Saç Rengi ve Saç Boyama igora 7.77 yada 6.77 kullananlar bakabilirler mi??(resimli)

Leipehile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
169
59
98
bu rengi 7.77 ve 6.77 nin karşımı yada sadece 7.77 ile elde edebilir miyim yardım lütfen ...

Son düzenleme:
palette 7.77 olabilir mi?

sondaki kız sen misin? saç rengin çok güzel bence, istediğin renkle çok farkı yok ki, sadece çok az daha turuncuya kaçmışı. kendi saç renginin boyası ne? ben de onu beğendim :)))

palette 7.77 olabilir mi?

sondaki kız sen misin? saç rengin çok güzel bence, istediğin renkle çok farkı yok ki, sadece çok az daha turuncuya kaçmışı. kendi saç renginin boyası ne? ben de onu beğendim :)))

hayır ben değilim canım kendi saç rengim bu gün ışığında çekildi ten rengim normalde bu kadar beyaz değil yani :) evet sonuncusu çok güzel ama çok akıyor sanırım igora o yüzden düşünmüştüm sen kullandın mı palette 7.77 nasıl duruyor?

ben bakır ton kullanıyorum evet ama kuaför ne ile boyadı bilmiyorum canım, ve evet çok akıyor durmuyor, oturması için uzun zaman boyatmak lazım. ama cila diye bir şey var rengi solunca evde kendim düzeltiyorum allahtan onu öğrendim yoksa sürekli kuaför can dayanmaz şimdi ben de boya rengi arıyorum artık kendim boyamak istiyorum çünkü. igora 7.77 benim de aklımda. ama 6.77 koyultabilir :/ palette de vs yok pek bakır tonlar, yani var da çeşit yok.

ben de tam şöyle istiyorum mesela

Eklentiler

• karen-elson-and-red-hair-gallery.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 4.021
aa ben bunu biliyorum canım hatta video da vardı bulup hemen koyuyorum :)

vaay süpermiş canım sağol buradaki videolardan öncesi sonrası diye görmüş oluyor insan iyiymiş, bu kız igora kullanmış izliyorum şimdi

ben de tam bu renk istiyorum.. rengim kızım boyamadan önceki hali gibi. yalnız kızın ne kattığı anlaşılmıyor ki o tüpte. ben majirel 7.44 ü bi denicem bakalım

ben de tam bu renk istiyorum.. rengim kızım boyamadan önceki hali gibi. yalnız kızın ne kattığı anlaşılmıyor ki o tüpte. ben majirel 7.44 ü bi denicem bakalım
aa ona hiç bakmadım palette 7.77 ye göre nasıl bir renk canım .. bugun sipariş verdim aslında 7.77yi

aa ona hiç bakmadım palette 7.77 ye göre nasıl bir renk canım .. bugun sipariş verdim aslında 7.77yi
ben igora 7.77 ve 0.77 karıştırarak kullandım. yani bi şekilde bakır oluyor ama bu kadar canlı ve parlak değil. bu videoda kız bakır yoğunlaştıcı tarzında birkarışım kullandı. esas olay orda bence

saç rengim 3. mesajdaki gibi palette 7.77 yapsam ilk fotodakini elde edebilir miyim acaba ?

Evet, tek renkle yapmıyorlar genelde. Renk yoğunlaştırıcılarkullanıyorlar. Aşağıdaki renk 8.77 2/3 ve 9.77 1/3 karışımı mesela

Eklentiler

• C379B395-F03C-4CDE-9E98-737FAEE37549.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 1.641
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…