Saç Rengi ve Saç Boyama Igora Royal 0.22 turuncu azaltıcı

bende onu arıyorum cnm sanırım zaza han da vardır ben bakınca sana hbr verırım...

Canım benim sağol ama buna ihtiyacım kalmadı artık.Zaten altın sarısıyla açık küllü kumralı karıştırıp boyadım ve haliyle saçlarımda sarımsı turunculuklarım oldu Böyle böyle sarıya doğru gidiyorum Evt zaza handa vardır canım

bende bu boyayı araştırıyodum.dün boyadım saçımı kumral ve küllü kumralı karıştırıp ama bakırlıklar hala biraz var.sonraki boyamada igoranın turuncu azaltıcısından kullanmak istiyorum.3 kutu boyaya ne miktarda katılmalı?birde igoranın renk kataloğunda sandre renkleri var, nedir bu sandre?araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım.yardım edermisiniz.

İlla ki oluyor canım hemen ilk boyamada gitmiyor o bakırlıklar maleseff..Valla canım çok az nohut kadar koyuluyormuş öyle yazıyordu bi yerde araştırmıştım o zmnlar..İstersen sen tekrardan bir araştır..Sandre fln bilmiyorum malesef cnm yardımcı olamıycam o konuda.

arkadaslar ben bugun sacımın kucuk bır tutamında deneme amacıyla o 0.22 yle acık sarı boyayı surdurdum kuaforde sacıma hııccc bır degısıklık olmadı maalesef boya boyayı acmıyor arkadaslar yaa ıyıce sarıya donmek ıcın tekrar acmak lazım sanırsam

igora satılan yerlerde bulabilirsin ama cok dikkatli yapılması gereken bir işlem. gramaja göre kirpit çöpünün yarısı kadar falan koyuluyor
ayarlaman gerekiyor yani bi kuaförde yaptırsan daha iyi olur aksi halde saçın yeşillenebilir

haftasonu sormuştum bir kozmetikçide igora vardı ama turucu azaltıcısından yoktu internetten almayı düşündüm ama kargo masrafı var.
nohut tanesi kadar konduğunu duymuştum ama 3 kutu boya için çok az değilmi?kapanmazsa turuncular.hem para vericem hem o kadar boyamakla uğraşcam işe yarasın bari

benimde aynı sorunum var canım bende sormustum bı arkadas bana 2kutu ıcın ıgora 0.22den 4e bırı kadar sık demıstı, yani 60 ml genelde tup boyalar onun 15mli sıkmak gerek,,, sen 3kutu dıyosun riske atma en fazla 20ml im sık derim . ama istersen bi kuafore gıt sole 3kutuya ne kadar sıkıyım dıe onlar daha yonlendırırler senı

mrb kızlar ıgora royal 0.22 boyamı acaba netten araştırdım koyu siyah gibi bir rengi var benim saçlarım açık nasıl uygulanıyor bilen varmı

Kızlar bu boya tek başına cila olarak kullanılıyormuş?
Nasıl kullanılıyor bileniniz var mı

Bundan 3ay önce saclarimi kuaförde actirdim ama az daha bekleyemedigi icin turuncu oldu ve ustune boya vurmamiza gerek yok istedigin ton oldu diyip yolladi tabi bende o spot isiklarinin magduru oldugum icin farketmeden eve geldim yikadikca dahada turuncu oldu fazlalastida fazlalasti kaslar siyah saclar turuncu tabiri caizse cingenelere döndüm dayanamayip 20gün nasil gectigini bilmiyorum 20gün sonra baska kuaföre gittim kapatti o igrenc rengi ondan sonra dinlenmeye aldim ve 2aydir boyamadim simdi evde kendim acik altin sarisi yapacagim 30luk katmayi dusunuyorum koyu olmasin diye suan sacim oldukca acik koyulasmasini istemiyorum hafif turuncu yansima var gibi bu dediginiz igora 0-22den boyamin icine eklesem nötürler mi? Ve ne kadar eklemem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…