İğneli epilasyon yaptıranlar yardım lütfen!

eskirokfor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
43
Yer
Gaziantep
Sevgili kadınlar kulubu üyeleri yüz bölgemde aşırı tüylenme var sert değil 8 yıldır alex ve diode yaptırıyorum ama artık canıma tak etti iğneliye geçmek için yazın bitmesini bekliyorum.Aranızda yüz bölgesine iğneli yaptırım memnun olanlar varsa bana umut olması açısından yazarsanız çok sevinirim.
Ayrıca iğneli epilasyon sürecindeki tecrübelerinize ihtiyacım var örneğin leke kalmaması için ne yapmalıyım ve iğneli yaptırırken yüzüm temiz (az tüylü) gezebilirmiyim yardım ederseniz çok sevinirim.sevgiler..

lazer türlerinin çoğunu bembeyaz bir ten sıyah kokler olmadıkca ben işe yarar bulmuyorum yıllarca lazer merkezleri de bilgisizliğimizden faydalanıp ceplerini doldurdu sabret bıter azalır olacak o kadar kokler zayıf fılan burdan ankara da tunalı kızılay fılan bırcok subesı olan merkeze de selam yolluyorum presıpsızlıklerınden dolayı
iğneli epilasyona gelınce yuz ıcın dırek baslayın acı fılan dusunmeyın ıyı bır yer bulun daha once gıdenlerden dınleyın nemectron iğne den cok memnun kalınıyor sıfır ız beklemeyın sonucta bır ıgne batıyor derı altını yakıyor ama işlem sonrası bakımınızı ıyı yaparsanız max fayda mın zarar dudak ustunde en dıkkatlı yer bıle ız bırakabılır normal cok hassas bır deri

sevgili kadınlar kulubu üyeleri yüz bölgemde aşırı tüylenme var sert değil 8 yıldır alex ve diode yaptırıyorum ama artık canıma tak etti iğneliye geçmek için yazın bitmesini bekliyorum.aranızda yüz bölgesine iğneli yaptırım memnun olanlar varsa bana umut olması açısından yazarsanız çok sevinirim.
Ayrıca iğneli epilasyon sürecindeki tecrübelerinize ihtiyacım var örneğin leke kalmaması için ne yapmalıyım ve iğneli yaptırırken yüzüm temiz (az tüylü) gezebilirmiyim yardım ederseniz çok sevinirim.sevgiler..
ben şubat ayından beri bakırköy de iğneli epilasyon yaptırıyorum yıllarca problem yaptım diğer bölgelrim lazer yaptırdığım halde yüzüme lazer epilasyonu hiç düşünmedim şubat ayında başladığım zaman ayda 2 kez giderdim şimdi ayda 1 kez gidiyorum iğneli yüzde kesin çözüm her kıl köküne iğneyle girip çıkartıyorlar canın çok acıyor fakat rahatsın çalıştığım için bekleme gibi bir zamanım yok jeller var acıyı hissetmiyorsun 45 dk sürüp bekletiyorlar korkuyorsan bu şekil yaparsın .ben yüzüme 26 yaşındayım bu zamana kadar birşey yaptırmadım başlangıç da önce temizliyorlar bölge bölge biraz suratın şişiyor ama çok sevimli oluyorsun zamanla azalıyor ama 1,5 sene gidip gelmen şart hemen bitmiyor ama senin kıl yapına da bağlı mesela bir yandan temizliyor aynı zaman da çıkanları da almak zorunda sırayla alıyor işte...birde duracağın süreye bağlı ben 45 dk en fazla dayanabiliyorum ama 3 saat duranlarda var:21:

Yüze iğneli epilasyon için Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bir de seanslar gerçekten çok mu uzun sürüyor? Seanslardan sonra yara olmaması için kullanılan bir ürün var mı?
Benim cildimde yara izleri çok zor geçiyor, kalıcı bir ize neden olmaz değil mi?
Yerin adını özelden yazarsanız çok sevinirim gerçekten

iğnelide yüzünüz temiz gezebilirsiniz lazerde olduğu gibi beklemniz gerekmez kıllarınız çıktıkça çıkan kıllara işlem uygulanabilir

Sevgili kadınlar kulubu üyeleri yüz bölgemde aşırı tüylenme var sert değil 8 yıldır alex ve diode yaptırıyorum ama artık canıma tak etti iğneliye geçmek için yazın bitmesini bekliyorum.Aranızda yüz bölgesine iğneli yaptırım memnun olanlar varsa bana umut olması açısından yazarsanız çok sevinirim.

tabiki gezebilirsin. , ben yaptırdım Tayfun Türkaslan 'a öneririm

tabiki gezebilirsin. , ben yaptırdım Tayfun Türkaslan 'a öneririm
istanbulda ve anadolu yakasındaysan cherie güzellişk evi muazzez hanımı öneririm ben memnun kaldım

Back