- 18 Haziran 2017
- 26
- 9
- 31
- Konu Sahibi redandpinkhzl1274
Merhaba arkadaşlar,özellikle yıllarca yüzü için lazer epilasyona gitmiş ve mağdur olmuş kadınlar için yazmak istiyorum.Üniversiteye başlarken yani yaklaşık 5 yıl kadar önce komple paket alıp lazer epilasyona başladım tabi o zamanlar imkanlar bu kadar gelişmiş değil olan imkanlara ulaşmamız şimdikinden daha zor.Bende kör cahil kurtulucam amacıyla başladım bu işe bacaklarımda ve kolumda baya işe yarasa da yüzümde ki tüyleri kudurttu ve yaydı yıllarca ha geçecek dedim ama nafile sonunda ki yazıları okuyarak iğneli epilasyonu buldum.16 Temmuz da yüzüm için iğneli epilasyona başladım bazı arkadaşlar acımadığı söylemiş ama benim canım çok yandı öyle ki regli zamanıma yakın gittiğimde acıdan gözümden yaş geldiğini hatırlıyorum. iğneli epilsyondan sonra utalk pudra sürmemi önerdiler onu sürüp üzerine sabah akşam madecassol sürdüm ve yüzüm acayip sivilcelendi.Artık yüzüme hiç bieşey sürmüyor ilk 4 günde su değdirmiyorum.Bu iğneli epilasyonun işe yarayacağına inanıyorum. Önemli olan işini iyi yapan bi yer bulmak güneşten kesinlikle sakınmak ve de ilk zamanlarda su değdirmmek sonra sonu iyi olacak inşallah. ayrıca doktor pomad ve merhem olan ürünleri kullanma bunlarda yağ olur mutlaka krem olan ürünleri kullan dedi şuan zorda kaldığım da güneş kremi olarak solante pigmentayı kullanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zaman da kıl ve tüylerimizden kurtulmamız dileğiyle,iyi akşamlar :)