İğneli Epilasyon İğneli epilasyon yaptıranlar yardımm?

missmtf

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
58
16
13
32
arkadaşlar ben tüm vücut lazer epilasyon yaptrdm ama göğüs ve göbek bölgem azalcağına çoğaldı özellikle göğüs aram , o yüzden iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum göğüs bölgesine yapılıyor mu? seans araları kaç gün? ve 1 seansta kaç tüy alıyorlar??? yaptıranlar bilgi verin lütfen..

ufff kimse mi yok .s

Ben yuzume yaptiriyorum uzman bir igneli bir lazer dedi neden boyle birsey yapiyor anlamiyorum lazer azaltmiyor tavsiye etmiyorum igneli cok iyi yuzume igneli yaptirdigimda 1 hafta rahatim hepsini temizliyor 2 haftada bir gidiyorum

peki
Ben yuzume yaptiriyorum uzman bir igneli bir lazer dedi neden boyle birsey yapiyor anlamiyorum lazer azaltmiyor tavsiye etmiyorum igneli cok iyi yuzume igneli yaptirdigimda 1 hafta rahatim hepsini temizliyor 2 haftada bir gidiyorum
peki göğüs ucu , göğüs arası ve göbeğe yaptırılabilir mi, bilginiz var mı? birde ben seansta sadece 5 tüy alıyorlar diye duydum ve iz bırakyr diyorlar doğrumu

Gobege yapiliyor yani vucudun heryerine 5 tuy degil olurmu oyle sey kil temizlenene kadar yapiyorlar ve iz kalmiyor yuzumde kalmadigina gore ordada kalmaz ve inan hic acimiyor

peki kaç seansta biterrr? benim göğüs ucu göğüs arası göbek var lazerle alırken jiletlediğim için mahvoldu .s

peki kaç seansta biterrr? benim göğüs ucu göğüs arası göbek var lazerle alırken jiletlediğim için mahvoldu .s
Bilmiyorum canim muhtemelen serttir killarin suan igneli kolay gorur sakin birdaha jilete vurma boyle birsey isteselerde yapma benim gittigim yer biz asla jilete vurdurmuyoruz vurduranlarda acemiler demisti istersen git bir gorus kisa zamanda azaldigini gorursun zaten dakika bazli calisiyorlar ignelide dakikasi 2.5 lira kac dakika surerse okadar oduyorsun ciktikca gidiyorsun iyice arastir

tamam çok teşekkür ediyorum bilgi içinn.. umarm biterde kurtulurum şu dertten .s

Merhabaalarrrr, aynı durumdan bende müzdariptim, her yerimi mahfettiler lazer epilasyoncular. O kadar çok araştırdım ki iğneliyi kafama koyunca. burada adının çok geçtiği bir bayan var oraya gittim şişlide. Ama oldukça yavaş çalışıyordu ve bazen kılı cımbızla çektiğini hissediyordum. Oldukça da pahalıydı. Daha sonra bir arkadaşımın arkadaşı sayesinde Çapa da bir yer buldum. İnternetten araştırdım tabi hemen bu yeri, hakkında ne bir yorum ne bir bilgi vardı. Çok tedirgindim, ama denemek için gittim. Ya ne kadar memnun olduğumu anlatamam sana. Bir kere bile kökü yakamayıp cımbızla çektiğini hissettiğim olmadı, yanan kökü çekerken hissetmemen gerek. O kadar güveniyorumki. ..

Çok dikkatli ve oldukça seri çalışıyor. Benim bu iğneliye 3. farklı yere gidişim ve 1 senedir aynı yerdeyim. Koluma yaptırdım geçen yaz, lekeler dökülünce komple iz oldu ama bu iş izsiz olmuyor. Ve şimdi kolumda izden eser yok diyebilirim. Kendi kendine geçiyor izler.

Lazer faciasından sonra ne kadar üzgün olduğumu ne kadar ağladığımı eve kapandığımı, iyi bir iğneli epilasyoncu ararken ne kadar zorlandığımı hatırladım, sana ve benim gibi olanlar için yazdım bunu. Ben saçımı toplayıp dışarı çıkamıyordum resmen yüzümden dolayı, hep sakladım yüzümü saçlarımla 2 sene boyunca ama şimdi sadece orada yoğun ışıkta görünen artık ayva olan tüylerimi aldırıyorum. Yüzümde güneşte ve evde hiçbir şey görünmüyor.

İyi yer bulmak gerçekten çok zor. Haftalarca günlerce araştırmalarım denemelerim sonucunda gerçekten gittiğim yeri herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

Hayatım ben şuan iğneli epilasyona gidiyorum 15 gün sonra randevum senin için sorucam yazarım sana

merhabalar

göğüs arası,göbek çevresi lazer olmaz çünkü ordaki kıl kökleri daha yüzeyde olduğu için yayılır sadece ve sadece iğneli epilasyon yapılırsa çok başarılı olur. seans aralıkları haftada bir veya iki haftada bir yapılabilir istediğiniz saat yapılabilir,tüy yoğunluğuna göre değişir seans saatleri görmemiz gerekiyor.

merhaba
iğneli epilasyonun kaç seans süreceğini buradan öğrenemezsiniz çünkü yapacak kişinin bölgeyi görmesi gerekir kaç saat süreceğini söylemesi için.. 5 tüy alınmaz sizin acıya dayanma eşiğinize bağlı olarak bölgede 6- 8 saate kadar çalışılabilir ve o arada tüyler alınır. yapan kişinin tecrübnesi ve el becerisi çok önemlidir. çünkü kıl köküne doğru girmezse kıl kökünü yakamaz ve tekrar çıkar sizinde paranız boşa gider. tecrübeli ve yetenekli bir elde %100 garantilidir.. kesin çözümdür. acıyı azaltmak için krem kullanılıyor bölgeyi uyuşturuyorsunuz fakat etkisi yarım saat sonra geçiyor. birazcık diş sıkmak gerekiyor ama aşırı bir acısı yok...
doktor bölgeye lokal anestezi yaparakta uyuşturuyor o daha uzun süreli etkiye sahiptir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…