İğneli Epilasyon İğneli Epilasyon Yaptıranlar Tecrübe

Çok teşekkür ederim yorumunuz için içimi rahatlattınız

Herkes ya çok memnun ya vezgecmiş galiba, yazan kimse yok
Merhaba, ben çene için iğneli yaptırıyorum 11.seans ama hala inatçı bir şekilde çıkmaya devam ediyorlar. İnceldiler fakat aşırı seyrelme olmadı. Şöyle tarif edebilirim bacaktaki sert kıl hissiyatından tüye döndüler diyebilirim ellediğimde ayva tüyü gibi geliyor. Cımbız ağda vs uzun zamandır kullandığım için bundan sebeple bitmemiş olabilir. Bir önceki seansıma nazaran çıkma süresinin uzadığını farkettim. İlk başta çok sık gidiyordum son bir kaç seansımın arasını 10 gün uzattım ama benim kadar düzenli giden olduğunu da zannetmiyorum canım o denli yanmıştı artık. Bugün aldığımın sabah çıkması psikolojimi bozacak noktaya getirmişti. Şimdilik sabır ve devam her ne kadar bütçemi zorlasa da ilk başlarda bıyıkta yaptırmıştım bir iki seans sadece yaptırdım bitmedi ama beni eskisi kadar rahatsız edecek sıklıkta çıkmıyorlar iple toparlıyorum.

Merhaba

Ben Üsküdar da ikamet ediyorum ve iğneli epilasyon yapan güvenilir bir yer arıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Herkes ya çok memnun ya vezgecmiş galiba, yazan kimse yok
Ben yaz aylarındayız cok sıcak diye ara verdim sonra tekrar gidicem cunku dikkat etmem gerekirken kedimi acil veterinere goturme durumunda kaldim bir iki defa günes yedim ve hafif izler olustu umarim gecer o günden sonra bu aylarda yaptirmamaya karar verdim sadece 2 seans girmistim ztn kalin olanlari goturdu onun disinda hala tüylerim oldugu gibi duruyo umarim bir işe yarar ve bende bu süreci atlatirim en kısa zamanda tekrar basladigimda gene güncelleme yaparim

Merhaba,

birisi bana igneli epilasyon hakkinda bilgi verebilirmi? Kimin seansi bitti ve memnun kaldi? Cidden 100 de 100 gidiyormu cikmiyormu daha?

merhaba üsküdarda gittiğiniz iğneli nin numarası veya adresini alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…