• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyon yanık izii ne olur yardım edinn :(

queen0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
396
4
46
Ankara
merhaba arkadaşlar ben iki ay once dudak üstü bölgesine iğneli epilasyon yaptırmaya basladım bıyıklarım sert ve kalın çıkıyordu şimdi azaldı tüylerim fakat şöyle bir sıkıntım oluştu sanırım yandı bıyıklarım çıkmasa bile sankı bıyık varmış gibi siyah görünüyor tenim cok kötü bir görüntü ne yapsam gecerkii kendimi çok kötü hissediyorum tüylerler kurtulsam bile tenim karardıı...ne olur fikirlerinizi bekliyorum yardım edinn :5: :18: :43:

mrb.çok geçmiş olsun..dudak üstü bölgesi lekelenmiş sanırım..iğneli epilasyon maalesef çok kişiye sorun yaşattı..bu uygulama bittikten sonra leke tedavisine gitmeniz gerekecek...en son seans 2 ay öncemi yapıldı..toplamda kaç seans oldu peki

hayır ıkı ay önce basladım sanırım 5 seans oldu ılk haftalar haftada bır gıdıyordum sımdı ıkı haftada bır gıdıyorum ya bı ılac merhem tarzı bısey yokmuki kullansamda gecse

hayır ıkı ay önce basladım sanırım 5 seans oldu ılk haftalar haftada bır gıdıyordum sımdı ıkı haftada bır gıdıyorum ya bı ılac merhem tarzı bısey yokmuki kullansamda gecse

canım geçmiş olsun bir dermatolağa görünsenn... y bepanten ya da silverdin gibi kremler iyi gelebilir. dışarı çıkarken pudra veya fondoten sürsen görüntü hafifler belki. aklıma gelenler bunlar :/

Back