• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Iğneli epilasyona gidenler

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Merhaba daha önce konu açmiştım yüz için lazer epilasyonla ilgili daha önce 6 sene lazere gittim tüm vucut yüzüme permatik surulduğü için sakal gibi çikiyor artık bugün görüşmeye gittim tekrar yuz için başka biyere iğneliye yonlendirdi boşuna vakit kaybetme dedi
Pzt günu randevu aldım iğneliye yuzumde leke kalir diye bu sefer korkuyorum ve dakikası 2 tl olarak yapilıyormş benim yüz çok fena rahat 2 saat sürer gittinigiz yerlerde ne kadar ücret uygulanıyor da kaç kıl kökune giriliyor çok acı oluyormu
Şimdiden teşekkür ederim

Kafa karıştırmak gibi olmasın ama benim de yüzümdeki tüyler lazer-jilet sonrası kıla dönüştüğünden umudum yoktu kurtulmaktan. Ama 1 sene önce buz lazere gitmeye başladım. 1 senede bitti. Artık çok nadir tüy şeklinde çıkıyor çıkarsa.
İğneliden daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Kafa karıştırmak gibi olmasın ama benim de yüzümdeki tüyler lazer-jilet sonrası kıla dönüştüğünden umudum yoktu kurtulmaktan. Ama 1 sene önce buz lazere gitmeye başladım. 1 senede bitti. Artık çok nadir tüy şeklinde çıkıyor çıkarsa.
İğneliden daha uygun olduğunu düşünüyorum.
Benim bugün gittigim yerde buz lazer yapiyordu kadın permatik surmeden işlem yapamam dedi korkuyorum artık o kadar sert şekilde çikıyorki

Belirli bi saate kadar yapıyorlar iki saat yapmıyorlar aralara dalıyorlar
Ücretlerini hatırlamıyorum ama yüz icin en ideali iğneli
Birde tavsiye ettikleri kremleri alın mutlaka iz falan kalmıyor
İlk zamanlar ufak ufak benek seklinde lekeler oluyor ama bikaç güne ilac kullanırsanız onlarda geciyor

Back