palette 7.77 olabilir mi?
sondaki kız sen misin? saç rengin çok güzel bence, istediğin renkle çok farkı yok ki, sadece çok az daha turuncuya kaçmışı. kendi saç renginin boyası ne? ben de onu beğendim :)))
aa ben bunu biliyorum canım hatta video da vardı bulup hemen koyuyorum :)ben bakır ton kullanıyorum evet ama kuaför ne ile boyadı bilmiyorum canım, ve evet çok akıyor durmuyor, oturması için uzun zaman boyatmak lazım. ama cila diye bir şey var rengi solunca evde kendim düzeltiyorum allahtan onu öğrendim yoksa sürekli kuaför can dayanmazşimdi ben de boya rengi arıyorum artık kendim boyamak istiyorum çünkü. igora 7.77 benim de aklımda. ama 6.77 koyultabilir :/ palette de vs yok pek bakır tonlar, yani var da çeşit yok.
ben de tam şöyle istiyorum mesela
Eki Görüntüle 1746772 Eki Görüntüle 1746773
ben bakır ton kullanıyorum evet ama kuaför ne ile boyadı bilmiyorum canım, ve evet çok akıyor durmuyor, oturması için uzun zaman boyatmak lazım. ama cila diye bir şey var rengi solunca evde kendim düzeltiyorum allahtan onu öğrendim yoksa sürekli kuaför can dayanmazşimdi ben de boya rengi arıyorum artık kendim boyamak istiyorum çünkü. igora 7.77 benim de aklımda. ama 6.77 koyultabilir :/ palette de vs yok pek bakır tonlar, yani var da çeşit yok.
ben de tam şöyle istiyorum mesela
Eki Görüntüle 1746772 Eki Görüntüle 1746773
bu rengi 7.77 ve 6.77 nin karşımı yada sadece 7.77 ile elde edebilir miyim yardım lütfen ...
Eki Görüntüle 1746564 Eki Görüntüle 1746565 Eki Görüntüle 1746566 Eki Görüntüle 1746563
aa ona hiç bakmadım palette 7.77 ye göre nasıl bir renk canım .. bugun sipariş verdim aslında 7.77yiben de tam bu renk istiyorum.. rengim kızım boyamadan önceki hali gibi. yalnız kızın ne kattığı anlaşılmıyor ki o tüpte. ben majirel 7.44 ü bi denicem bakalım
ben igora 7.77 ve 0.77 karıştırarak kullandım. yani bi şekilde bakır oluyor ama bu kadar canlı ve parlak değil. bu videoda kız bakır yoğunlaştıcı tarzında birkarışım kullandı. esas olay orda benceaa ona hiç bakmadım palette 7.77 ye göre nasıl bir renk canım .. bugun sipariş verdim aslında 7.77yi
saç rengim 3. mesajdaki gibi palette 7.77 yapsam ilk fotodakini elde edebilir miyim acaba ?ben igora 7.77 ve 0.77 karıştırarak kullandım. yani bi şekilde bakır oluyor ama bu kadar canlı ve parlak değil. bu videoda kız bakır yoğunlaştıcı tarzında birkarışım kullandı. esas olay orda bence
Evet, tek renkle yapmıyorlar genelde. Renk yoğunlaştırıcılarkullanıyorlar. Aşağıdaki renk 8.77 2/3 ve 9.77 1/3 karışımı meselaben igora 7.77 ve 0.77 karıştırarak kullandım. yani bi şekilde bakır oluyor ama bu kadar canlı ve parlak değil. bu videoda kız bakır yoğunlaştıcı tarzında birkarışım kullandı. esas olay orda bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?