• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyon yapıpta sonuç alamayan varmı ?

Yüz için yıllarca mı gitmek lazım iğneliye ya . Çıkan kılları nasıl yapıcaz Mesela dokunmamak lazımmış ya .kıllı mı gezicez🤣
Kıl yapınızı ve yoğunluğunu bilmiyorum ama düzenli giderseniz en fazla 1 yılda bitirebilirsiniz bence. İğneliye başladıktan sonra çıkan kılları kökten almamak gerekiyor. Benim kalın değildi ama güneşte belli oluyordu, ince ama sıktı. Ben dokunmadım iğneli yaptırdığım süreçte.

Kıl yapınızı ve yoğunluğunu bilmiyorum ama düzenli giderseniz en fazla 1 yılda bitirebilirsiniz bence. İğneliye başladıktan sonra çıkan kılları kökten almamak gerekiyor. Benim kalın değildi ama güneşte belli oluyordu, ince ama sıktı. Ben dokunmadım iğneli yaptırdığım süreçte.
Teşekkür ederim 🥰

Arkadaşlar merhaba. İstanbul Anadolu yakasında nerelere gidiyorsunuz peki? Gidip de memnun kalanlarınız için sormam gerekirse şayet. Ben uzun zamandır bir yere devam ettim ama genel olarak bir memnuniyetsizlik yaşadığım için ara vermek zorunda kaldım oraya. Sonrasında pandemi süreci başladı derken tekrar gitmek istiyorum muhtelif bölgeler için.

Evet bende pandemide gidemediğimde farkettim kuzum umarım kurtuluruz bu yaz sıcagında aydında bile uzun kol giyiyorum denize gitmeye utanıyorum alsam ağda sivilce yapıyor hemde alamam iğneliye başladım diye hiç olumsuz yorum yok iğnelide cok arastırdım inş sonuc alırız pek umudum yok gibi benim :KK43: dakikası 2 liraya gitdiyorum kuzum sen hangi il kaç para istiyor dakikasına 🙏
Bana da aynısı olmuştu bi bakmışım ince tüyler olmuş kıl. Kısa kollu bile giyememiştim. Para uğruna insanlara bunları yaşatıyolar ne yazık. Sonra mecbur iğneliye geçtim tabiki devam ediyorum hala umarım sonuçları güzel olur hepimiz için

Back