Bir önceki mesajı tamamlamadan yollamışımEe tabii ki can sıkıyor, ufacık alan için bir ton para ödüyoruz, sürekli telefon çalışıyor açması konuşması kapanması derken benim dakikalarımdan yiyor. Ben tepki gösterdim. Hatta bir keresinde 47 dk sürdü, o kadar çok tel geldi ki, rahatsız olduğumu belirttim 40 dk şeklinde ödeme yaptım.
Cevabınız için teşekkür ederim peki vucut içinde aynısı geçerli mi göğüs göbek vs başka bir merkeze sorduğumda tek seansta biter dedi vucut içinBu çok spesifik bir soru ve kişiden kişiye göre değişir. Tüylerinizin yoğunluğu, lazer görüp görmemesi, hormonal problemlerinizin olup olması, dayanma süresi vs hepsi sorunuzun cevabını değiştirir. Mesela bazıları için seans bir saattir bazıları için üç saat bazıları için 15 dakika sürer. Ne kadar dayanırsanız ona bağlı. Haftada bir ortalama bir saat vakit ayırırsanız üç aya ciddi azalma kaydedersiniz. Altıncı aydan sonra tek tük kalır, bir seneye doğru neredeyse sıfırlanır. Bir altı ay sabretmek gerek. Zaten zamanla seans araları açılıyor. Gitme sıklığı azalıyor. Yakılan kökler çıkmaz, çıkan diğer foliküllerdir. O yananlar değildir, yüz hızlı çıkar;çünkü kendini çok hızlı yeniler. Pcos gibi durumlarınız varsa da süreç uzar ama kesin biter.
Evde çalıştığı da oluyormuş ama ben evine gitmedim; Bakırköy’de NeKa tarzı bir apartman dairesinde yapıyor. Süsen Güzellik ile aynı apartmandalar. Vücuda Neka’da para yetiremezsiniz bence Canan’da yaptırın. Canan bir de çok hızlıdır. Ben öyle yaptım, gerisi sizin takdiriniz ve evet şükür kıl tüy işini hallettim. Darısı başınızaBir önceki mesajı tamamlamadan yollamışımÇok iyi yapmışsınız ben de şaka yollu durmadı bu telefonlar vs dedim birkaç kere ama sizin gibi net olmak gerekiyor sanırım. Bu arada sizin adınıza çok sevindim bu kıl tüy olayını çözmüşsünüz. Canan Hanım nerede peki? evden mi çalışıyor ben de vücut için bir yer arıyordum süper oldu
Lazer gördü mü vücudunuz? Alıyor musunuz ağda gibi yöntemlerle? Sıfır ve işlem görmemişse seans demeyelim de tur diyelim, tek turda %80’lik bir başarı sağlarsınız.Cevabınız için teşekkür ederim peki vucut içinde aynısı geçerli mi göğüs göbek vs başka bir merkeze sorduğumda tek seansta biter dedi vucut için
Evet daha önce lazere gittim o bölgeleri tetikledi zaten olmayan yerlerde bile çıktı ayva tüylerim daha belirgin hale geldi bitmeyecek diye korkuyorumLazer gördü mü vücudunuz? Alıyor musunuz ağda gibi yöntemlerle? Sıfır ve işlem görmemişse seans demeyelim de tur diyelim, tek turda %80’lik bir başarı sağlarsınız.
Evet Neka'yı çok tavsiye ediyorlar. Sanırım en eski iğneli epilasyonculardanmışlar. Benim yüzümde çok aşırı tüylenme var. Sert değiller ama tüm sakal bölgesi ince siyah kıllarla dolu. Ergenligimden beri saçımı toplayamıyorum, cok yıpratıcı. Insallah ben de kalıcı olarak kurtulabilirim bu durumdan. Yüzde delik gibi izler kalmıyor değil mi?Merhaba, Bakırköy Neka’da Özge Hanım ile çalıştım. Çok çok memnun kaldım. Artık yüzümü yıkayıp aynaya bakmadan çıkacak kadar cesurum sayesinde. Sizinkinin çoktan bitmiş olması gerekiyordu, şaşırdım. Normal değil.
Anneniz kimde epilasyon yaptirdi acaba? Ben de yüzüm için iğneli düşünüyorum daIgneli yaptirmadim ama yakin zamanda arastirmistim. Igneyle girip akimi verdikten sonra cimbizla kili cektiginde eger kilin cekilme acisini hissediyosaniz o kilin kokunu yakmamislar demektir islem yanlis uygulanmistir deniyodu. Annem yaklasik 8 seans gitti diye hatirliyorum cene ve faullerine. Cok kalin ve yogundu. Ustelik beyazdi. Ama bebek gibi oldu hic cikmiyo suan
Merhaba, size özelden mesaj atamadığım için buradan yazıyorum.Canan Hanımdan en son memnun kaldığınızı yazmışsınız.Açıkçası ben de inanılmaz artan ücretlerden dolayı temiz ancak daha uygun güvenilir bir yer arıyorum.İletişim bilgilerini iletebilir misiniz ?
Tamam ben size özel mesaj atayım o zaman.
yuzumde çok belli olmasa beni rahatsız eden tüylerim var ve beyaz tenliyim hormonal bozukluk sebebiyle de tedavi gördüm ondan sonra iyice rahatsız olmaya başladım çok belli olmasa da ben rahatsız olduğum için iğneli epilasyon düşünüyorum araştırırken de sizin yakın tarihlerde yorumlarınızı görmek beni mutlu etti . Acaba bana da Neka ve Canan hanım in iletişim bilgilerini verebilir misiniz ? Bide ne kadar sürdü sizin ve etkisinden memnun musunuz?Evde çalıştığı da oluyormuş ama ben evine gitmedim; Bakırköy’de NeKa tarzı bir apartman dairesinde yapıyor. Süsen Güzellik ile aynı apartmandalar. Vücuda Neka’da para yetiremezsiniz bence Canan’da yaptırın. Canan bir de çok hızlıdır. Ben öyle yaptım, gerisi sizin takdiriniz ve evet şükür kıl tüy işini hallettim. Darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?