- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Evet lekeler ilk gittiğim yerdeki işlemlerden kalma ;(Bu kabartılar çok normal ama dikkat edin korumazsanız leke kalma olasılığı çok yüksek
Bu lekeler önceki lekelerim bugün ile alakası yokEki Görüntüle 3274695
Buda bugün ki işlemim
Dakikasına ne kadar veriyorsunuz ve şu ana kadar toplam ne kadar harcadınız? 1 saate ancak bir kaşım bitti o yüzden geniş bölgelere bacak vs. cesaret edemiyorumYapılan işlemden çok memnunun inşallah çok güzel sonuçlar alırım
Dakıkası 8 tl ve ilk olarak yüz ve iki göğüs ucu çaşışıldı 73 dakika tuttu biliyorsunuz iğne de satın alıyorsunuz. Boylelikle 580 verdim bi sonraki gidişimde bel bölgesi 90 dakika tuttu 720 verdim bi sonraki gidişimde göbek çalışıldı ve yine 90 dakika sürdü yine aynı fiyatı verdim , evet belki batacağız ama buna mecburum gerçekten diğer işlemlerin sonu yok ;(Dakikasına ne kadar veriyorsunuz ve şu ana kadar toplam ne kadar harcadınız? 1 saate ancak bir kaşım bitti o yüzden geniş bölgelere bacak vs. cesaret edemiyorum
İyi bir lazer epilasyon da bu bölgelerde gayet iyi sonuçlar veriyor, niçin iğneli epilasyona gidip böyle masraf yapıyorsunuz ki? Yapmanız gereken iyi bir merkeze gitmek araştırıpDakıkası 8 tl ve ilk olarak yüz ve iki göğüs ucu çaşışıldı 73 dakika tuttu biliyorsunuz iğne de satın alıyorsunuz. Boylelikle 580 verdim bi sonraki gidişimde bel bölgesi 90 dakika tuttu 720 verdim bi sonraki gidişimde göbek çalışıldı ve yine 90 dakika sürdü yine aynı fiyatı verdim , evet belki batacağız ama buna mecburum gerçekten diğer işlemlerin sonu yok ;(
Uyguna gidiyorsunuz siz o zaman boşuna üzülmeyin bence şu an yaşadığım bölgede 15tl civarı iyi yerlerDakıkası 8 tl ve ilk olarak yüz ve iki göğüs ucu çaşışıldı 73 dakika tuttu biliyorsunuz iğne de satın alıyorsunuz. Boylelikle 580 verdim bi sonraki gidişimde bel bölgesi 90 dakika tuttu 720 verdim bi sonraki gidişimde göbek çalışıldı ve yine 90 dakika sürdü yine aynı fiyatı verdim , evet belki batacağız ama buna mecburum gerçekten diğer işlemlerin sonu yok ;(
İnanın tüy sarartma işlemini araştırdım onumu yaptırsaydım acaba yüzüm hala bitmedi ;(İyi bir lazer epilasyon da bu bölgelerde gayet iyi sonuçlar veriyor, niçin iğneli epilasyona gidip böyle masraf yapıyorsunuz ki? Yapmanız gereken iyi bir merkeze gitmek araştırıp
evet on tl den aşağı yer yok maalesefUyguna gidiyorsunuz siz o zaman boşuna üzülmeyin bence şu an yaşadığım bölgede 15tl civarı iyi yerler
Eğer bildiğiniz varsa benimle paylaşır mısınızİyi bir lazer epilasyon da bu bölgelerde gayet iyi sonuçlar veriyor, niçin iğneli epilasyona gidip böyle masraf yapıyorsunuz ki? Yapmanız gereken iyi bir merkeze gitmek araştırıp
Çok maliyetli ve saatler sürüyor bu sıcaklarda daha da zormuş. Bir de lazer 1 yılı geçmediyse hala bir yandan çıkmaya devam eden tüyler oluyor.evet on tl den aşağı yer yok maalesef