• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama igora 6.1+igora 0.22 sonuç.

allisfull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
71
0
36
İstanbul
kızlar ne zamandır saçımdaki turuncu yansımalardan kurtulmaya çalışıyodum. korkudan bugün saçımın arka kısmında denedim. igoranın 6.1 ine çok az 5 cm kadar mavi boya sıktım yani 0.22 biraz koyu olmasına rağmen bütün turunculuğu aldı beyaz gri arası bir yansıma yapıyo şu anda, yarın ya da cumartesi saçımın tümüne uygulayıp resimleri eklicem. :))

igora çok iyi boyadır canım 0.22 alır turunculuğu korkmana gerek yok ama az koy ve iyice karıştırmayı ihmal etme :)

canım resmını koy acayıp merak ettım :) ya benımde acık kumral sarı gibi bıse ama cok dore tonlarında bu bal rengını kaybetmek ıstıyoum bende denemek ıstıyorum bu 0.22 merakla beklıcem resmını :)

canım 0.22 dorelik için kullanılır mı bilmiyorum, ben araştırdığımda hep saçtaki turunculuğu almak için yazıyordu benim saçımdaki turuncu yansımaların yüzde 70 ini aldı diyebilirim bi dahaki boyamama komple kurtulucam inş ;)

telefonumu bilgisayara bağlamak için kullandığım kabloyu bulamadığım için resim koyamadım maalesef bugün yine arayışlarıma devam edip bulmayı umuyorum, bulamazsam da şöyle anlatayım turunculukları aldı, boyadıktan sonra saçım baya koyu oldu 3. yıkamadan sonra mavi renk boya yani 0.22 ve 6.1 boya aktı biraz güzel bi ton oldu, beren saatin saç rengine benzemeye başladı biraz

umarım yardımcı olabilmişimdir suspus. fotoğraf eklicem en kısa zamanda :)

Back