• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyon yapıpta sonuç alamayan varmı ?

ekonomstkz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
5
1
1
28
Öncelikle iyi aksamlar 2 sene düzenli ıpl ve diod lazer epilasyona gitmeme ragmen sonuc alamadım hatta tam tersi jilet kullandıgım için dahada artış oldu ne yazikki 😑iğneliye başlamak istiyorum kesin sonuç ? Ve tek seferde işlem yapılan yer bitiyormu yoksa aynı yerden cıkıyormu tekrarmı yapılması lazım ?

Öncelikle merhabalar. Ben de 1 sene lazere gittim yüzümu mahvettiler. Olmadik yerimde kıllarım çıktı. Geçen ay iğneliye başladım. O sert tüylerim yumuşadı ilk seansta. Sonuç alabilir miyim bunun için daha çok erken ... ama en azından tüylerime boyle son vereceğimi düşünüyorum. Ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Hala da aynaya baktikca ağlıyorum.

Öncelikle merhabalar. Ben de 1 sene lazere gittim yüzümu mahvettiler. Olmadik yerimde kıllarım çıktı. Geçen ay iğneliye başladım. O sert tüylerim yumuşadı ilk seansta. Sonuç alabilir miyim bunun için daha çok erken ... ama en azından tüylerime boyle son vereceğimi düşünüyorum. Ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Hala da aynaya baktikca ağlıyorum.
Aynı durumu yaşadım 2 sene lazere gittim mafettiler hep jilet vur dediler seans öncesi bende aynaya bakmaya utanıyorum kız oldugumu unuttum :( bende 10 gün önce iğneli yaptırdım yara izleri duruyor cıkarmı cıkmazmı bilmiyorum apilus marka cihazla yaptılar en iyisi oymus arastırın ona gidin bence 🙏

Geçmiş olsun kuzum valla o kadar zor bir durum ki . Seni cok ama çok iyi anliyorumm . Bi ara sanki delirmek üzere olduğumu hissetmiştim... 2 defa gittim ben. Ilk yuzumdekilerini aldi 1 saat. Ama çok olunca seyrelterek gitti. Ikinci gidisimde boynuma çalıştik. (Lazerden önce hic yoktu boynumda)... bir saat felan çalışti tabi yuzumden de aldi biraz. Seyrelterek gidiyoruz hepsini bi anda alamıyor zaten zaman da yetmiyor. Ben de çok şükür iz felan kalmadi. Eve gelene kadar kızarikliğim gidiyor çok şükür. Uzman faktörü çok önemli... Salı günü yine gideceğim. Umarim bir sonuç alabiliriz 😭

Geçmiş olsun kuzum valla o kadar zor bir durum ki . Seni cok ama çok iyi anliyorumm . Bi ara sanki delirmek üzere olduğumu hissetmiştim... 2 defa gittim ben. Ilk yuzumdekilerini aldi 1 saat. Ama çok olunca seyrelterek gitti. Ikinci gidisimde boynuma çalıştik. (Lazerden önce hic yoktu boynumda)... bir saat felan çalışti tabi yuzumden de aldi biraz. Seyrelterek gidiyoruz hepsini bi anda alamıyor zaten zaman da yetmiyor. Ben de çok şükür iz felan kalmadi. Eve gelene kadar kızarikliğim gidiyor çok şükür. Uzman faktörü çok önemli... Salı günü yine gideceğim. Umarim bir sonuç alabiliriz 😭
[/QUOTE. Umarım alırız sizin yine sadece yüzmüş ben sırt göbek dahil tüm vücut için gittim mafoldu yani keske sadece yüz olsaydı benimde 😢

Umarım alırız sizin yine sadece yüzmüş ben sırt göbek dahil tüm vücut için gittim mafoldu yani keske sadece yüz olsaydı benimde 😢

Kuzum ben de kol, bacak ,koltuk altina f3lan gittim. Tabi kolumu beter etti. Ama orasini idare ederim ağdayla felan. Bana da demişlerdi sırt ve göbek için iyi ki gitmemişim çünkü ince çook ama çook tüyüm vardı. Lazer insanin hayatini mahvediyor onu idrak ettim keşke baştan fark etseydim. Yüzüme gittiğimde çok mutluydum çünkü fark edilmiyodu. Ama pandemi de 3 ay ara vermek zorunda kaldim. Bi baktım ki felaket oldu yüzüm. 😭

Kuzum ben de kol, bacak ,koltuk altina f3lan gittim. Tabi kolumu beter etti. Ama orasini idare ederim ağdayla felan. Bana da demişlerdi sırt ve göbek için iyi ki gitmemişim çünkü ince çook ama çook tüyüm vardı. Lazer insanin hayatini mahvediyor onu idrak ettim keşke baştan fark etseydim. Yüzüme gittiğimde çok mutluydum çünkü fark edilmiyodu. Ama pandemi de 3 ay ara vermek zorunda kaldim. Bi baktım ki felaket oldu yüzüm. 😭
Evet bende pandemide gidemediğimde farkettim kuzum umarım kurtuluruz bu yaz sıcagında aydında bile uzun kol giyiyorum denize gitmeye utanıyorum alsam ağda sivilce yapıyor hemde alamam iğneliye başladım diye hiç olumsuz yorum yok iğnelide cok arastırdım inş sonuc alırız pek umudum yok gibi benim :( dakikası 2 liraya gitdiyorum kuzum sen hangi il kaç para istiyor dakikasına 🙏

Ben 3 liraya gidiyorum istanbulda. Hatta en uyguna gidiyorum heralde. Burada baya pahalı .. yani buna bile zor para yetiştiririm heralde. Sen igneliye yüzüne mi gidiyosun yoksa tüm vucut mu ?

Ben 3 liraya gidiyorum istanbulda. Hatta en uyguna gidiyorum heralde. Burada baya pahalı .. yani buna bile zor para yetiştiririm heralde. Sen igneliye yüzüne mi gidiyosun yoksa tüm vucut mu ?
Aynen İstanbulda baya pahalı ben 7.5 TL ye başlıycam. Sen baya iyi bulmuşsun. Nerede acaba yeri başlamadan bende tercih edebilirim. Birde memnun musun anestezi yaparak mı alıyorlar?

sizlere umut olması açısından yazıyorum. İğneli epilasyon ile yüz, tüm bacak, tüm kol, bikini, genital, göbek bölgesi tüylerim sıfırlandı. Yıllarca emek verdim ama sonuca değdi. uzmanımı sormayın çünkü yurt dışına yerleşti. size tavsiyem, iyi bir iğneli epilasyon uzmanı bulun ve asla pes etmeyin.

Ben ilk önce yüzüm için gitmiştim ve bitti çok şükür. Şimdi bacak, kol, göğüs ucu çevresi için gidiyorum. Ense ve göbek de yaptırdım denemek için ama devam etmedim, önce diğerleri bitsin dedim. Azaldı bayağı ama henüz bitmedi yine devam edeceğim önümüzdeki aydan itibaren. Tek seferde bitmiyor keşke bitse ama bayağı azalıyor eğer daha önce kökten alınmadıysa kıllar :) mesela yüz kolay iyileşiyor ama bacak ve göbek çok geç iyileşiyor. Sabır ve para lazım :KK51:
İyi ki yaptırmışım diyorum azaldığını gördükçe. ❤️

sizlere umut olması açısından yazıyorum. İğneli epilasyon ile yüz, tüm bacak, tüm kol, bikini, genital, göbek bölgesi tüylerim sıfırlandı. Yıllarca emek verdim ama sonuca değdi. uzmanımı sormayın çünkü yurt dışına yerleşti. size tavsiyem, iyi bir iğneli epilasyon uzmanı bulun ve asla pes etmeyin.
Ne mutlu size kurtulmuşsunuz :) ben de yaptırıyorum yüzüm biteli çok oldu şimdi diğer bölgelere gidiyorum ve çok memnunum. Genitale de düşündüm ama emin olamıyorum ona. Vaktinde genital için lazere gittim çok azalmıştı ama şimdi biraz arttı maalesef. Bacak çok geç iyileşiyor genital de öyle mi? Tavsiye eder misiniz o bölge için iğneliyi?

Ben 3.75 e gidiyorum kızlar bir yıldır falan sadece favoriler için :oops: Epey azaldı fakat hala bitmedi. Çünkü ben 10 dakika falan dayanabiliyorum çok acıyor canım. Bir de yapılan yerin etrafı hemen kızarıyor kadın göremiyor kızadıklıktan kıl köklerini. Ayda bir gidiyorum bu arada düzenli gitsem şimdiye kadar çoktan biterdi bence.

Ne mutlu size kurtulmuşsunuz :) ben de yaptırıyorum yüzüm biteli çok oldu şimdi diğer bölgelere gidiyorum ve çok memnunum. Genitale de düşündüm ama emin olamıyorum ona. Vaktinde genital için lazere gittim çok azalmıştı ama şimdi biraz arttı maalesef. Bacak çok geç iyileşiyor genital de öyle mi? Tavsiye eder misiniz o bölge için iğneliyi?

Gerçekten büyük rahatlık. Ben de ilk yüzüme başlamıştım ardından bikini genital yaptırmıştım, yıllar oldu tabi. benim vücudumda en geç iyileşen bölge bacaktı. Genital daha çabuk iyileşiyor diye hatırlıyorum ama yaptıralı yıllar oldu. Ben sonuçtan çok memnunum, sonrasında hiçbir problem yaşamadım. Bana kalırsa kesinlikle yaptırın. Ki genital bölgeye lazer ışını bana korkutucu geliyor, ilerde ne tür problemlere yol açacağı henüz bilinmiyor. Ama iğnelide akım yoluyla kıl kökü yanıyor. Yani bir ışına maruz kalmıyoruz. Açıkçası bana oldukça güvenilir bir yöntemmiş gibi geliyor. Ben tavsiye ederim, sonrasında dua edersiniz bana :)

Gerçekten büyük rahatlık. Ben de ilk yüzüme başlamıştım ardından bikini genital yaptırmıştım, yıllar oldu tabi. benim vücudumda en geç iyileşen bölge bacaktı. Genital daha çabuk iyileşiyor diye hatırlıyorum ama yaptıralı yıllar oldu. Ben sonuçtan çok memnunum, sonrasında hiçbir problem yaşamadım. Bana kalırsa kesinlikle yaptırın. Ki genital bölgeye lazer ışını bana korkutucu geliyor, ilerde ne tür problemlere yol açacağı henüz bilinmiyor. Ama iğnelide akım yoluyla kıl kökü yanıyor. Yani bir ışına maruz kalmıyoruz. Açıkçası bana oldukça güvenilir bir yöntemmiş gibi geliyor. Ben tavsiye ederim, sonrasında dua edersiniz bana :)
Yüz için yıllarca mı gitmek lazım iğneliye ya . Çıkan kılları nasıl yapıcaz Mesela dokunmamak lazımmış ya .kıllı mı gezicez🤣

Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için 😊 Evet bende de en geç iyileşen yer bacak oldu. Ayrıca büyük bir alan olduğu için tek seferde en fazla 2 saat yaptırabiliyorum. Şimdi çok az kaldı bitsin diğer yerler daha kolay olacak diye düşünüyorum. Bacak seansına gittikten sonra genitale de başlayacağım sanırım 😊

Back