp saçmı tek renge döndrmem gerktgni söyledi yda saçmdki ton frkllgnn bu şeklde brz azalacgnı söyledi. ıgora royalı tvsye etti ama ıgora royaln 5.0ına bktm internetten bya syaha ykn duruyor. korkuyorm dger mrklrdaki 5.0 lar okdr koyu degil gbi. ıgora boyayan vrmı? bundan önce 1.5 ay önce saçm ıgora royal 6.0 boynmştı yne bya koyu olmştu aknca brz açlmştı.ondan öncede 5.6ile boynmştı. ama snrdan gören kuaförler saçn şu an 5tonlrnda 6ile boynmş gbi değilki dediler. şmdi gören şbka kuaförlerde şşu an senn 5.0 ile devam etmen en dgru seçim diyolar. ama ıgora bna çok koyu gbi geliyo.normal orta khve tonu çıkan br renk yokmu. yda siyha ykn çkmyan bi normal koyu khve tonu. kızıllk olmayann bi renk olsn .çnkü saçmda geçmek blmeyen bi kızllk var.onun kpanması için kızllk olmayan renkle boyanmalı bi müddet..

igoranın platin sarısını kullanan varmı varsa boyadıktan ve boyamadan önceki fotolarını koyarmısınız ben taktımda platin sarısı yapcam diye saclarımı denemedigim boya kalmadı fakat yapamadım acaba igora nasıl yaa::5:

igoranın platin sarısını kullanan varmı varsa boyadıktan ve boyamadan önceki fotolarını koyarmısınız ben taktımda platin sarısı yapcam diye saclarımı denemedigim boya kalmadı fakat yapamadım acaba igora nasıl yaa::5:

Canım ben kullandım ama saçların ne ren k söylersen ona göre yardımcı olayım...

slm arkadaslar bende igoranın 6.89 koyu kumral kızıl viyolesini netten sipariş verdım geşlınce boyuyucam saclarım koyu kahve bakalım nasıl olcak..

daha once bunu kullanan var mı?

Back
X