İğneli Epilasyon iğneli epilasyon

Benim cidden bitti lazerle hem de gayet tuylu bir insandim.Butun yuzumu aliyordum sirle.8 seans gibi bir sürede bitti.

yüzüme diod yaptırdım acıbadem hastanesinde ondan önce ütüleme yaptırmıştım sonuç erkek sakalları ve şuan iğneli epilasyondayım. lazere yatırdıgım parayı iğnelıye yatırsaydım sımdı bıtmıstı. ağva tüğlerim sakala dönüştü.

yüzüme diod yaptırdım acıbadem hastanesinde ondan önce ütüleme yaptırmıştım sonuç erkek sakalları ve şuan iğneli epilasyondayım. lazere yatırdıgım parayı iğnelıye yatırsaydım sımdı bıtmıstı. ağva tüğlerim sakala dönüştü.
Aynen benimde öyle oldu bende Bursa da güvenilir bir iğneli epilasyon arıyorum

Canim ben yillarca sirle almak zorunda kaldigim yuzume lazer epilasyon yaptirdim ve sanirim 10 seansdi en fazla kurtuldum.5 yil oluyor.Çok arastirdim duyduklarim beni de korkuttugu icin lazer denemedim hic igneliyle bas edemedim.En son yillar once burda bir erkek uye yazmisdi cok tuyluymus sirti boynu sanirim.Neyse onun tecrubelerini okudum lazer epilasyonla basina gelenleri.Ve en sonun da bir makineyle randiman aldigini cok azaldigini yazmis makinenin markasinida yazmisti.Ben de oturdugum sehir de arastirdim buldum bir tane yer.Gittim ve kurtuldum.Ne ince tuyleri tetikledi ne bir sey.Allah razi olsun o cocukdan diyorum hep yillarca ne cekmisim.
Canım hangi şehirde acaba bende bir buçuk yıldır iğneliye gidiyorum. Azalma olsada daha büyük bir sonuç alamadım yüzümde fazla ince tüy var onlara dokunmuyor bile gittiğim yer dikkat çekmiyor diye ama ben sıkıldım artık iyi bir yer bulup kurtulmak istiyorum

Canım hangi şehirde acaba bende bir buçuk yıldır iğneliye gidiyorum. Azalma olsada daha büyük bir sonuç alamadım yüzümde fazla ince tüy var onlara dokunmuyor bile gittiğim yer dikkat çekmiyor diye ama ben sıkıldım artık iyi bir yer bulup kurtulmak istiyorum

Eğer tüylerin beyaz değilse plips lumea yı önerebilirim bende her şeyi denedim ama lazer kadar etkili olmadı hiç biri evde kendin yapabilirsin lazerini

Eğer tüylerin beyaz değilse plips lumea yı önerebilirim bende her şeyi denedim ama lazer kadar etkili olmadı hiç biri evde kendin yapabilirsin lazerini
Bugün bir güzellik merkeziyle görüştüm. Çok endişelerim oldugunu anlattık daha fazla çoğalması kalınlasması gibi. Oda herhalde fazla evhamlı buldu beni. Riske giremedi. Bi hormonlarına baktır dedi. Sonra hamile kalırsan yarıda bırakmak zorunda kalırız dedi. O zaman hormonlardan dolayı çoğalabilir lazere baglama dedi falan yüzümde ince tüy çok var çok beyazda sayılmaz kadın çok rahat görür makina dedi ama yapmak istemedi hormonlarıma baktırmadan

Bugün bir güzellik merkeziyle görüştüm. Çok endişelerim oldugunu anlattık daha fazla çoğalması kalınlasması gibi. Oda herhalde fazla evhamlı buldu beni. Riske giremedi. Bi hormonlarına baktır dedi. Sonra hamile kalırsan yarıda bırakmak zorunda kalırız dedi. O zaman hormonlardan dolayı çoğalabilir lazere baglama dedi falan yüzümde ince tüy çok var çok beyazda sayılmaz kadın çok rahat görür makina dedi ama yapmak istemedi hormonlarıma baktırmadan
Ben lazer merkezinde yaptırdığımda memnun kalmamıştım deriyi yakıyor yanık kremi kullanmıştım. Ama lazer alıp evde kendim yapınca öyle sorunla karşılaşmadım. 2 yıl kullandıktan sonra hamileliğimdede tüyler çoğalmadı hala azlar. Bana kalırsa makinayı alıp evde kendinin yapmanı öneririm.

X