ufff kimse mi yok .sarkadaşlar ben tüm vücut lazer epilasyon yaptrdm ama göğüs ve göbek bölgem azalcağına çoğaldı özellikle göğüs aram , o yüzden iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum göğüs bölgesine yapılıyor mu? seans araları kaç gün? ve 1 seansta kaç tüy alıyorlar??? yaptıranlar bilgi verin lütfen..
peki göğüs ucu , göğüs arası ve göbeğe yaptırılabilir mi, bilginiz var mı? birde ben seansta sadece 5 tüy alıyorlar diye duydum ve iz bırakyr diyorlar doğrumuBen yuzume yaptiriyorum uzman bir igneli bir lazer dedi neden boyle birsey yapiyor anlamiyorum lazer azaltmiyor tavsiye etmiyorum igneli cok iyi yuzume igneli yaptirdigimda 1 hafta rahatim hepsini temizliyor 2 haftada bir gidiyorum
peki
peki göğüs ucu , göğüs arası ve göbeğe yaptırılabilir mi, bilginiz var mı? birde ben seansta sadece 5 tüy alıyorlar diye duydum ve iz bırakyr diyorlar doğrumu
Bilmiyorum canim muhtemelen serttir killarin suan igneli kolay gorur sakin birdaha jilete vurma boyle birsey isteselerde yapma benim gittigim yer biz asla jilete vurdurmuyoruz vurduranlarda acemiler demisti istersen git bir gorus kisa zamanda azaldigini gorursun zaten dakika bazli calisiyorlar ignelide dakikasi 2.5 lira kac dakika surerse okadar oduyorsun ciktikca gidiyorsun iyice arastirpeki kaç seansta biterrr? benim göğüs ucu göğüs arası göbek var lazerle alırken jiletlediğim için mahvoldu .s
İnsallah ayni problem bende de var nefret ediyorum killara tahammulum yok psikolojimi bozuyorlar :/ sabirli ol ve pes etme gecmis olsun insallah kurtuluruz :/tamam çok teşekkür ediyorum bilgi içinn.. umarm biterde kurtulurum şu dertten .s
İnşallah canım :/İnsallah ayni problem bende de var nefret ediyorum killara tahammulum yok psikolojimi bozuyorlar :/ sabirli ol ve pes etme gecmis olsun insallah kurtuluruz :/
arkadaşlar ben tüm vücut lazer epilasyon yaptrdm ama göğüs ve göbek bölgem azalcağına çoğaldı özellikle göğüs aram , o yüzden iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum göğüs bölgesine yapılıyor mu? seans araları kaç gün? ve 1 seansta kaç tüy alıyorlar??? yaptıranlar bilgi verin lütfen..
Hayatım ben şuan iğneli epilasyona gidiyorum 15 gün sonra randevum senin için sorucam yazarım sanaarkadaşlar ben tüm vücut lazer epilasyon yaptrdm ama göğüs ve göbek bölgem azalcağına çoğaldı özellikle göğüs aram , o yüzden iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum göğüs bölgesine yapılıyor mu? seans araları kaç gün? ve 1 seansta kaç tüy alıyorlar??? yaptıranlar bilgi verin lütfen..
arkadaşlar ben tüm vücut lazer epilasyon yaptrdm ama göğüs ve göbek bölgem azalcağına çoğaldı özellikle göğüs aram , o yüzden iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum göğüs bölgesine yapılıyor mu? seans araları kaç gün? ve 1 seansta kaç tüy alıyorlar??? yaptıranlar bilgi verin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?