Merhaba ben iğneli epilasyona gidiyorum
İğneli epilasyon insanı maddi manevi yoruyor kıllarda yoruyor seni çok iyi anlıyorum benim şu an üçüncü gidişim herhangi bi iz leke görmedim ama tabiki yapan kişinin tecrübesine bağlı elinin titizliğine bağlı cildine değer veren birisi olmalı kaç dakika sürdüye gelirsekte benim yüzüm çok tüylü sarı da var beyaz da var ben kendi bütçem ne kadar yetiyorsa o kadar vakit ayırabiliyorum şu an sadece 1 saat gidiyorum baya iyi alıyor yani benim şimdilik işimi görüyor gittiğin yer senin kıl yapını yüzünü gördükten sonra kaç dakika sürer diye söyler sana
Dikkat etmemiz gerekenlerde 24 saat boyunca şu değdirmiyoruz birde bana eczaneden hametan krem aldırmıştı onu kullanıyorum
Onun dışında kendi yaptıklarım güneş kremini hiç aksatmıyorum sabah akşam güneş olmasa bile sürüyorum her gün nemlendiriyorum
Yapıldıktan sonra baya kızarıyor kızarıklığın geçmesi 4-5 saati buluyor sonra günlük hayatta nasılsa devam edebiliyosun zaten kullandığımız kremlerden dolayı hızlı iyileşme oluyor yani benim kendi yüzüm öyle kabuklanma oluyor bazen o sırada çok kaşınıyor sonra da iyileşiyor benim kendi yüzüm 1 hafta da iyileşiyor iğneli epilasyonu tavsiye ederim ama tabiki profesyonel ve tecrübeli birine yaptırırsan inşallah iyi bi yer bulursun :)