• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kamera

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
189
237
303
İstanbul
Birkac senedir igneli lipoliz yaptirmayi dusunuyordum, sonunda Istanbul da bir klinikte yaptirmaya basladim.
Burada da seans, seans tecrubelerimi yazicam.

Ilk Seansima 30 Eylul 2019 tarihinde de gittim.
Ulcum yapildi, ust bacaklarim sag ve sol 67 ve 69 cm cikti.
Doktor kocaman 3 igne getirdi, kac cc idi bilemiyorum.
Hizli hizli, hatta biraz paldir kuldur bacaklarima enjekte etti.
Yaptirirken, kalan 4 seansta buna nasil tahammul edebilcegimi dusundum.

Doktor cok paldir kuldur yaptigi icin mi bilemiyorum ama her igne girisi kanadi,
enjeksiyon yaparken hemsireye de bir yandan tampon yapmasini soyledi.
Seansa gelmeden, Pantolon olarak siyah birsey giymemi soylediler.

" Her gun 2 litre su icmemi ve en son yemegimi uyumadan 4 saat once yememi tavsiye etti"
Buna ek olarak haraket etmemi soyledi

Eve geldimde oturmakta, yatmakta zorlandim. Fakat 2. gun enjeksiyon yerleri acimiyordu bu iyi haber
Fakat 2 gunde cok ciddi bir siskinlik oldu. 3. gun de morarmalar basladi,

Seans araliklari en az 20 gun de bir olacakmis.

Fakat ben 17 ekimden 26 ekime kadar yurtdisinda olucam, igneyi gitmeden yaptirmaktan cekiniyorum.
Gunde 2 lt su icmem, yurt disi fuarinda imkansiz, bu su icmeyi bende onemsiyorum,gercekten
bu yag parcalanicaksi safra ve dolaysiyla karacigerler de yorulacak, suyla birlike belki daha az tahribatla atilabilir
diye dusunuyorum

Son düzenleme:
05.10.2019 Bugun bacaklarimi olctum, ilk seansimdan sadece 5 gun sonra, Ust sol bacak 60- ust sag bacak 63 cikti.
Acaba doktor mu yanlis olctu, rakami biraz buyuttu diye dusunuyorum. Ilk seansimda 67 ve 69 cm cikmisti. Eger
doktor rakami abartmadiysa bir haftadan az bir surede 6 ve 7 cm muhtesem bir sonuc...

Fakat karacigerlerimden korkuyorum, kucukken testlerden sonra, doktor karacigerlerimin az calistigini dolayisiyla gozlerimin sari oldugunu, o donemde ki sikayetlerimin buna bagli oldgunu soylemisti, dha sonra hic gidip baktirmadim, neydi, niye az calisiyor hic bilmiyorum. Fakat karacigerlerime bisey olmasindan korkuyorum. BOL BOL SU ICMEK ONEMLI, benim gibi arastiran arkadaslar lufen sizde su icin, odem attiran seyler icin

Son düzenleme:
2. Seans 29.10.2019

Dün 2. Seansımı yaptırdım. Bir önceki seferle kıyaslanırsa nisbeten daha normale yakın 2 igne ile yapıldı. İlk yaptırdıgımda

ilac sarı renkteydi, bu sefer su görüntüsündeydi. İlk yaptıgında tüm odayı asidik bir koku kaplamıstı, bu sefer normaldi.

İgne yerlerim yine cok acıdı. Doktor bol bol su icmemi soyledi. 1 hafta sonra güncel ölçümü yazıcam. Bakalım nasıl bir

değişiklik olucak. Bu tedaviden totalde olan beklentim ust bacak için 47, 48 cm e inmek.

2. Seans Yorumlarım 08.11.2019

Bir cm bile incelme yok bu seansta.
Komplo teorisi mi üretiyorum bilmiyorum, ama bilerek

isteyerek başka bir iğne yaptıklarını düşünüyorum, zaten seans sonrası yorumumda iğnelerin renkleri,

ve hatta kokusunun farklı oldugundan behsetmiştim. Bence bilerek istiyerek böyle bişey yaptılar, sonucta 6 seanslık para

ödedim. 6 seansından parası cıksın istiyorlar anlasılan. Çogu zaman Turkiyedeki bu iş ahlaksızlığından nefret ediyorum..

22 kasimda bir seans daha yaptirdim. Su an olculerimin spor haricinde bsyle degismeyeceginden emin oldum. Bu islemle inebilcegim maksimum olcu 57-58 cm...Sonuclari 1 hafta -10 gun icinde guncelitcem. Ama artik bu islemden pek bir beklentim kalmadi. Zaten hergun 15 20 dk bacak inceltme hareketleri yapiyorum, giden de belki o yuzden gidiyor. Girdjm bir yola, seanslari tamamliycam

Back