İğneli epilasyon yaptıranlar

punto24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2024
63
5
1
29
Kızlar selam;
Ben igneli epilasyona başladım bundan önce de lazer yaptırmıştım ve yüzümde tüyler inanılmaz artmıştı. Kökten çözüm olsun diye de igneli yaptırmaya karar verdim ama gittiğim yer her gittiğimde tas çatlasa 5 veya 10 dakika çalışıyor yüzüme ve aşırı yavaş ilerliyor. Gündelik hayatta kıllarım yüzünden zorlaniyorum. Kıza söyledim biraz fazla çalışalım diye ama toparladigini söyledi öncelik çok siyah olanları aldığını söyledi. Mekan da değiştirmek istemiyorum doktor kliniği cunku ve çok şükür ne iz var ne leke yaptığı yerlerde ama aşırı yavaş ilerliyor. Sizin bir öneriniz var mı?

Merhaba bende yaptırdım iğneli epilasyon evet önce çok siyah olanlardan başlıyorlar. Zamanla açık renk olanlara geçiyorlar. Hepsini bir anda yaptıklarında yara olma ihtimalini göze almak istemiyorlar ki o yaralar çok kötü oluyor kan oturuyor. Yüz bölgesi olduğu için özellikle çene zaten çok zor azalıyor mecburen sabretmek gerekiyor en azından bana böyle söylemişlerdi. Ama en iyi sonucu iğneliden aldım diyebilirim.

Ya evet ben de kökten kurtulmak için sabrediyorum ama bazen yüzümu ateşe veresim geliyor killardan dolayı saçlarımı toplayamiyorum. Her hafta gidiyorum, her gittiğimde 5 10 dakika çalışıyor. İnşallah kurtulurum. Kol altıma vs de düşünüyorum siz sadece yüz bölgenize mi yaptirdiniz

Sizi çok iyi anlıyorum 3 4 seanstan sonra sonuç vermeye başlıyor rahat edersiniz diye düşünüyorum. Ben sadece yüz bölgesine yaptırdım kol altının acısına dayanacak kadar acı eşiğim yüksek değil :KK43: dayanabilirim diyorsanız bence başlayın yüz ile onun alakası olmadığı için yaparlar ve aşama kaydetmiş olursunuz

Sizi çok iyi anlıyorum 3 4 seanstan sonra sonuç vermeye başlıyor rahat edersiniz diye düşünüyorum. Ben sadece yüz bölgesine yaptırdım kol altının acısına dayanacak kadar acı eşiğim yüksek değil :KK43: dayanabilirim diyorsanız bence başlayın yüz ile onun alakası olmadığı için yaparlar ve aşama kaydetmiş olursunuz
Teşekkür ederimm yorumunuz için bir süre geçtikten sonra baslayacagim inşallah 💜

Kızlar selam;
Ben igneli epilasyona başladım bundan önce de lazer yaptırmıştım ve yüzümde tüyler inanılmaz artmıştı. Kökten çözüm olsun diye de igneli yaptırmaya karar verdim ama gittiğim yer her gittiğimde tas çatlasa 5 veya 10 dakika çalışıyor yüzüme ve aşırı yavaş ilerliyor. Gündelik hayatta kıllarım yüzünden zorlaniyorum. Kıza söyledim biraz fazla çalışalım diye ama toparladigini söyledi öncelik çok siyah olanları aldığını söyledi. Mekan da değiştirmek istemiyorum doktor kliniği cunku ve çok şükür ne iz var ne leke yaptığı yerlerde ama aşırı yavaş ilerliyor. Sizin bir öneriniz var mı?

Seans aralıklarındaki süre ne kadar iğneli epilasyonda? Birde çok yara kalıyor mu ciltte seans sonrası?

Yaralar 1 hafta 10 gun sonra dökülüyor 2 3 tane kalıyor sadece. Seans aralıkları da ben 12 güne bir gidiyorum

Kızlar tüm süreç toplam ne kdr sürer mesela her hafta gitsem boyun ve çene için?

Kızlar selam;
Olsun yavaş ve temiz ilerliyor sonuc aldınızmı bende yüz lazer mağduruyum yaşama sevinci göremiyorum artık gendimde🥹

Olsun yavaş ve temiz ilerliyor sonuc aldınızmı bende yüz lazer mağduruyum yaşama sevinci göremiyorum artık gendimde🥹
Merhaba bu süreçte neler neler yaşadım bir bileseniz. O ilk bahsettiğim yeri değiştirdim yüzüm gerçekten çok kıllıydı ve o şekilde yapamazdım. Başka yerlerle görüştüm başladık cildim çok tahriş oldu ama tüyler yüzde 75 azaldı şu an. Cilt bariyerim hasar gördü maalesef çünkü normalden de hassas bir cildim var doktora gittim verdiği krem de iz bıraktı (expigment krem) şimdi bariyer onarıcı kremlerle devam ediyorum. Başka bir iğneli syapan salon buldum şu an onunla devam ediyorum. Sadece boynumun altına devam ediyorum yüzüm gerçekten hasar aldı ve bariyerimin iyileşmesi lazım. Lazere de devam etmek istemiyorum tüylerden tamamen kurtulmak için lazer yüzünden bu kadar yoğun kıllarım oldu

Bakın tüyler bu kadar yoğundu fotoğraftakinden daha da fazlaydı (1. Fotoğraf) ama cildim tertemizdi leke dahi yoktu (2.fotoğraf ) görsellere ekledim en sondaki fotoğrafta ise iğneli epilasyon sonrası kırmızılık ve lekelenmeler mevcut. Cilt hasarlı olduğu için kremleri vs emmiyor. Sadece bariyer onarıcı kullanıyorum. Doktor lekelerin geçeceğini söyledi kalıcı bir sorun olmadığını söyledi. Şu an bir tık daha iyi durumda yüzüm kırmızlık azaldı

Eklentiler

• 20240917_115351_Original.webp
    20240917_115351_Original.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_2285.webp
    IMG_2285.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_4447.webp
    IMG_4447.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 59
Bakın tüyler bu kadar yoğundu fotoğraftakinden daha da fazlaydı (1. Fotoğraf) ama cildim tertemizdi leke dahi yoktu (2.fotoğraf ) görsellere ekledim en sondaki fotoğrafta ise iğneli epilasyon sonrası kırmızılık ve lekelenmeler mevcut. Cilt hasarlı olduğu için kremleri vs emmiyor. Sadece bariyer onarıcı kullanıyorum. Doktor lekelerin geçeceğini söyledi kalıcı bir sorun olmadığını söyledi. Şu an bir tık daha iyi durumda yüzüm kırmızlık azaldı
Memnun kaldınız mı gerçekten fark ediliyor bayağı tüylenmeniz varmış Allah'ım inşallah geçer Kadınlar da bu sıkıntı çoktan acıtıyor Ben de dahil içindeyim geçirdi mi peki iğneleri epilasyon 2 yıl süreceğini de söylüyorlar Her gittiğim yer farklı bir şey söylüyor

Lazeri kaç seans aldınız yüzünüz bu hale geldi ve kaç yıl içinde geldi acaba Benim 1 yıl 2 ay geçti Yüzümde tüylenmeler başladı lazer sonrası

Lazeri kaç seans aldınız yüzünüz bu hale geldi ve kaç yıl içinde geldi acaba Benim 1 yıl 2 ay geçti Yüzümde tüylenmeler başladı lazer sonrası
2 yıl lazer yaptırdım yüzüme ve her ay düzenli yaptırıyordum. En son bıraktım bıraktıktan 2 ay sonra yüzüm bu şekilde kıllıydı maalesef. Düşünün o kadar kötüydü ki annem bile şu yüzüne bir şey yaptır çok kötü diyordu inanın öyle bir yoğun siyah kıl vardı. İğneliye başladım iğnelide 4 seans yaptırdım ve gerçekten büyük oranda azalma oldu. Şu an bariz belli kollarım var onun için de gideceğim ama tamamen bitmedi zaten hemen bitmiyor ama yüksek oranda azalma oluyor ben maske takıp devam ediyorum gündelik hayatıma psikolojim bozuluyor kılları gördükçe. Hangi şehirdesiniz Maraş’ta yaşıyorsanız hüsne hanım var “ iğneliepilasyonhc “ diye geçiyor instagramda videoları var oradan bakabilirsiniz çok iyi birisi alanında.

2 yıl lazer yaptırdım yüzüme ve her ay düzenli yaptırıyordum. En son bıraktım bıraktıktan 2 ay sonra yüzüm bu şekilde kıllıydı maalesef. Düşünün o kadar kötüydü ki annem bile şu yüzüne bir şey yaptır çok kötü diyordu inanın öyle bir yoğun siyah kıl vardı. İğneliye başladım iğnelide 4 seans yaptırdım ve gerçekten büyük oranda azalma oldu. Şu an bariz belli kollarım var onun için de gideceğim ama tamamen bitmedi zaten hemen bitmiyor ama yüksek oranda azalma oluyor ben maske takıp devam ediyorum gündelik hayatıma psikolojim bozuluyor kılları gördükçe. Hangi şehirdesiniz Maraş’ta yaşıyorsanız hüsne hanım var “ iğneliepilasyonhc “ diye geçiyor instagramda videoları var oradan bakabilirsiniz çok iyi birisi alanında.
2 yıl lazer yaptırdım yüzüme ve her ay düzenli yaptırıyordum. En son bıraktım bıraktıktan 2 ay sonra yüzüm bu şekilde kıllıydı maalesef. Düşünün o kadar kötüydü ki annem bile şu yüzüne bir şey yaptır çok kötü diyordu inanın öyle bir yoğun siyah kıl vardı. İğneliye başladım iğnelide 4 seans yaptırdım ve gerçekten büyük oranda azalma oldu. Şu an bariz belli kollarım var onun için de gideceğim ama tamamen bitmedi zaten hemen bitmiyor ama yüksek oranda azalma oluyor ben maske takıp devam ediyorum gündelik hayatıma psikolojim bozuluyor kılları gördükçe. Hangi şehirdesiniz Maraş’ta yaşıyorsanız hüsne hanım var “ iğneliepilasyonhc “ diye geçiyor instagramda videoları var oradan bakabilirsiniz çok iyi birisi
Gebze'de yaşıyorum

O zaman iğneli konusunda uzman birini arayın gerçekten tek çözüm iğneli lazer bir yerden sonra tüyleri daha da fazlalaştırıyor :((

Merhaba izler geçti mi tüylerden kurtuldunuz mu
Merhaba hala devam ediyorum iğneliye. 5. Seansım olacak sanırım bayağı azalma incelme mevcut. Bu süreçte 2. Kez cilt doktoruna gittim bu sefer farklı bir doktora gittim. Kendisi iğneliye devam etmemi söyledi çünkü “kıl problemi lekeden de zor” dedi. Lekeler için de geçeceğini söyledi krem verdi. Zaten büyük lekeler yok çok şükür minik ufak tefek şeyler gerçi önceden onlar da yoktu yine buna şükrediyorum Rabbim kötülerden saklasın. Şu an devam ettiğim iğneli epilasyon yerinden çok memnunum keşke ilk ona gitseydim. Şu an mevcut durumu bu. 9 gün önce yaptırdım. Kızarıklık bende çok uzun sürüyor. Daha kabuklu yaralar da mevcut görselde de görüldüğü gibi

Merhaba hala devam ediyorum iğneliye. 5. Seansım olacak sanırım bayağı azalma incelme mevcut. Bu süreçte 2. Kez cilt doktoruna gittim bu sefer farklı bir doktora gittim. Kendisi iğneliye devam etmemi söyledi çünkü “kıl problemi lekeden de zor” dedi. Lekeler için de geçeceğini söyledi krem verdi. Zaten büyük lekeler yok çok şükür minik ufak tefek şeyler gerçi önceden onlar da yoktu yine buna şükrediyorum Rabbim kötülerden saklasın. Şu an devam ettiğim iğneli epilasyon yerinden çok memnunum keşke ilk ona gitseydim. Şu an mevcut durumu bu. 9 gün önce yaptırdım. Kızarıklık bende çok uzun sürüyor. Daha kabuklu yaralar da mevcut görselde de görüldüğü gibi
Merhabalar sonuç çok güzel görünüyor. Size sorum acaba 5 seans dediğiniz kaç saat sürdü? Birde çok acıyor mu? Bende düşünüyorum ama korkuyorum 😤

Back
X