• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğnelide ücretlendirme nasıl yapılıyor?

pippi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
124
1
116
Diğer
Arkadaşlar iğneli epilasyonda ücretlendirme nasıl yapılıyor? örneğin tüm bacakta iğneli kaça mal olur bana?
bir de genitale de yapılıyor mu (üçgenin altındaki bölgeye)? ben daha önce bikaç seans lazer yaptırdım.
iğneli ile tamamen bitmesi için kaç seansa ihtiyacım olabilir acaba? kızlar acil cvp bekliyorum lütfennnn

gittiğin merkeze bağlı fiyatı
dk.1.5 yapanda var dk 2 yapanda
tüyün yogunluguna bağlı süreside

ama en önemlisi yaptırdıgın merkez deyillll, sana iğneyi uygulayandır
işin ehli birisini bul iyi araştır
yoksa ömürboyu iğneli yaptırırsın bitmez

buarada bende genitale 7 seans lazer yaptrdım
yüzde 25 azaldı diyebilirim,tüylerde inceldi ama uzun
beklediğim sonucu alamdım bu yüzden iğneliye başladım
çarşamba günü ilk defa gittim,çok zordu doğrusu acayip şişti
genitalin tamamını 3 saate aldı:52:

genitalin tamamını 3 saate aldı:52:

canım senin genital ne kadar tuttu acaba? bi de tamamı derken üçgen kısmın altını da kastediyosun dimi, çok acır yaa :53:

Handan abla 1.5 tl. Ye yapiyor.bolgeye gorede fiyati arttirmiyor.bacak fiyati sormussun ama yogunluga gore degisir.

mesela orta yoğunlukta bir bacak diyelim, ne kadara gelir ki?

ay o kadar zor mu kızlar ya bi fiyat vermek çatlatırsınız insanı :20: hiç mi yok orasına burasına yaptıran.. diyceksiniz ki sadece, ben bacağıma yaptırdım şu kadar tuttu... :1:

Son düzenleme:
canım senin genital ne kadar tuttu acaba? bi de tamamı derken üçgen kısmın altını da kastediyosun dimi, çok acır yaa :53:

valla canım ben merkez deyil tanıdık bi bayana yaptırıyorum yılardır tanıyorum vede güveniyorum.sonuçlarını gördüm çünkü.

genitalin saati 80 liradan yaptı uyuşturucu iğnemi kendim aldım ordan 25 lira ucuza geldi
üçgenin altkısmıda dahil 250 lira verdim tamamına...
uyuşturucu iğnesi vurulduktan sonra hiç bişe hissetmiyosun ama uyuşturucu iğneyi vurdurmaktan çok zor ben iğneden acayip tırsıyorum
bide çok uzun bi iğne:53: iyleşme süreside çok zor ya helede evliyken
kocişle papaz olduk vallaaa:4:
bidaha yaptırmıcan diyoo

250 çokmuş yavvv. bir de bir kerelik yeterli olsa keşke

Son düzenleme:
Back