- 13 Şubat 2019
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi 1dalda2kiraz
Epilasyon Hikayeme 2013 Yılında alexandrite lazer ile başladım.Yaklaşık 8 seans devam ettim.Tüm vücud başladım. İlk zamanlarda her şey yolunda gidiyordu.Bacaklarım ve koltuk altım gerçekten çok azalmıştı.Bikini bölgeside peşinden gidiyordu derken.. Dökülen tüyler daha sert ve hızlı çıkmaya başladı.Tam bitiyor derken başa sarmıştık. Bende bununla uğraşamam deyip bıraktım.1 yıl önce Ayten hanımın adını okudum forumlarda.Araştırmalarım sonucunda aklıma yattı ve dün ilk seansımı gerçekleştirdik. Ayten hanım gerçekten çok yoğun telefonları susmuyor diyebiliriz.Bu sebepten de yanındaki yardımcısıyla çalışıyorum.İnanılmaz korkuyordum çok acıyor diye uyuşturucu ilaç götürdüm ama onu bir bölge dışında hiç bir yerimde kullanmadık. :) Dayanılmayacak bir acı değil.Bikini bölgesi ve koltuk altını çalıştık tam tamına 2 Saat sürdü :))
Haftaya yarım kalan bölge için gideceğim. Şuanlık alınan bölgede hafif bir acı var onun dışında ne kızarıklık ne bir yara vb hiç bir şey yok.. Seansa gittikçe bilgi aktarımı yapmaya devam edeceğim :))
Haftaya yarım kalan bölge için gideceğim. Şuanlık alınan bölgede hafif bir acı var onun dışında ne kızarıklık ne bir yara vb hiç bir şey yok.. Seansa gittikçe bilgi aktarımı yapmaya devam edeceğim :))